Law Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Zevalsiz Setra çevirisi iyi olmuş :). Zalım setra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Oha 2.sayfaya dusmus.tomb king dlc si cok iyiymis lan yeni aldim ama oyuna renk katmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 güzel güzel, gerçek undead hissi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 cücelerle orçların azına vurdum nahirle sağ sınır arasındaki bütün köyleri felan aldım bütün cüce strongholdları bende özetle simdi oyunu bitirmek icin en kuzaydeki 2 tane cuce strongholdunu almam lazım ama soyle bir sıkıntı var chaos bütün kuzey insan settlementlarını yıkmıs kuzeye cıktıkca attritionun boku cıkıyor ne yapcam illa beklicem insanlar buralara mı yerlescek birde vampirlerin bi factionu bana vassal oldu(agızlarına vurup tek şehir kalınca) bu adamlara gidin buraya yerleşin diyemiyo muyum? attritionu engellemenin baska yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 öncelikle vimpir atr., chaos atr. kadar sinir bozucu hedefe yürüyüş sırasında sıkıntı oluyorsa cüceler için çözüm çok kolay yerin altından gitme özelliğini kullan, aksi halde %50 yürüyüş harcayıp, kamp kurup öyle devam etmek gerekiyor, en azından ben öyle yapıyorum... yok yerleşim yeri açınca sıkıntı çıkıyor diyorsa, ordu tutmak ve ilgili bina yapmak çözüm olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Cücelerde yağma yapma stance'i yok muydu? Onu kullanınca attritiondan zarar görmüyor bazı ırklar. Büyük ihtimalle normal hızdan yavaş ilerlediğin fakat attrition görmediğin bir stance vardır. O yer altından ilerleme gördürtmüyor olabilir mesela. Dene bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Underway gibi guzel bisey varken nie yuruyonki cucelerle.. Underway 0 attrition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 çünkü yürüme ve diğer hızlı yürüme özelliği ile daha hızlı yürüyorsun, ayrıca, tarafsız birinin toprağında yağma yaparsan eksi diploması puanı alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Feamer said: çünkü yürüme ve diğer hızlı yürüme özelliği ile daha hızlı yürüyorsun, ayrıca, tarafsız birinin toprağında yağma yaparsan eksi diploması puanı alıyorsun aynen marchla 5 turda gidiceğin yere underwaylerle 10 turnde gidiyosun ama underwayde 0 sa attrition ole denerim bide udnerwayde seyden tırsıyorum olurda dusman felan cıkar mı bu arada sey cok entresandı ya archeon aldorfu siegeliyodu 3 full ordu ile ben azcık azalsınlar diye 3 ordu gittim phyrric defeat aldım ama orduları baya azaldı bebenin sonra bi anda chaos bitti selametle mesajı cıktı buyuk ihtimal ben azaltınca aslan yurekli insanlar cıkıp azına vurdu archeonun yada assasinate ettiler belkim geri gelcek mi chaos gelmeden su 2 3 tane kaleyide alamda bitsin bide grudge kitabında sayfa kalmıcakmıs simdi davar gibi beastmen arıcaz ssasinate etmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 son bi soru daha allyiımın gel savasıma katıl talebini reddedersem guvensizlik veriyo mu britanya dunya yanmıs takmıs kafayı wood elflerle savascam gel katır gel katıl bok var gibi orda wood elflerle birbirlerini yiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 - anlaşma teklifini kabul etmedin diye eksi puan alındığını görmedim, olabilir ama yok büyük ihtimal zira öyle teklifleri hiç kabul etmiyorum. öyle fitne fesat teklifleri vampirler çok yapıyor, buna rağmen durum ve yere göre ilişki artı seviyede kalıyordur... yer altından gittiğin zaman sürpriz savaş olmuyor yanı havadan ordunun pususunu yemiyorsun ama eğer düşman ordu sana saldırırsa geri çekilme imkanın olmuyor ve eğer savaşı kaybedersen dağılan birimlerde kaçıp geri çekilmiyor ve tam imha oluyor, bazı istisnai durumlar harici genelde böyle, canavar yolları ve arzın kökü mü ne w. elflerin kullandığı onlarda aynı şekilde ama artı olarak cüceler ve yeşilderililer için yer altında savaş haritası uzun dikdörtken bir harita olduğu için savunma savaşlarında kanatların savunması ve derinliğe top vb. atışlar için fayda sağlıyor. yine aynı şekilde saldırırken özellikle cüceler için rakip alana yayılamadığı için tek ve sağlam bir hat üzerinden rahatça savaşabiliyorsun... eğer bunlardan çekinirsen ben kamp kurarak ilerlemeni tavsiye ederim, imparator ve breton olarak kuzeyi işgal ederken öyle yapıyordum ben. bunun dışında kaos bitti mesajı geldiği zaman bitiyor ve bir daha gelmiyorlar. bunun gerçekleşmesi için bütün kaos lordlarının mağlup olmaları ve haritada olmamaları gerekiyor bir lord mağlup olduğu zaman tekrar aktif olması için 2 veya 4 turn gibi bir zaman gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 o zaman cücü olarak götüm götüm alttan ilerlicez bu arada arzın köküde küfür gibi lafmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 bu arada şehiri alıyım vassalıma veriyim olayı olmaması sinir bişi ya sole azcık undeadi guclendirip tampona bolge yapmak istiyorum haritanın yarısı ölü şehirler aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 oh sonunda long campaign bitirdim cuceleri bide easy undead acıyım dedim değişikmiş mekanikleri daha cok ucuz ama hızlı recruit edilebilcek üniteler felan temalı sevmiyorum genelde ben o comcepti empire mı baksam aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 vimpirler, -diğer undead olanlardan farklı olarak- bölgede yapılan savaşa göre birim diriltme yapabiliyor, mesela büyük ölçekli, ölüsü bol bir savaş yapılmış ise, bir işaret konuyor haritaya ve orada, diğer bölgelere göre daha fazla ve/veya daha güçlü birimleri alabiliyorsun, mesela bu şekilde çok rahat, birim binalarına gerek kalmadan orta üstü ordular kurabiliyor veya takviye yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 pire yapıp 20 tane steam tanklı ordu kursam bole blietzkrieg seklinde gezebilir miyim? arkayada sabaton acarım intooo the motherlanndd the german armyy marchhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 rakibe ve yere göre değişir ama %50 oranında dediğini yapabilirsin gibi. ormana girince sıkıntı çıkar, dağlık tepelik yerde sıkıntı çıkar, rakibin son seviye adamları fazla ise sıkıntı çıkar, antiarmor adamlar karşı sıkıntı çıkar vs biraz mikro yapmak lazım, her tankı charge ettirip sonra sıkışmamasını sağlamak lazım falan ben iki kanata bir taneden fazla kullanmadım bir orduda, iki tane yetiyor bence ama üçte olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Total War Türkiye'de Total War: Warhammer II Serpent God Edition faaliyeti olacak yakında, sevenlerine şimdiden bilgisini vereyim. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 faaliyeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 faaliyet yapacaklarmış işte elişi kağıdıyla falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 iyi fikir aslında elişi kağıtlarıyla figür yapmaya kasar katılımcılar, en güzelini yapana verilir falan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 twt forum değil miydi ya ne zaman feysbuk sayfası oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 media markt WH2 limited editon fiyati 80 lira almayi dusunen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 öeh daha 5 gün önce almıştım steamden şansıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 bişey de yokmuş ki limited'da. -Total War: Warhammer II Game -Embossed Metal Case: Protect your game disc from the treacherous perils of the New World with this limited embossed metal pack, including artwork of the four in-game races. -Stick Sheet: Pledge your allegiance to the Races of Total War: Warhammer II with these exclusive emblem stickers. -Exclusive Mini-Strategy Guide: This exclusive printed strategy guide offers invaluable knowledge and insider tops on how to best conquer the New World. diye diye aldım. ha gerçi 150 liraymış steam'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar