Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Druidden sonra paladinimi de golden yapacağım. İşsizlik başa vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Bir haftadır spectate a friend win görevini yapamıyorum help >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 gel izle metaphor 2850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 http://i.imgur.com/ACqtHKG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ooo yendin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 yok ya nerde bizde o sans :) jugger atti bende imp gang boss salladim, hiç düşünmeden muster of battle salladi. 1 tanesi imp'e vurmadı ya jugger'ın damage'tan Sonraki el imp losion fln attim ama aganın eli tutulmaz üstüne quartermaster basti gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 yarım saat sürdü mü oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 lifecoach diildir o çok büyük ihtimalle. rank 10 full yıldız falandı lifecoach 2 gün önce. bi de paso patron warrior oynuyor. paladin hiç görmedim neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 lifecoach bazen NA bazen europe'da oynuyo twitchden izlediğin NA olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 kac aydır legendary dusmuyor oranları azaltmıslar :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Masticore said: hiç düşünmeden muster of battle salladi. lifecoach degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Masticore said: hiç düşünmeden Kesinlikle değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 http://i.imgur.com/nkPNXOT.jpg fgjdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Ayni oyunda bir de pala secreti calarsan yesil-kirmizi-sari "hevalize" secret i aktive oluyor. Hevalize: Summon hevals until your side of the board is full when your hero is attacked Heval: Grim Patron un gür kaşlısı. Ama ozelligi var: At the beginning of your turn, drain opponents unused electricity mana. If a heval finds no mana to drain, destroy a mana cryystal instead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 hiç gülmedim ama emeğe saygı diycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 http://i.imgur.com/4ADsmZb.png şöyle bi karışık handlock yaptım. sunfury yerine sunwalker koydum, jiraxus yoktu alextrazsa ekledim falan. bi nalet facehunter ve grim patron decklerine yeniliyorum. onun dışında win rate %70 civarı. Baya değişik bi deck oldu :D Bane of doom tamamen rng amaçlı, sacrifical pact de you face jiraxus diyenin ağzına atmak için. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Malibu said: Masticore said: hiç düşünmeden Kesinlikle değildir İmmmkkaaaanı yok değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 sabonis said: lifecoach diildir o çok büyük ihtimalle. rank 10 full yıldız falandı lifecoach 2 gün önce. bi de paso patron warrior oynuyor. paladin hiç görmedim neredeyse. beni geçen patron warriorla tokatladıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Aceace said: Malibu said: Masticore said: hiç düşünmeden Kesinlikle değildir İmmmkkaaaanı yok değildir. :) tersi beklenmez zaten lifecoach'tan hele lvl 12 lerde düşüncek fln... , eskiden paladin oynardı lifecoacha ama adam dogruda oynadı lan onada birşey demiyorum o veya baskası bilmiyorum ^^ Benim isyanım rng tanrılarına. Bu arada sırf lifecoach degil herkes grim oynuyor. Cok op abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 butun decki taunt olan adama yenildim lan az once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 drop şansı artmış kesin bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 oyun gebermiş lan freeze mage zoo lock face hunter patron warrior 15 tane oyun attım, şunların dışında hiç bişey gelmedi, shaman-rogue falan da gelmiyo. ne biçim bişey olmuş böyle, handlock bile gelmiyo lan, delircem resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Bu destelerden bıktı isen direk bunlara anti olacak bir deste yap. Antisini yapıp girince emin ol 20 oyun at bunlardan 2 tane gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Denedim abi. Adamlara allah gibi eller, kartlar geliyo. Hele tüm zoo paladinler direk ellerinde shielded mini bot, knife juggler, muster of battle la basliyo. Arkasindan truesilver cekiyo. Bana gereken sludge belcher, argus, heal bot falan ya gelmiyo ya da adam boardu doldurduktan sonra geliyo. Fakin rng Bi ramp druid dayanabiliyo biraz. O da elden innervate yeti falan gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 2 brawllu cw oynuyorum ben baya efektif öyle aptal aggro decklerine karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar