Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 mail atmışlar cdkey ile: said: This prize bundle includes Company of Heroes 2 - Southern Fronts DLC and Shining Force from the SEGA Classics. lolwut? coh2 dlc'sini napayım total war adına yazdırmışken adımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 İkinci etap başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/364360/ss_c542b48cf73baf429bcd01ad68a602d20436fc3e.1920x1080.jpg?t=1487332345 son vaziyet bu, yeni lord da isabella desk old friend kim bir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Hayatta uğraşmam 5 seneye bi definitive edition çıkarırlarsa bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 neyle uğraşacaksın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 bu old friendin arkasindaki art empire gibi duruyor ev falan, bence eski editionlardan falan bir lord gelecek empire icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Sigmar gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 bana da iki tane classic sega oyunu, dow 2 dlc ve coh 2 dlc vermisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 herkese hergün standart aynı şeyleri veriyorlarmış ve şimdiden belli hangi gün ne verecekleri, geçmiş tw'lerin blood pack dlc'lerini verecekler son gün mesela. sadece bütün event kazanılırsa tw'ye özel birşey gelecek, onun dışında değişen birşey yok aslında. ama ikinci event'i de kazanmamız iyi oldu. hadi bakalım bu sefer kazanalım da isabella dlc gelsin bedava. said: February 16th – SEGA vs Faction: Voters will decide which SEGA game the community manager from each faction will go head to head with a SEGA champion in. Winning the bout will earn the faction 50 points and… SEGA prize bundle 1: Company of Heroes 2: Southern Fronts DLC, plus a mystery Mega Drive game February 17th – Art Attack: For this challenge, each faction will create their own piece of MWNL inspired artwork to share on SEGA’s Facebook channel and www.makewarnotlove.com. Points go to the piece of art you, and we here at SEGA, like the most, along with… SEGA prize bundle 2: Warhammer® 40,000: Dawn of War 2: Retribution – Ultramarines faction pack, plus mystery Mega Drive game February 18th – Stream if you wanna go faster: The factions will run their own live-stream segments for their respective game, with views and community engagement determining where the points go this round. To the victor… SEGA prize bundle 3: Endless Legend: Echoes of Auriga, plus mystery Mega Drive game February 19th – SEGA Showdown: The final round will see the two highest scoring factions enter a duel, playing each other’s games live at the PC Gamer Weekender within the SEGA Zone at Kensington Olympia. The winner of the round will secure the last batch of points for their side, and… SEGA prize bundle 4: Blood Pack DLC for all relevant Total War titles (excl. Total War: WARHAMMER), plus mystery Mega Drive game The winner of this day will also be crowned Make War Not Love 4: The Aftermath champion, and unlock some very special game content for their factions’ title. keşke warhammer blood pack'i de dahil etselerdi veya indirim gelse en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 lore of shadows ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 bu challenge muhabbeti ney ya.bizde katilabiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 üçüncü event'i de almışız, helal olsun. galiba geliyor bedava isabella aww yisss.. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 thread tam DLC bataginin insani dusurdugu hal. haberlerde multeci kampi izler gibi izliyorum. devlet karsilasin isabella'yi vallahi icim dayanmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 BM iyiniyet elçisi isabella von carstein kampımıza gelip çocuklara dlc dağıtacak kısmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 gtx675m var çalıştırır mı gençler mid/low? alıcam ama notebooka güvenemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 islemci nedir? onuda soylersen daha saglikli bir yorum yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 işlemci i7 3610QM 2.30 ghz.. systemreqlab sitesine göre minimumu karşılıyor ama güvenemedim yine.. humble'den alıcam eğer oynatırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 ram? oyun çok ram yiyor, 8gb altı imkansız gördüğüm. 8-10gb committed task manager'da, 5gb filan working idi. minimum 3gb demişler de o halde oynanmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 8gb ram. mid-low arası kurtarır gibi.. zaten ben harita üzerinde daha çok oynuyorum total war oyunlarını ama arada kritik savaşları da yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 indirim var diye aldım ben de en son empire total warda kalmıştım. Yerleşim yeri almanın gelir harici bir artısı var mı ? 4 yer olsa da 5 unit, 10 yer olsa da 5 unit üretiliyor ? Bu governor nereden nasıl atanıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 "Congratulations to @totalwar winning this year's #mwnl and unlocking the Legendary Lord Isabella von Carstein - available on: 28.02.2017" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Yabgu said: lore of shadows ne lan büyü okulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Bina olarak mı var nedir? Ben en son Cüce ve Goblin paketi geldiğinde açtım. Bretonları bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 yeahh1986 said: indirim var diye aldım ben de en son empire total warda kalmıştım. Yerleşim yeri almanın gelir harici bir artısı var mı ? 4 yer olsa da 5 unit, 10 yer olsa da 5 unit üretiliyor ? Bu governor nereden nasıl atanıyor ? yerleşim yerlerinin ırklara göre bazı bonus binaları veya açtığı yaptığı birim ve lordlar var, üretim süresi ve miktarı için bir faydası yok, teknoloji ile gelişiyor, her ırk için tamamen farklı dinamikler var, misal elfler şehir başına amber veriyor, undeadler corruption yayıyor ki o olmadan ordular yıpranma cezası alıyor, imparator ve/veya cüceler şehirler vasıtası ile chaos ve undead yozlaşmasını engelliyor, çok yayılırsa ve çok yayılırsa senin orduların yıpranma cezası alıyor, ve aynı zamanda isyan çıkartıyor... aynı şekilde, yıktığın bölgelerde yayılan kaos yozlaşması sen oradan geçerken orduna sıkıntı çıkartıyor, veya senin komşu eyaletlerine tesir ediyor, tabi bunlar orklar içinde geçerli, efler eğer gerekli teknoloji veya ağaç adam lord varsa yıpranma cezası alamıyorsun. elfler ile norska kabilelerinin topraklarına bile rahatça gezebilir ve oraları işgal ederek yozlaşmayı %1 li seviyelere çekebilirsin - heryer akpak oluyor:) - bunların dışında, vali atama diye bir şey yok, ilgili lord şehirde durunca, eğer etkin özelliği devreye giriyor-diye tahmin ediyorum zira hiç bakmam öyle şeylere:)- bazı ırkların konseyleri var ama oraya lord atayabiliyorsun -elf ve insan... sorular bu kadar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Yabgu said: Bina olarak mı var nedir? Ben en son Cüce ve Goblin paketi geldiğinde açtım. Bretonları bekliyorum. büyücü herolar var, elflerde var, insan ve beastman veya kaosta var mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar