dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 once dernekler subesine basvurmak lazim.sonra temiz kagidi filan istiyorlar..3-4 kisilik liste veriyorsun..onaylanirsa ancak ondan sonra olunuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 mithatın yaptıgı oyun cok tehlikeli olur tentacle sex falan olur yardım etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 larry tipli birsey cikarsa hayir demem de..daha cok 3d fetish villa tadini yakalar gibime geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 İnternet üzerinden php tabanlı text based oyun oynuyoduk. 3 arkadaşım biz daha iyisini yaparız diyip Php kursuna yazıldılar. 6 ay gittiler ve kursu bitirdiler. 2 si inşaat işi ile uğraşıyor. Bir diğeri işsiz. İnternetten oyun oynayıp daha iyisini yaparım diye ahkam kesmeye devam ediyolar. Toplam yazdıkları kod satır sayısı = 0 Hobi olarak zor. Cidden vakit ayırıp sabır göstermek gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 tasarimci ol, sprite artist misin 3d ilahi mi bilemiyorum artik neciysen unity ustune playmaker uscript vb bir visual scripting toolu al ya da ue4 cek blueprintlere aban besinci gunun safaginda monitore bak, ilk oyununu yapmis olacaksin. 2015 yilinin ortasinda optimizasyon ihtiyaci dogurmayacak turde seyler yapiyorsaniz (= nasil baslarim diye soruyorsaniz, tek basiniza bir witcher yapma beklentisinin ust seviyede gerzekce oldugunun bilincindeyseniz) programciya ihtiyaciniz yok -- ha ismini hatirlamadigim, burada android gelistiricisi olup pazari KI RI CAM diyen bir arkadas vardi yapma etme dememize ragmen bildigini okuyan, 6 ay sonra falan geri geldiydi ayda 10k+ oyun cikiyor iosa, kicinizdan bal damlamiyorsa store'a koydum gelsin paralar diye beklemek huzunle sonuclanir, simdiden soyleyeyim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 memur ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Kod yazım olayına gelince genelde oyun geliştirmek isteyenler vazgeçiyor çünkü baştan tam ısınıp konseptleri kavrayamıyorlar. Eğer ciddi düşünüyorsan hemen pes etme vakit tanıyıp üzerine git derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Game Maker'la da oyun yaparsın, yapılmış başarılı örnekler var (bkz. Hotline Miami) ama bi yere kadar götürür (bkz. Hotline Miami, sayısız bug'dan sonra GameMaker'dan başka bi motora geçirdi adam ilk oyunu). Başta fikir vermesi açısından belki düşünülebilir ama yanlış fikirler vermesi ihtimaline karşılık en temizi gerçek bi programlama diliyle işe girmek bence. O açıdan temizi Unity. Hiç programlama deneyimin olmadığı için ilk başta çok fazla şeyi karıştırabilir, anlamayabilirsin ama zaten bi anda öğrenmek diye bi şey yok. Ben zaten C# yazan bi adam olarak şu herifi takip ediyorum, bi çok şey için yol yordam gösterme ya da en azından fikir vermede çok yardımcı oldu. https://www.youtube.com/watch?v=NNpLsimyu3I&index=1&list=PL_4rJ_acBNMH3SExL3yIOzaqj5IP5CJLC Bunun gibi zebil kaynak var tabii de, seçmece olması açısından 4chan'ın agdg'sinin toplama kaynakçasından da faydalanabilirsin: http://alloyed.github.io/agdg-links/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 retro gamepub kurma simulatörü yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mithat said: Soru aslında basit ama elli bin tane takip sorusu var elbette. Mobil cihazlar için mi? Pc için mi? Hatta delirip PS4 için mi? Coder olmak mı? Designer mı? Müzikleri mi? Hatta konu mu? Benim gibi aklında sorular olanlar burada sorsunlar bence toplam , bilenlerimiz vardır diye umuyorum onlarda cevaplar. Ben kendim şahsen sıfır coding bilgisine sahibim fakat designer müzik konu falan hepsi ordan burdan bulunur fakat coder olunca tek başına oyun yapılabilir. Bu yüzden bir şekilde deneme yanılma ile öyle ya da böyle mobil oyun yapmak istiyorum. Ekonomik olarak çıkar amaçlı değil ama aklımda oyunlar var (tycoon ağırlıklı) ve bunları başkası yapmıyor bari kendim yapiim oynarım diye düşündüğümden , belki başkası da oynamak ister falan diye tamamen. He para kazanırsam neden olmasın üzülmem :D TL;DR , En kolay iphone/android oyunu nasıl yaparım bir noob olarak? keşke bunları programlama bölümünde sorsaydın. sektörün deneyimli ve önde gelen isimleri vardı, üretkenliklerinin ve bilgilerinin parçalarını doyurucu biçimde aktarırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 adam pong olmadan, witcher 3 carpmaya calisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Quel-Thul said: mithatın yaptıgı oyun cok tehlikeli olur tentacle sex falan olur yardım etmeyin Şerefsizim aklımda seks ile alakalı tycoon oyunu vardı. Daha önce kimse adult bazlı tycoon oyunu yapmadı mı birader diye yola çıkarak ulaştığım bir fikiri hayata geçiricem :D dsafasdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Var öyle tycoon zaten. İsmini sormak için öm atanın kalbini kırarım ama. Bone said: keşke bunları programlama bölümünde sorsaydın. sektörün deneyimli ve önde gelen isimleri vardı, üretkenliklerinin ve bilgilerinin parçalarını doyurucu biçimde aktarırdı. Kimmiş o sektörün önde gelenleri. Armağan Yavuz, Cevat Yerli falan patiye takılıyodu haberimiz mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 armağan bone işte yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mithat said: Şerefsizim aklımda seks ile alakalı tycoon oyunu vardı. Daha önce kimse adult bazlı tycoon oyunu yapmadı mı birader diye yola çıkarak ulaştığım bir fikiri hayata geçiricem :D dsafasdfadsf e sen oyun da oynamamissin ki kardesim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mithat said: Soru aslında basit ama elli bin tane takip sorusu var elbette. Mobil cihazlar için mi? Pc için mi? Hatta delirip PS4 için mi? platform yapmak istediğin oyunun hedef kitlesi ve oyunun mekanikleri ile alakalı bir şey. c# ve unity denmiş işte. onları öğrendikten sonra herhangi bir platforma oyun yapabilirsin. unity kullanırsan bir platform hedefleyip ona göre kendini donatman gerekmiyor. Mithat said: Coder olmak mı? Designer mı? Müzikleri mi? Hatta konu mu? bunun cevabı tamamen senin yeteneğin ve merakınla alakalı. Mithat said: Ben kendim şahsen sıfır coding bilgisine sahibim fakat designer müzik konu falan hepsi ordan burdan bulunur fakat coder olunca tek başına oyun yapılabilir. kısmen doğru. hazır model kitleri, animasyon paketleri bulup kullanabilirsin. müzik ve sesler de keza o şekilde halledilebilir. ama özgün birşey üretmek ve kafandaki fikri tam uygulamak için mutlaka kendi tasrımını oyuna koymak isteyeceksin. çoğu zamanda illaki o kitler sana yetersiz gelecek. bide önşart ingiliççe. ingilizce okduğunu anlamıyorsan kaynak sıkıntısı çekersin. öğrenme süresi uzayacağı gibi takıldığın yerlerde çözüme zor ulaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 He ingilizce he . Arkadaşımla konuştum, bir internet sitesinde mi ne çalışıyor anlamadığım hipster tech şeyler paylaşıyor facebookta. Adam dedi ki mal mal unity falan kasıp C# falan kasacağına , gel html ,css , php basit basit sokalım seni şu işe , arada seo falanda çakarsın üstüne , oradan kazandığın parayla bastırır en kralını yaptırırsın oyunun , bu sektörde maaş güzel kanka dedi. Ne kadar doğru? Harbiden internet sitelerinden falan bu bahsedilen şeylerden (hadi belki html ,css, php kadar basit değil ama internet sitesi ile alakalı şeylerden diyelim) anlayan insanlar güzel maaşlarla iş bulabiliyor mu hakkaten? Ulan aklımda oyun var onu yapmam lazım diye yola çıktım yandan yemiş zuckerberg olarak çıkabilirim bu konudan. Adam hipster lavuk ona güvenmem , siz daha iyi bilirsiniz , bu tarz işlerde harbiden anlattığı kadar para var mı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 işini iyi yapan her şekilde kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 tek opisyonunuz unity3d değil artık bu arada. unreal ve cryengine de ücretsiz / çok uygun sürümleri mevcut. fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 elesso said: işini iyi yapan her şekilde kazanır Harbiden he , geçen otele gübreciler geldi organizasyon olarak. Adamların işi bok ama 10m+ anlaşmalar gözümüzün önünde dönüyodu. Herif ayağını havuza sokmuş havuzun kenarında oturuyor orada yanında ki lavukla kontrat hazırlıyor. Yani demek ki konu ne olursa olsun illa bi kazananı mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 game dev tycoon oyna hevesini al sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 DASDASDAS dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mithat said: Harbiden he , geçen otele gübreciler geldi organizasyon olarak. Adamların işi bok ama 10m+ anlaşmalar gözümüzün önünde dönüyodu. Herif ayağını havuza sokmuş havuzun kenarında oturuyor orada yanında ki lavukla kontrat hazırlıyor. Yani demek ki konu ne olursa olsun illa bi kazananı mevcut. o dedigin seysiz tarim olmuyor..yedigin neredeyse herseyde o adamin havuz basinda kakaladigi gubrenin izleri var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mithat said: He ingilizce he . İngilizce'yi ciddiye almazsan eğer uykusuz'daki ve sinem köşesi var cihan ceylanın. Orda engin eniştenin kardeşi var, bilgisayarla falan uğraşıyor, bildiğin o olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 İngilizceyi umursamadığımdan değil be adam , ingilizce bölümü çıkışlıyım ki o bile yetmez kaç tane mal mezun oldu bizim bölümden ingilizce öğrenemeden ama var harbiden ingilizcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar