Malibu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 cagrus said: abi bu Carrion, Rotten Fish Flesh itemleri nereden buluyoruz? level 31 farming oldu bari en iyi farmdan yapayım diyorum da bulamadım bu itemleri wikide bile itemler yok sdfsdf. shit i nerden ve nasıl temin ediyorsunuz abi? Adım adım anlatsanıza bi bana ? :S lvl 42 farming var hala normal farmda işliyorum materyalleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Domuz alıp cit yapıp besliyorsun onlar icin özel yem var onları üretiyorsun . oyemlerle besledinmi shitle seni ödüllendiriyorlar. Bu arada eger dişi erkek alır devemlı ac birakmadanda beslersen sana bebis verip seni grand father yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 lan benim gecekondunun arkasına duvar örülmemiş sdfs, yer ayırın bana gecekonduyu taşıyayım başka yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 akirafes said: Domuz alıp cit yapıp besliyorsun onlar icin özel yem var onları üretiyorsun . oyemlerle besledinmi shitle seni ödüllendiriyorlar. Bu arada eger dişi erkek alır devemlı ac birakmadanda beslersen sana bebis verip seni grand father yapıyorlar. O özel yem için MISIR istiyo abi ben 2 gündür hiç görmedim mısır falan? :D Bende belki inekler sıçar diye onların yeminden yaptım, bana süt verdiler. Erkek öküz de süt verdi ama bi saçmalık var orda sdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Bu da daha çalışmalar başlarken, arkamda bi bu kadar daha adam vardı da çekememişim sdf http://i.imgur.com/1KB0cUq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Malibu said: akirafes said: Domuz alıp cit yapıp besliyorsun onlar icin özel yem var onları üretiyorsun . oyemlerle besledinmi shitle seni ödüllendiriyorlar. Bu arada eger dişi erkek alır devemlı ac birakmadanda beslersen sana bebis verip seni grand father yapıyorlar. O özel yem için MISIR istiyo abi ben 2 gündür hiç görmedim mısır falan? :D Bende belki inekler sıçar diye onların yeminden yaptım, bana süt verdiler. Erkek öküz de süt verdi ama bi saçmalık var orda sdafasd Erkegin ki bask birsey olmasin dikkat et asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 sizin köye 1 dk yürüme mesafesindeymisim , yagmalanmam umarım sdf Bozessek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Oyunun ücreti 20 USD mi? Yorumlarda 20 tl ye aldım 30 tl ye aldım diyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 beyler iyi çalıştık, ben yarısında satmak zorunda kaldım ama güzel oldu. Yalnız hala şoktayım, duvarın başlangıç yerini ben seçtim önce binaların bitişine koydum sonra yok lan böyle olmaz arada geniş yer bırakayım dedim binalarla baya boşluk bıraktım, daha duvarlar konurken boşluk doldu. Bu kadar insan birşey yapmak için uğraşırken kendilerine bina dikmek için kasanları kınıyorum. Bir de bu nasıl bir topluluktur insan şu binaları koyarken azıcık yanındaki binayı hizalamaya çalışır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 güzel güzel, ama dün de dediğim gibi iletişim aracı lazım, skype mumble ts falan. Birde şu skilleri bölüşelim tek bir gruba yığılma olmasın hepsine ihtiyaç var öyle yada böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Birde 2. guild için ne lazım guilds hall mi ne kurmak lazim sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 iletişim için bir şey kullanmak şart kopukluk yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 tamam kopuk yaşadığımızı kabul ediyorum ama bu hadiseyi sadece kopuklukla açıklayamazsın. Gidip çitle abuk subuk yer çevirip araziyi mundar eden adam sağduyu sahibi değilse yapacak birşey yok. Hatta senin ev kuzey kapının önünde duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 birde mapte işaretleme olayı yokmu ya dikkat etmeden yandaki kasabaya girmişim deli gibi kendi evimi aradım sonra yıkıldığına hüküm getirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 NeroWarden said: Oyunun ücreti 20 USD mi? Yorumlarda 20 tl ye aldım 30 tl ye aldım diyenler var. Steamde 30 tl. Adventurer pack alirsan 40 tl. Turkiye icin gecerli tabi dolar fiyatini bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 enpara ile steamden yarısı iade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Uyanan biri acil girip ev yapabilirmi arkadasa. Evi patlatmis yanlislikla :D nick: camowyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Masticore said: Malibu said: akirafes said: Domuz alıp cit yapıp besliyorsun onlar icin özel yem var onları üretiyorsun . oyemlerle besledinmi shitle seni ödüllendiriyorlar. Bu arada eger dişi erkek alır devemlı ac birakmadanda beslersen sana bebis verip seni grand father yapıyorlar. O özel yem için MISIR istiyo abi ben 2 gündür hiç görmedim mısır falan? :D Bende belki inekler sıçar diye onların yeminden yaptım, bana süt verdiler. Erkek öküz de süt verdi ama bi saçmalık var orda sdafasd Erkegin ki bask birsey olmasin dikkat et asda Mısır cook var ya haritanın karsı ucunda her yer mısır hatta mısır yerden fışkırıyor orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Görünen en kalabalık guild sanırım. birden bu kadar gelişince biraz düzensiz gözükmesi normal sanırım. Amazon gibi bölgeyi çöle cevirdik resmen kuruttuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 evet eu da ki en kalabalık guildiz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Benim ev yıkılmış :( oyunda kimse var mı köydeyim yardım ederseniz evi yapalım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ev hemen yıkılmaz moblardan düşen coin ile repair edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Bizim evler koy yanindaki tepede. Sehri kurarken bildigin heryer agacti, firsat buldukca ben de ekiyordum. Su anda agac icin 3 5 dakika kosmak gerekiyor, naptiniz kuruttunuz heryeri, az agac dikin ayiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 carpentery 0 benım nerden başlamam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 sopa yap sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar