Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 beğendiğim yerleri de söyledim cımbızla laf seçip cadı avına mı çıkıyorsunuz anlamıyorum filmi beğenen ılıktır mı dedim, niye kişiselleştiriyorsunuz her negatif yorumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 abi mis gibi karakterdi ya ne alaka jar jar gözünü sevim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 tamam değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Robot kötüydü bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 i am one with the force, force is with me spamlamadığı içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 main switch de ise yaradi ama oyle deme, donuste unuttu olani gordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Black-ice said: dikkatimi çeken tek haklı yorum karakterlerin yeterince derinliğini vermemişler işte. 6 episode cekseler ayni karakterlerle derinlik olusur da, oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Filmi cok begenmedim ben. Sanirim devrim heyecanini yeterince hissettiremedikleri icin. Belki de ana filmlerin hype i kacmasin diyedir bilemedim. Cidden boyle ara film oldugunu hissettirdi. Ama bu kotu film oldugu anlamina gelmiyo, izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 yanlış topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 carrie fisher kalp krizi gecirmis az once, 10dk nefes almamis, durumu kritikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 izledim bende bugün. tarkin leia darth vader falan baya iyidi. film genel olarak 4-5-6 seviyesinde olmasada efsanelere yaklaştı. genel olarak sw bilgisi olan birisi için oldukça basit ve takip edilebilirdi. birkaç sırıtan zorlama sahne dışında rahatsız etmedi hiç. en gayet mutlu ayrıldım filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Bugun gidebildim sonunda ben de. Artık baslıgı okuyabilirim. Başıma bişey gelmeyecekse, Empire Strikes Back'ten sonra izledigim en iyi SW filmi. 2. yarıyı nefes almadan izledim. 9/10. Ara film falan ama cok iyi aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Konu cok SW PC game havasinda kalmis. Karakterlerde malum sebepten dolayi yuzeysel gecilmis. Birde goruntuler cok karanlik geldi. Ama 7.filmden(aka 4. film remake) cok daha iyiydi. "Dont take risks with SW franchise" mantigi ilerleyen zamanlarda SW'in icine edicek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Dublajli olarak gitmek zorunda kalicam. Bakalim tad alabilicek miyim :/ Gerci altyazisiz izleme imkani olmadigi icin daha iyi olabilir, bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 "Don't take risks with SW Franchise" olayına bir daha girmezler gibime geliyor. Epi7'nin çıkışında Lucas'ın bile yüzü düşüktü, sorduklarında geçiştirmişti olayı. Rogue One'ın çıkışında deli övmüştü, kendi işlerinden iyi falan demişti yanılmıyorsam. İki film arasındaki kalite farkını serinin yaratıcısı bile bu kadar bariz görüyor ve konuşabiliyorsa Disney tekrar böyle "%80'i Çin Malı" film yapmaz, yapmamalı. %50'ye falan düşürür sdffdsa Disney sonuçta ekstrem değişiklikte beklemiyorum. Rogue One'a yaptıkları müdahaleden sonra bile bu kadar iyi film çıkması mesela beni bayağı şaşırttı. Kalan SW filmleri hep bu kalitede çıksa zaten franchise seviye atlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 cassian'ı oynayan tipi çok aramışlar mı acaba ya ağzının içinden konuşan fare suratlı iğrenç herif güzelim filmde tek beğenmediğim şey o oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 madcow said: Bugun gidebildim sonunda ben de. Artık baslıgı okuyabilirim. Başıma bişey gelmeyecekse, Empire Strikes Back'ten sonra izledigim en iyi SW filmi. 2. yarıyı nefes almadan izledim. 9/10. Ara film falan ama cok iyi aktı. her satıra ayrı ayrı katılıyorum :) daha önceki filmlerden olmayan şeyler olduğu için hoşuma gitti belki de. ara ara baya kahkaha attım. eski filmlere atıflar çok iyiydi. cgi'de çağ atlamışlar ama baya baya. yani leia'yı bilmem de Tarkin'i ilk gördüğümde baya ayırt edemedim filan. Tek eleştirim kırıtan Vader. ilk gözüktüğü sahnede baya kıvırtıyor la adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 tunch said: Dublajli olarak gitmek zorunda kalicam. Bakalim tad alabilicek miyim :/ Gerci altyazisiz izleme imkani olmadigi icin daha iyi olabilir, bilemedim abii. yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 3 kat para verip imax izlemeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 DEĞER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 izlemem lazim, trolliyemiyorum milleti izlemeden rahat rahat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Hala izlemedin mi yahu? Bi bu, bi de Ass Creed, go go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Hayatımda ilk kez star wars izledim. İmax olmasına rağmen film karanlıktı. Ayrıca şu efektler başka filmde olsa milyonlarca izleyici filmi yerin dibine sokardı. Maket gibi duruyor bütün o gemiler ve maldiv sahilinde yürüyen dev makineler. Hele bir sahne var ki bildiğin sanki legodan yapılmış uzay aracı parçalara ayrılıyor. Darth Vader'ın kasap gibi biçtiği sahne baya hoşuma gitti bu arada :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 yeni keşfedilen elementmisin hocam, nasi ilk defa sw izledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 2000 doğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar