Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 sostizm said: Allahım allahım - kendi takımına bu kadar düşman başka taraftar var mıdır acaba dünyanın başka bir yerinde. sevinemiyor bile adamlar öne geçmemize. Aynen abi anlamiyor kimse futboldan. Cok uzuluyorum sahiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 bi macta 3 sakatliktan zorunlu degisiklik mi olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 İkincisi yarı GS %71 topa sahipmiş. Oooooo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 sostizm said: Allahım allahım - kendi takımına bu kadar düşman başka taraftar var mıdır acaba dünyanın başka bir yerinde. sevinemiyor bile adamlar öne geçmemize. var bursaspor. sizden beteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 dk 92de nasil kosuyor evladi, seneye formaya lacivert koyalim da oynamasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 zaaalar kifayetsiz kaldi bu mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Umut ve Sabri'yi de alıp defol git ya şu takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 mal herif ya ciktigi kadroya bak. umuta zor dayaniyoruz yanina burak koymus bide bilo olsa tamam ucgen hazir hakemde inanilmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 rize çayı var içersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 ahaha bi actim rize 2-1 sevindim, sonra gs one gecmis hadi be dedim kapadim. sonra habere bakayim dedim 4-3 rize.. nasil olmus olabilir ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Czentovic said: mal herif ya ciktigi kadroya bak. umuta zor dayaniyoruz yanina burak koymus bide bilo olsa tamam ucgen hazir hakemde inanilmazdi semih sakatlanmasaydı denayer yerine bilo ısınıodu zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Zaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Fistan said: PWNED ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Bi baktim 0-1 , daha sonra 2-1, daha sonra 2-3 ve en son 4-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Caykur rize td:geciktirici kullandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 yasin bu sezonun basindan beri yok resmen. gecen seneki patlamasi saman aleviymis anladik. geri de gelmedigi gibi olcan bek oynamasina ragmen hep ilerideydi o kanattan dunyalarca atak yedik. sabri zaten bildigimiz gibi. beklerle benficada sans yanimizdaydi fark yemedik bu macta kaybetmemize sasirmiyorum o kadar pozisyon veriyorsun bir sicrarsin iki sicrarsin eninde sonunda patlarsin boyle. burak seni de kime veriyorlarsa versinler defol git. su takima bir faydan oluyosa on zararin oluyor. istedigin zaman oynuyorsun istemedigin zaman kendini sahada kaybetmeyi cok iyi biliyorsun. bi halt olmaz senden. o kadar adami harcadiniz selcukla hala da harcamaya calisiyorsunuz. karakter desen yok motivasyon desen yok bitiriciligi var diyorduk o da yok artik. bencil cirkef kibirli penatlti bedavacisisin. umut konusunda israr etmeye devam et hoca sansin yaver gitti gecen senenin son haftalari ligde tek gollu farklarla gotum gotum sampiyon olduk sende de ego firladi tabi. kazaninca gazetecilere giydir kaybedince yabanci oyunculara giydir galatasaraydaki kariyerin bitince hangi seviyedeki takima gidebileceksin acaba hic dusunuyor musun? o umut senin sonun olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 hakem 2 gol atmış ama canı sağolsun haftaya umut bulut yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 ZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 sostizm said: Allahım allahım - kendi takımına bu kadar düşman başka taraftar var mıdır acaba dünyanın başka bir yerinde. sevinemiyor bile adamlar öne geçmemize. Sevinemiyoruz abi. Kusurumuza bakma. Ittire kaktira allaha, Balondere, Musleraya emanet gidiyoruz iste. Yasin'e gelince... evet gecen sene beklenenin cok ustunde oynadi ama bu adam yetenekli oldugu icin degil, dortmund altyapisinda yetistigi icin oynadi. Elbette bir yerde yetememeye baslayacak. Yavas yavas duzenli oynayamamanin da etkisiyle sahada sinirli kapasitesini kullaniyor iste. (Yasinin yarim gomlek ustu de groskoys zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 allahtan hakemler var yoksa 34te 34 yapacak gs bir tane yenildikleri macta iyi hakem olmadı sahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 yendigimiz macta da olmadi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Yahu saçma sapan oynadık ama kırılma noktası Umut'un atılması oldu. Ki direk hakem attı herifi. İlk sarı kartındaki faul gol oldu zaten ve alakası yok kartla. Sonrakinde de atıldı herif ki o da tartışılırdı. Bu arada 3-3 olduktan sonra yenilelim istedim, yenildik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 applev0dka said: allahtan hakemler var yoksa 34te 34 yapacak gs bir tane yenildikleri macta iyi hakem olmadı sahada Djdjdhdh bunu diyen de applevodka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar