Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Rogue One (2016)

Harvey

Öne çıkan mesajlar

eskiden setting guzeldi kendi dunyasi vardi
bir de nasil diyim belli bir kitle tarafindan sevilen, takip edilen birseydi
george lucas zaten kafa yapisi vs belli adamin, allahi kitabi para olan biri degildi, sinemaciydi adam.
simdi disney suyunu cikarip para basiyor, 7 yasindaki cocugun mezesi star wars, vestel vaderli tost makinesi fln yapiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Lucas zamanında her şeyin üstünde Star Wars yok muydu? Hani Disney çokda farklı bir şey yapmıyor Lucas'tan. Adamın planı hep filmi çekeyim üstünden oyuncak satıp para kazanayım oldu. Ep 4 çıktığı zamanda para almak yerine merchandising haklarını aldı da kazandı parayı.

o zamanlar bu kadar gozumuze sokulmadigindan rahatsiz olmuyordum belki de, simdi bayagi bayagi sogudum star wars'tan, ki dune ile birlikte en sevidgim sci-fi evreniydi.

filmi ciksa hdfilmizle den seyrederim modundayim artik sdf
Sosyal ağlarda paylaş

star wars zaten çocuk filmiydi. hatta son film serideki en az çocuk filmi gibi olan film bile olabilir.

star wars diyince benim gözümde her zaman millenium falcon'Un oyuncağı canlanır mesela. adamlar filmleri oyuncak satmak için yapıyor gibi. film daha gelmeden ve vizyondan kalktıktan sonra bile uzun süre piyasada kalıyor.

eskiden tabi teknoloji de böyle değildi. şimdi her bokun üstüne yapıştırdılar star warsu dsfs.

sonuç olarak star wars nostaljiktir vs ama overrated nedirin en büyük örneklerinden biridir. herkes çocukluğunun filmi diye gereksiz göklere çıkarıyor.

jurassic park mesela. ilk filmin yeri herkeste ayrıdır. 10 bin tane jp filmi yapılsa izlenir. ama ilk 2 film dışında filmler boktandı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...