Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 https://i.chzbgr.com/full/8563704832/hCEA34E78.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 dizi kültürü olmayan ergenler sayesinde ayakta duruyordu zaten arrow ve flash. bu dizi de çok farklı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=c7LlmaFg0lw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 yloibx said: dizi kültürü olmayan ergenler sayesinde ayakta duruyordu zaten arrow ve flash. bu dizi de çok farklı olmaz. lelelelelelelel. feci facia söylem olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 dizideki bütün heroları yan yana koysan toplamda gerçek 1 tane hero çıkmıyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Flash var. tek başına 10 hero eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Flash yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ha o zaman pardon, yanlış görmüüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 prison break brolar varmış lan.nası işse hiçte değişmemişler ,hapishaneden kaçıp buna gelmişler sanki direk sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Hawk'lar olmasa kahramanlar faso fiso derdim. Uçan ve alev atan yiğen de geliştirmeye açık. Trailer beklediğimden iyi ama. Konunun böyle zamanla alakalı olduğunu falan bilmiyordum. Bayağı iyi olabilir. İzlerim kesin. Kahramanların da flash ve arrowla çok yakından ilişkileri var. Arada ortak bölümler çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Cute said: Palmer Roboman palmer ucmadımı arrowun sonunda wth nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Bunlar ne biçim kahraman,elime balta alıp diziye katılsam,göbekli süper kahraman olurum ve hiç sırıtmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ekşisözlükte yazanlara göre Flash ve Green Arrow sadece 1 bölümde varlarmış. Aşırı atarlı giderli bir fragman yayınlamışlar bu arada. http://www.youtube.com/watch?v=_j_mEixBPMw Fragmanda ufaktan spoiler bir laf da var bu arada haberiniz olsun. i have seen men of steel die and dark knights' fall! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ooo atiklardan bu dizi ciktigina gore bunun atiklarindan ne gelecek bakalim.. eglence full time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Lectre said: Cute said: Palmer Roboman palmer ucmadımı arrowun sonunda wth nope Kullanmayı bilmeyene shrink deed vermemek lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 uyduruk olur dedim ama trailer gümbür gümbür gelmiş. hayırlısı. bide british accent makes everything sexier. fact. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 başladı bu. İlk bölümü beğendim hatta. Ağır bi Doctor Who'dan esinlenme var ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Doctor Who konseptiyle gideri var ki Rip Hunter'ı oynayan eleman da DW'dan dsffddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Ben begendim. Begenmeyen herkes de aptaldir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Zamana etkisi en az herolar sizdiniz ondan sizi sectim dedi beni kazandi dizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Kanuni +1 Yalniz olaylar biraz fazla hizli gelisiyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 kotu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Hawklar kötü de gerisi iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 aynen fena değil arrowdan iyi her türlü onu dropladıydım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 _Rave said: prison break brolar varmış lan.nası işse hiçte değişmemişler ,hapishaneden kaçıp buna gelmişler sanki direk sdfs. 1x5: - Got it? - This isn't my first Prison Break. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar