Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"There will be no Windows 11"

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

benim gibi "show more" context menüsünden nefret eden varsa devamlı o halde durması için command prompt açıp şunu girebilirsiniz, explorer'ı restart edince gidiyor o dumbed down sağ tuş menüsü:

Alıntı

reg add HKCU\Software\Classes\CLSID\{86ca1aa0-34aa-4e8b-a509-50c905bae2a2}\InprocServer32 /ve /d "" /f

eskisi gibi zorla gruplandırılmamış taskbar barları seçeneğini de dev sürümünde deniyorlarmış şu an, o da geri gelecek sanırım. bu adamların tekerleği unutup yeniden keşfetmeleri.. 🤦‍♂️ tek rakipleri apfel

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Ben yıllardır Beta kullanıyorum, bir tane bile sorun yaşamadım. İş yerinde de Release Preview kullanıyorum, semi-IT guy olduğum için ofiste ve ofisin geri kalanın kullandığı duruşma, icra, uyap, mahkeme dosyası, rapor vb. programlarının hiçbirini kullanmam gerekmediği için bir uyumsuzluk varsa ilk gören olayım diye. Daha ondan da olmadı ama. 

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

en son sorulduğundan yana bir değişiklik yok. auto hdr için geçilebilir, directstorage henüz forsaken ve ratchet clank harici kullanan olmadı bildiğim. diablo4’e sonra gelecekmiş.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

10 yıl önce win8 ile yaptıkları hatayı tekrar mı yapıcaklar yani. artık birileri düzgün bir linux UI yapsın da hiç ugrasmayalım windows ile ya

Flassh tarafından düzenlendi
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

uff .NET ekosistemi cok guzel oldu ya.

param olsa da sirket kursam, sifirdan her birseyi Azure da oynatsam, zaten C#/Open AI first class citizen oldu.

Aylik $12,500 fatura gelse ve sirket olarak zklemesek.

Uzaktan cama ekmek baniyoruz oylece 😢

• 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

nasıl yapacaklar acaba merak ettim. çünkü sadece fsr1 oyun desteği olmadan çalışabiliyor ve o da hiç iyi değil, ancak yoklukta. keşke ortak bir paydada buluşabilse hepsi de bütün oyunlar destek verebilse uğraştırmadan.

• 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Bu iş baya sıkıntılara sebep olacak 

Sanatsal sitelerde gezen sanatseverler için zor günler geliyor .

Windows AI feature that screenshots everything labeled a security ‘disaster’

/ A security researcher is concerned about Windows 11’s new Recall feature after testing it.

https://www.theverge.com/2024/6/3/24170305/microsoft-windows-recall-ai-screenshots-security-privacy-issues

https://doublepulsar.com/recall-stealing-everything-youve-ever-typed-or-viewed-on-your-own-windows-pc-is-now-possible-da3e12e9465e

• Yeni Oluştur...