csubasi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 kızmayin çunku yillardir duzgun oyun bekliyoruz. geri almalar binalari kapsar yazmis bir oyuncu. stat skill durur' diyor erken erisimdesiniz ve hatalari duzeltiyorlar gibi dusunebilirsiniz zaten surekli bir göç yasayacaksiniz oyundaki mekanikleri öğrendikçe keşif yapin arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mortis said: Laraken said: olum benim ev gitmiş, ki yıkılmamıştı, başka bi patinin kurulma aşamasındaki evi görünüyor orda. nası lan? hayda ne olmuş ya? kim kesmiş evini ben bi de sen çıktıktan sonra çitleri tekrardan kapadım ettim. binalarda server geriye gitmiş ama karakterlerde bişi yok dsfds. nası becerdilerse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ayrı yerde yedeklıolar demekkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Oha o zaman benim ev falanda gitmiştir , lan içinde ki malzemeler gitmeyeydi bari akşama onları guilde verecektim firewood falan. Neyse , bu arada Pati 2 başlasa iyi olur bence zira şimdiden deli gibi büyüdük. Bu arada istanbul gibi çarpık yerleşmeyelim bak yukarda ne güzel adamlar düzenli şehir kurmuş birisi çıkıp o düzenlemeyide umursatsın sonra ilerde sıkıntı yaşamayalım. Duvar muvar için toplama kısmına her türlü ameleliğe hazırım zaten sabahtan beri rock ve firewood topluyodum sonra işe geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Patide mimar arkadaş varsa screenshotları verelim düzenlesin ona göre yerleşelim :D örnek olalım tüm Tree of Life camiasına!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 server geri gitme de varsa ultima successor gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Bana yüksek seviye silah zirh icin gerekli materyal listesi lazim. Haritada nerelerde oldugunu tespit edip yerlesmek dogru geliyor. Tam kaynaklarin dibinde olmak ilk hedef yapacaktir sehri . Buyuk loncalar degerli bolge icin savasirken yakinlarda kurulup aradan ganimet cikarmak hep en karlisi olacaktir. http://forum.paticik.com/thumbnails/c4a/2bb/8a5/764/578/8e5/8d7/e41/fdd/df8/a1_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 beyler pirat geliyor haberiniz olsun yan köylerin agzına sıctı hayvanları telef etti. adsad http://i.imgur.com/OQ9ht0P.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Hırsızlık hic bu kadar güzel olmamıştı . Fakat dün cok fena kıstırıldım kacmak icin koy duvarını yıkmak zorunda kaldım vandalizim cezası olarak 2.8 saat boyunca kırmızı kalmak bu süre boyunca her oldugumde %100 loot ve skill kaybı olayı ile uyarıldım . HArsh loot okde skill kaybı cok acımasız olmuş . Oyunda online olmak gerek bu süre boyunca . YOksa süre gecmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Bu pirat cengiz han gibi bisey heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Xenocide said: server geri gitme de varsa ultima successor gg haah bi de nebulaya girmeye kasar gibi login kastırmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Hergün bir rollback mi oluyor? Milletin evler yıkılıyor mu yoksa server reset mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 niye giremiyorum ben şimdi? bekliyoruz bekle dediği süreyi, 0 kişi kaldı 0 saniye diyor ama öyle duruyor kezo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 'başlama bolgeleri' The first boat drops you off in the bottom left hand corner of the island, close to the southern plateau wastelands and the center of the volcanic looking area of the map. The second boat drops you off in the bottom right hand corner of the map, near the wetlands and closer to the desert. The third boat drops you off in the upper left hand corner of the map, connected to the mainland by peninsula-like islands and is near the northern wastes as well as the desert. *ayrica klasik Rus dışlama hareketleri baslamis avrupalilar arasinda http://steamcommunity.com/app/361800/discussions/0/618463446166057366/ *Fransizin teki de friendly newbei guild acmis sol ustte ama üye limit 30 tabii http://steamcommunity.com/app/361800/discussions/0/618463446163825684/ *sprintle ziplayip duvarlari aşma olayi mi var ? öyle ise bosuna duvar kasiyorsunuz. alternatif olarak bir dener misiniz ahsap barikat arkasina taştan duvar gormustum bir ekran goruntusunde *i5 8gb ram ile fps sorunu yasayan olmus . benzer donanıma sahip arkadaslardan sorun yasayaniniz oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 2. guildin ismi Annen olsun bu arada yine Annen'e katılalım biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 http://i.imgur.com/YzeQ0F3.png ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 3 shell rule. Info : Demolition Man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ooo queue gördüm hayırlı olsun yeni nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 csubasi said: *sprintle ziplayip duvarlari aşma olayi mi var ? öyle ise bosuna duvar kasiyorsunuz. alternatif olarak bir dener misiniz ahsap barikat arkasina taştan duvar gormustum bir ekran goruntusunde Yandan bina varsa veya crafting house catısın cıkıp duvarların uzerinden atlıyarak kaleye giriyorsunuz . Oyun beni hırsızlık uzmanı yaptı yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Korece hata ile oyuna sokmuyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 hem sıra bekliyoruz hem de oyundan atıyor var mı aynı sıkıntıyı yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Abi pack lama gibi geziyorum banka vari bişey yokmu bu topladıklarımı koyabileceğim? Ne craft etmemiz lazım onun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 KehKeh said: hem sıra bekliyoruz hem de oyundan atıyor var mı aynı sıkıntıyı yaşayan? şimdi oldu. 1 sırada da takıldı kaldı tekrar girmek istediğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ulan haritanın başka yerinde başlattı gece vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Abi sıkıntı kapıda gibi oyunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar