liberal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Diğer konuyla karışmasın. http://media.moddb.com/images/games/1/33/32261/killingfloor2-teaser.jpg Oyun Early Access'de. 3 farklı harita var şimdilik. Fena değiller. Çıkış tarihi Q4 idi sanırım. 4 Class var EA için: Medic, Berserker, Support, Commando Grafik ve Animasyonlar gayet iyi. Slow Mo inanılmaz iyi. Silahlar şimdilik kısıtlı ama iş görüyor. En alt zorlukta bile kordinasyon olmazsa patlanabiliyor. Bir kaç bug var fakat oyunu etkilemiyor. Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=lACTZaHMj84 Link: http://store.steampowered.com/app/232090/ Alanlar bi yazsın akşama oynayalım. KF1 görsel açıdan boğuyordu beni. Bunda öyle bi sıkıntı yok. edit: resim mesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 3 saat falan oynamışım ya oyunu zorlaştırmışlar ya da artık benim aim assiste falan ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Birinci iyiydi, epey oynamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 oyun var bende online olduğumda çağırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 bende var gelebilirim akşamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ben de alıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bu akşam oynayalım beraber. kimler var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 pasifilora 500 mg crew için bende yüklü online gördüğünüzde damlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 bu akşam bi oyun çevirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 oynayan yok sanırım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 six pack almayı planlıyoruz. ortak olmak isteyen olursa 40TL'ye falan denk geliyor işte 2 tane falan boş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 DarKRideR said: six pack almayı planlıyoruz. ortak olmak isteyen olursa 40TL'ye falan denk geliyor işte 2 tane falan boş olacak. Ben alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Oynayan kalmadi sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 coop için alınır her türlü. lan partide akar. hala EA ama ya. motor ilk oyuna göre çok iyi gibi ya. unreal mı kullanıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Unreal 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 trial denedim, grafikler süper de gene ilk oyundaki gibi monotonluk var. bir de sınıf sistemi iyice kısıtlamış silah kullanımını, aynı silahın üç değişik dmglisini üç saat kullanınca bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Hocam diğer classlarin silahlarinida kullanabiliyorsun mesela ben commandoda medic silahi kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Beleş hafta sonunda denedim. Grafikler olmuş gerçekten. Optimizasyon da iyi sayılır. 560 Ti ile Medium'da 60 FPS aldım devamlı. İlk oyundaki havayı alamadım yalnız. 30 Lira şimdilik çok geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 HarveyQuinn said: Hocam diğer classlarin silahlarinida kullanabiliyorsun mesela ben commandoda medic silahi kullaniyorum kullanabiliyorsun da dmg bonusu yok, perkler gene sınıfın silahları için çalışıyordu gördüğüm şarjör kapasitesi arttırma gibi. haliyle lvl 0 adammış gibi oluyor başka silahla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 lv 0 olsan ne farkedecek hocam 6 kişi medic silahı aldın mı zaten ölmeden bitiyorson boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 bayramda lan party için aldık ama biraz pişman oldum tbh. motor canavar, oynaması eğlenceliyken çok daha eğlenceli bir hale gelmiş fakat neden sadece 1 boss var onu anlamadım. boss fightı da hiç hoşuma gitmedi, çok daha yaratıcı olabilirmiş. killing floor'dan yaratıcılık beklemiyorum zaten de yaptığın iki tane şey var lan, biri moblar diğeri boss. yap 3-5 tane boss işte farklı farklı oynayalım. EA'den çıktı diye gördüm ama çıkmamış herhalde. tek boss ile release etmiş olamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 gunslinger diye yeni class geliyo bir de microtransaction olayı gelecekmiş, skin mkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 epic’te bu hafta bedava ama ne matchmaking çalışıyor ne de server browser, ikincisi hard crashletiyor sistemi. başkaları da aynı şeyi yazmış. bedava oyunda bile çekilecek eziyet değilsin hakikaten epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Alıntı looked a bit more into this and seems like there is an issue with the tripwire servers rn as steam version doesnt work either. should get fixed in time more like beleşçiler serverları kırdı. ama bu kılışdar ile epic'i aynı binaya sokup yakmak falan lazım. molotofla falans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 sunucu arttıracak kadar ödeme yapmamışlar belli ki lol. neyse yarın bakarım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar