stimpak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 combo druid gg de, rogue'dan ne istediniz lan. blade flurry artık sadece miniona vuruyor, yetmemiş gibi 4 mana yapmışlar bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 4 normal, 1 gold Ancient of Lore 5 normal, 1 gold Force of Nature 6 normal, 2 gold Keeper of the Grove 16 normal, 2 gold Ironbeak Owl sadece 3 normal BGH :( 3 normal, 1 gold Blade Flurry sadece 5 normal Knife Juggler :( 15 normal Leper Gnome 7 normal, 1 gold Arcane Golem sadece 3 normal Molten giant :( 9 normal, 2 gold Master of Disguise mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 vinghtor blade flurry nerfünden sonra oyunu komple bırakır artık asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 blade flurry sadece 4 mana yapılsa yetermiş, çok ağır nerf gelmiş. Keeper of Grove'a 2/2 çok abartı olmuş, 2/3 olsa daha iyi olurdu. Molten Giant direk ölmüş lol Geri kalan iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 son 2 sezondur sapık gibi maly rogue oynuyorum ben de, blade flurry üzdü hem manasının yükselmesi hem hero dmg'inin gitmesi biraz fazla değil mi yahu? :( golden knife juggler, keeper of the groove'um fazladan FoN BGH falan vardı, temiz 3000 küsür dust ordan geliyo ona sevindim eheh leper gnome'un deathrattle'ı 2'den 1'e çekilse daha iyi olacakmış sanki knife juggler'a bi tık daha acımasız davranılabilirmiş arcane golem'e nerf geleceğini beklemiyodum çok iyi olmuş hayırlı uğurlu olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 blade furry şaka mı abi 4 mana ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 applev0dka said: http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20097355/keeping-hearthstone-fresh-4-20-2016 nerfler açıklanmış. druidi öldürmüşler, gömmüşler, sonra cıkartıp 1 tur daha sıkıp kafasına yine gömmüşler. BGH 5 mana olmus troololo HAHAHAHA GEBER DRUID axedice'a selpak atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 demiştim her deck'te 2 tane big game hunter olur bu gidişle diye. bir taneden fazla aldırmayız demiş onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 DeBuffAndHeal said: blade furry şaka mı abi 4 mana ney bir de sadece minionlara vuruyor artık. şu an görünen druid için aviana'lı deckler falan yapılır bundan sonra. rogue ne olacak onu bilemedim. agro deckleri de fena bitirmişler. knife jugler 2/2 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 bu arada druid kombo'su gitti eyvallah ama savage roar ve fon yine de kullanılabilir düzeyde kalmış patron destesinin nerfden 2 sezon falan sonra geri dönmesi gibi bişi olabilir hani sonuçta druid'in yine taşaklı minyonları var, öyle kolay remove edilemiyo druid'in sahası ucunu kaçırdın mı, 3x2/2'yi bile ortadan kaldırmak sıkıntılı, soraki turn double savage roar falan tehlikesi baki kalabilir hane... ihtimal yok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 aggro bitsin ya, erkek gibi herkes control deck oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 blade flurry için de öyle bi kartın olması rogue'a kart dizayn ederken bizi sıkıntıya düşürüyo falan demişler, eh madem düzgün bi weapon ve weapon etkileşimi spell çıkartıp hakkını geri iade etsinler yoksa meh yani. zaten oynaması zor bir klas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 aynı mara bırak veya 3 mana yap bari allahsız blizz. blade flurry nerf'ü saçmalık evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Lan paladin'e hic bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 oha itin götüne sokmuşlar druidi fasfasfas gelsin dustlar gelsin dustlar ohh yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Masticore said: Lan paladin'e hic bisey yok, paladin zaten tokatı yedi abi avenge fidiyo felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 bu arada bgh yerine herkez class removalını koyar artık manası kalmamıs pek 3 manada boomda gitti zaten her decke girmez artın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Ya murloc degismemis otk murlock deck'i aynen devam mina koycak ortaligin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 he koyacak homuna ortalığın murloc :D manyak mısınız la. ne nerf yiyecek daha.. zaten öle bi deck kalmıyor standard ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Back to basics... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 hepsini gectim de.. http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/149/487/127.png aga bu ne la.. bu karti kim oynuyor ki nerfluyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Onu söyledilerdi daha önce ekleyecekleri kartlara mani oluyor diye değişeceklerini. Animated Armor mesela neutral kart olarak düşünülmüş ama sırf master of disguise yüzünden getirememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Eveeet yavaşta charge'lı ne varsa piyasadan kalkacak inşallah. Bazı charge'lı olmayı hak eden kartlar dışında kalan hepsine acayip kılım zaten. Silence için daha ağır bir nerf bekliyordum, düşündüğüm kadar rahatsız etmiyormuş adamları demek ki silance olayı. Druid için hiç üzülmedim, süper kontrol druid destelerim sırf bu combolar yüzünden yeterli taktiri göremiyordu. Blade flurry nerfi çok ama çooooook abartı olmuş, yani sadece minion olmasına lafım yok ama 4 mana oha yani. Knife Juggler bence daha büyük bir nerfi hak ediyordu ucuz atlatmış. Kartı öldürmeden değerini korumuş resmen Bliz bu sefer. 2 manalı diğer minionlara karşı 1e1 takas şansını almışlar elinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 BonePART said: oha itin götüne sokmuşlar druidi fasfasfas gelsin dustlar gelsin dustlar ohh yea ben de aynı mutluluktayım gelsin dustlar modundayım ^^ baya bedavadan legendary gelmiş olucak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 brawl'a girip sabonis bahtsızlığını direk konuşturdum ya.. 4. tur astral communion üstüne 2 tur çektiği raven idol'lardan Ysera ve Ironbark çekti adam :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar