sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 lifeleech said: seninde şansının yaver gittiği zamanlar oluyordur illaki. huntard da böyle bir deck işte napak. yok o iş öle diil. mesela şu anda da dünyanın en aptal hunter'ına karşı oynadım. adam hunter'a Sir koymuş.... nasıl bir beyinsizlik ise. düşündü taşındı, gitti rogue weapon hero power'ını seçti, bütün maç 1 kere bile hero power kullanmadı.. savannah, üstü savannah, üstü boom oynadı, üstüne yine huffer roll'ladı kazandı. bende yine heal ve bgh yoktu elimde trilyon kart olmasına rağmen. neyse ki böle oyunu bilmeyenlerden kurtuluyorsun rank 7'den falan sonra. ama oraya çıkmak ilk 15 gün baya bi eziyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 http://www.hearthpwn.com/decks/386865-healadin-new-meta şu decki deniycem sanada öneririm Brann ile birlikte yeniden metaya girdi Healadin. Dragon priestte tutar baya aggro early game var. aynen dediğin gibi rank 7-8 den sonra güzelleşiyor oyun. ulan aslında bendemi huntard oynasam yok, hayır bunu yapamam scum değilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 reno decklerine brewmaster neden koyulmuyor? yada ben mi görmedim hiç_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 su an huntard falan kalmadi ya. Face hunter leş gibi. secret pala daha iyi. ki murlock geldi birde simdi hepten oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 nasıl adalet lan bu brawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 seninkiler çakma thaddiusmuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bu akşam yeni decklere baya bir baktım. en en en zevk aldığım feugen-stalaglı raptorlu rogue decki oldu. reno lock tempo/mech mage falan tokatladım. hoşuma gitti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 mulgear6 said: the dream 12 oldu dimi bu deck? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=CFniFlEYHdU&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 yoğunluktan yeni sezona başlamamıstım nolmus ya her yer aggro deck, control yalan olmus sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Agro shaman yeni kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 rogue shaman yalandı, bişeyler gelmeli deniyodu. eh geldi, ne oldu, biri yeni face hunter diğeri de pekala sinir bozabilen raptor deck (:D sanırım yeni sistem deck'i zor doğar ya (freeze mage olsun patron olsun handlock olsun öyle sistemli yavaş şeyler) gene de oyun olumlu yönde değişti bence ama loe ile birlikte. bir de loe'den alakasız yeni kartlar deckler hype oldu o neden? :D malygos 1 ay önce hiç yokken şimdi millet malygos etrafına deck kurma telaşıda. değinişik işler güçler. insan gıcık oluyo arada ama sevdiriyo oyun kendini gene egg deckeleri için de geçerli, loe'yle alakasız ama egg druidler paladinler falan oynanmaya başladı. hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 face hunterdan beter ya o shaman asfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Yılbaşı promosyonu gelmiş. 40 classic pack alırsanız 10 classic pack de blizzard veriyormuş. Goldla almaya değer mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 yapıştıralım bi karton malbuş parası o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 promosyon zamla birlikte gelmiş galiba yalnız :D bi nevi zamlı fiyata alıştırma promosyonu aslında, değişen bişey yok. çakal bliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Kaçına kadar devam ediyor acaba? Para biriktirip goltla alak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 104 lira diyor android.. aynı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 enpara sagolsun 80tl koyup aldim :P golden alextrazsa alextrazsa -_- illidan beast nozdormu golden highmane golden juggler guzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 oha 50 packten 5 legendary mi çıkardın. maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 9 epic cikti, 2 si golden, warleaderim yoktu o cikti old murkeye geldi gorehowlum yoktu oda cikti aldigim en bereketli pack oldu su :D 3680 dust geldiu eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 http://3.bp.blogspot.com/-GlsNObhxAx8/UwFqxeEwNGI/AAAAAAAAA5k/2ir_csWZs38/s1600/OldMurk-Eye.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 4000 goldla 40 pack alınca 10 pack gelmiyor demişler redditde https://theglasseyeproject.files.wordpress.com/2014/11/h6hw17d.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 http://i.imgur.com/rEF20TJ.jpg Huehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 ulan yeminlen şuradaki herkesten çok çok daha fazla pack açmışımdır. Max çıkan 1 legendary 1 rare oldu lan bi packten. millet neler neler yardırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar