Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Cons

Öne çıkan mesajlar

yasin bu sezonun basindan beri yok resmen. gecen seneki patlamasi saman aleviymis anladik. geri de gelmedigi gibi olcan bek oynamasina ragmen hep ilerideydi o kanattan dunyalarca atak yedik. sabri zaten bildigimiz gibi. beklerle benficada sans yanimizdaydi fark yemedik bu macta kaybetmemize sasirmiyorum o kadar pozisyon veriyorsun bir sicrarsin iki sicrarsin eninde sonunda patlarsin boyle.

burak seni de kime veriyorlarsa versinler defol git. su takima bir faydan oluyosa on zararin oluyor. istedigin zaman oynuyorsun istemedigin zaman kendini sahada kaybetmeyi cok iyi biliyorsun. bi halt olmaz senden. o kadar adami harcadiniz selcukla hala da harcamaya calisiyorsunuz. karakter desen yok motivasyon desen yok bitiriciligi var diyorduk o da yok artik. bencil cirkef kibirli penatlti bedavacisisin.

umut konusunda israr etmeye devam et hoca sansin yaver gitti gecen senenin son haftalari ligde tek gollu farklarla gotum gotum sampiyon olduk sende de ego firladi tabi. kazaninca gazetecilere giydir kaybedince yabanci oyunculara giydir galatasaraydaki kariyerin bitince hangi seviyedeki takima gidebileceksin acaba hic dusunuyor musun? o umut senin sonun olacak
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Allahım allahım - kendi takımına bu kadar düşman başka taraftar var mıdır acaba dünyanın başka bir yerinde. sevinemiyor bile adamlar öne geçmemize.

Sevinemiyoruz abi. Kusurumuza bakma. Ittire kaktira allaha, Balondere, Musleraya emanet gidiyoruz iste.

Yasin'e gelince... evet gecen sene beklenenin cok ustunde oynadi ama bu adam yetenekli oldugu icin degil, dortmund altyapisinda yetistigi icin oynadi. Elbette bir yerde yetememeye baslayacak. Yavas yavas duzenli oynayamamanin da etkisiyle sahada sinirli kapasitesini kullaniyor iste. (Yasinin yarim gomlek ustu de groskoys zaten)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...