-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 ya çocuklar 15 pack diyorum, 2 legendary biri gold diyorum, 7 tane de epic diyorum hala ortalama diyorsunuz bana yaaaauğv. hepinizi satın alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 abi 15 pack ile 2 legendary dusursen nolacak. bir suru common card ihtiyacın vardır senin daha old god yardırman icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Pff önümüzdeki sezon ben de bi legendary olayım artık ya. It's time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 -Deno- said: ya çocuklar 15 pack diyorum, 2 legendary biri gold diyorum, 7 tane de epic diyorum hala ortalama diyorsunuz bana yaaaauğv. hepinizi satın alıcam. sample küçük. 150 pack aç, balını kanıtla spyro gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 abi arena da 2 oyun ust uste kendi mad bomber im 3 vurdu kafama. HS tarihinin en sanssiz adami olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 https://www.twitch.tv/aceace87/v/63492295 1.49.30'dan itibaren... Piliz ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 embrace kotu kart kimse kullanmiycak meta gormez http://i.imgur.com/iUZkWKN.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 renounce darkness kabus ya, bugün bir herif lightlord tirion falan attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 http://www.hearthpwn.com/members/mulgear/collection 1 common eksikmiş sadece onu da aradım buldum wisp ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 altın renounce darkness cıktı sdf direkt value tüm desteyi gold yapıyor meta biraz otursun altın nzoth da yapacam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 3 YAPARIM UMARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Bu desteyle en az 10-11 yapman lazım, sırf antonidas ve ragnarosu görüp concede ceken oyunculardan 6 win var kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 bazı kartlardan 9-10 tane var, bunları kırmak mı lazım yoksa degerini olcup bicip belki nerflenir diye bekletmek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 nerflenirse diye kart kirmadan stoklayip bekletmek nede olsa seneye yenisi cikicak diyip iphone/ ekran karti vs almamak gibi birsey bu oyunda ben kiriyorum, kart yapip keyfime bakiyorum. son nerfleri hoardlasaydim bi minimum 3000 dust almistim ama boyle abidik gubidik decklerle eglenerek oynadigim saatler var olmiycakti ve coktan bayicaktim oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Wishmaster said: Paladinde nedense renozoth decki kurdum. Baya iş yapıyor ama 2x aldor,keeper,truesilver vs kullansam daha iyi olmaz mı diye düşünmüyor değilim. Ama reno da bildiğiniz reno yani, oyun döndürüyor. deck Equality(Board control) Acidic Swamp Ooze(silahlar her zamanki gibi varlığını sürdürüyor) Doomsayer(Board control) Knife Juggler(Justicar ile sinerjisi var da, earlyde gelince artık salıyorum direk ortaya.) Loot Hoarder(Draw) Wild Pyromancer(Equ kombosu için bile yeter.) Acolyte of Pain(Draw) Aldor Peacekeeper(Olmazsa olmaz.) Brann Bronzebeard(MCT, Argus, Kodo, Tuskar, N'Zoth ile sinerji) Mind Control Tech(Baya iş yaptı) Truesilver Champion(Lazım) Blessing of Kings(Faydalı) Consecration(Aoe) Hammer of Wrath Defender of Argus(Anti aggro) Keeper of Uldaman(Olmazsa olmaz) Murloc Knight(Board Contol) Spellbreaker(Silence) Solemn Vigil(Draw) Mukla's Champion(Justicar ile baya iş yapıyor öyle demeyin.) Stampeding Kodo(old school yeah) Tuskar Jouster(heal) Justicar Trueheart (Sinerjisi bol) Reno Jackson ( Oyunun kaderini değiştiriyor.) Sylvanas Windrunner( :) ) The Black Knight (Tekrar metaya girdi.) Lay on Hands (Heal&Draw) Tirion Fordring ( :) ) N'Zoth, the Corrupter( :) ) Sea Giant(Justicar ve Murloc Knight ile Sinerji) BGH ekleyebilirim belki. Humility düşünmüyorum. Önerisi olan var mı? Baya hoş oldu aslında. Win Rate fena değil. Hammer of Wrath ile de mana wyrmleri ve şu 1 manalık kanser shaman minionu arkada kalınca çekebiliyorsun. Kart da çektiriyor. Birkaç çıkarılabilir kart var aklımda. Şu deck ile karşımdaki adama yaptıklarımı bana yapsalar çok pis küfrediyorum. Son eleman şunu da çok pis yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 enhance-o mechano arenada en değerli kart olabilir ya. op resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 11'de 0 Tuskar totemic joust ile gidiyorum. Deckten çıkarsam mı acaba :D 0 lan. 0 11'de 0!!! Bi kere healler lan. Ayıptır günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 ilk gün 42 pack'te 1 leg 4 epic açmıştım bugün şu 7 winlik görevi yaptım; 5 pack'te 1 leg 2 epic çıktı, leg de yogg. şaşırdım baya. yine dün gondar karşim sayesinde onu izleyince gelen classic packten de al'akir çıkmıştı. bi de kendim n'zoth craftladım. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/289/420/35197.gif http://www.yeniasya.com.tr/Sites/YeniAsya/Upload/images/Content/2015/07/24/nihatka.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 ahufdahdsufahsdfkjashdvadv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Laurelin said: nerflenirse diye kart kirmadan stoklayip bekletmek nede olsa seneye yenisi cikicak diyip iphone/ ekran karti vs almamak gibi birsey bu oyunda ben kiriyorum, kart yapip keyfime bakiyorum. son nerfleri hoardlasaydim bi minimum 3000 dust almistim ama boyle abidik gubidik decklerle eglenerek oynadigim saatler var olmiycakti ve coktan bayicaktim oyundan 2 den fazla full refund hakkı vermemeleri lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 n'zoth + c'thun'lu bi paladin decki var. baya hoşuma gitti. hem early game güçlü hem end game. bir de deckin güzelliği adam c'thun beklerken n'zoth'u koyup ortalığı şenlendirmek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 ben her deck'e max 1 old god giriyor saniyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 iki tane 10 manalık kartı kaldıramayabiliyor deckler ondan tek alınıyor genelde. http://www.hearthpwn.com/decks/518178-nzoth-cthun-palazothun şu benim deck. 2/3'lük taunt veren yerine equality aldım removal olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 İlk gün dust bol geldi pek düşünmeden huhuran craftladım, pişmanım çok :D oynanmıyor mid hunter sanki. Oynansa da o kadar tatmin etmiyo zaten class. Standart oncesi biraz camel hunter oynamıştım hoşuma gider gibi olmuştu oysa. Şimdi bi legendarylik dustım kaldı, fandral ya da yoggsaron düşünüyorum. Astral druid oynuyorum çok zevkli (yshaarj çıkmıştı) ama astralsız ramp daha stabil tabi, kolento yapmış bi tane ramp az izledim de fandral harikalar yaratıyor gibi, ben o kadar kullanışlı olcagını düşünmemiştim Yoggsaron için hala şüpheliyim çok Onu da miracle rogue'a ekstra win kondiyşın olarak düşünecek oluyorum zaman zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar