DaidaFlu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 yaş daha 24. bi ara modaya uyup şu dandirik yandan kazıtmalardan yaptım mohawk gibi. şimdi tekrar uzatıyorum da yanlar gür gür çıkarken üstler baya seyreldi nedense. hepsini birden 0'lasam toparlar mı tekrar çıktığında? bu bir bilimsel fact mi? yoksa şu saatten sonra yabacak bi şey yok mu? yaldır yaldır saçları olan insandım ben 1 sene öncesine kadar. -ince telli, dalgalı- önden not: erkeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Gecmis olsun. Galatasarayli suat gibi ektireceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Daha stres de binecek ustune 25 sonrasi . 30 oncesi kemal dervis olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 aile ve 65+ diğer bütün akrabaların saçları yerinde. genetik bi problem de yok yani. 6-7 ay baya stresliydi acaba ondan mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 geçmiş olsun gitti saçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 işin garibi öyle elle tutulur bi saç dökülmesi de hissetmedim hatta 3-4 sene önce daha çok elime gelirdi - banyoda, yastıkta vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 yol yakinken ektir masrafi az olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Testosteron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 seyrek saç iyidir dolgun gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ahahahahaahah adami kel etmissiniz 2 dk da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 üstüne fodulluk da varsa yandın hem kel hem fodul kategorisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Saeros said: geçmiş olsun gitti saçlar tecrübe konuştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Cildiyeye git, genetik mi yoksa stres vs. kaynaklı mı onu öğren. Belki farklı bir cilt hastalığı yüzünden seyreliyor da olabilir saçların. Öte yandan üstler daha uzunsa seyrek görünmesi normaldir, hepsini aynı boya kırptırınca saçların taranma yönleri falan kendine geldikten sonra muhtemelen fark göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 gg normk kaziyinca sac gurlesmiyo buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ulan şaka maka yaş gittikçe ben de baya kelleştim ya aramızda saç ektirip başarılı olan da yok galiba. korkuyorum. işin garibi patronla çay içerken bu konu açıldı, ektirsem mi dedim, işten atarım diye güldü. nasip hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Bi foto cek koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 kazıyınca güçlenmiyor ~eski uzun saçlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Androjenik DHT hormonu yapiyir sac dokulmesini ailede olmasa bile, mpb yani male pattern baldness deniyor buna. Basitce dht kil koklerine yerlestimi seyreltiyor ama kokleri tam anlamiyla tahrip etmiyor, az ihtimalde olsa dokulme cok yeni ise kurtarma sansi var. Iyi haber dht yi blokliyan finasteride ve dutasteride adinda iki farkli ilac var, propecia mi neydi turkiyedeki ambalaj adi sanirim. Kotu haber dht bloklaninca iktidarsizlik sorun olabiliyor bazi kisilerde, genede bi T bloklamak gibi meme gelisimine ve feminizasyona yol acmaz kesinlikle ama cogu erkek korkar bu ilaclari kullanmaya bu yuzden. Bide tabi ezbere alinmaz, doktorla konusmak lazim hos sgk yazmiyor bunlari sac luks goruldugu icin :P Sac ektirme guzel alternatif, artik cok sahane bi sekilde halledlebiliyor duzgun yerlerde biraz pahalli olsada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Dynun said: ulan şaka maka yaş gittikçe ben de baya kelleştim ya aramızda saç ektirip başarılı olan da yok galiba. korkuyorum. işin garibi patronla çay içerken bu konu açıldı, ektirsem mi dedim, işten atarım diye güldü. nasip hep. Benim ektiren cok arkadasim var, bitanesininki muthis olmus. Hani önceki halini bildigim icin cok dikkatli bakarsam anliyorum tabi, ama disardan hic anlasilacak sekilde degil. Digerininki önlerden ektirdigi icin belli oluyo bariz(önceki halini bildigim icin yine). Ama disardan bakinca hnai cok garip görunmuyo. Dusunuyorum bende biraz daha dökulsunde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Benim bir arkadaşınki çok iyi tuttu. Ekili saç sayıca az olduğu için ışık vurunca tellerin arasından kafa derisi gözüküyor ara ara. Ama genel itibariyle gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 hep dedikleri gibi kilin matah bir olayi olsadi -otte cikmazdi..o yuzden takmayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ben artık tamamen kelim. bu sene ilk defa sinekler kelimi ıssırmaya başladı. 31 yaşımda kel kaldım. mükemmel zamanlama. teşekkürler genlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Dynun said: ulan şaka maka yaş gittikçe ben de baya kelleştim ya aramızda saç ektirip başarılı olan da yok galiba. korkuyorum. işin garibi patronla çay içerken bu konu açıldı, ektirsem mi dedim, işten atarım diye güldü. nasip hep. 2 arkadaşım ektirdi gayet iyi oldu yani orjinali olmuyor tabii ama artık kel değil yani asdasdasd paraya kıymak gerek, bi de baya zorlu process Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 prp ve mezoterapi yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar