Feamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 http://i.imgur.com/0u15U7y.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 oyun 60 euro, dlcleri 60 euro. çıkalı 1 yıl olmamış daha. bu nasıl bir fiyatlandırmadır aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 montly humble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Dlcler yok ama içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 bi de dlc olsaydi. gayet iyi fiyat. 6 tane daha oyun gelecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 olsaydı benim için anlamlı olurdu, ne olduğu bilmediğim bundle oyunlarından 1000 tane verse de benim için değer taşımıyor. 12 euroya temel oyun güzel de işte bu sefer dlcler yine 60 euro. ki bu yeni gelenler de dlc değil mi? (td) 12 euroya baz oyunu alıp, indirimde falan dlclerin bundle olarak almak gerekiyor herhalde en mantıklısı. 50% yese bi de bundle yese 80 euroluk dlc 30 euroya alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 rome ve atillaya da bakarsan dlcleri tek tek satiyolar hala. humblea bu oyunlar girince gene dlcleri tek tek verdiler. dolayisiyla bundle olmaz. artik baz oyunu 12 dolara burdan alip, ise yarar dlcleri almak daha mantikli. diger 6 oyun isine yaramasa bile barter.vgye gir oradan wishlistinde olan oyunlarlar takas yap, benim gibi he surekli aaa oyun wishliste koyuyosan o is yalan olur. bi de su son gelecek dlc bedava olacak ama ileride tabii ki paid dlclere devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 abi valla az önce aldım ben. yemişim dlc'yi. sam'in dediği gibi sonradan alırım belki dlcleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 60 euro dlc enrden çıktı ki? steam de 105 tl görünüyor toplam çıkmış dlc fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 eur fiyatı görünüyor bende, 60 euro'a geliyor toplamda. TL olarak o kadar kötü değilmiş. baz oyunu tükettim ben. retail pricedan almıştım 100 küsür saat oynamışım sonra key banlandı, refund geldi falan öyle bir sürü şeyler. dlcleri oynamak için şimdi yine bundle'dan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 bu oyunun dlc leri diğer totalwar serileri gibi değil, misal atilla için şarlman dlc si farklılık yaratıyordu ama bu oyuna gelen dlclerin çoğu %80-90 oranında farklı oynanış özelikleri getiriyor, mesela ne elfler insanların uzun kulaklısı, ne cüceler boduru... ıvır zıfır şeylerin çoğu bedava geldi zaten, kaldı ki, bedava gelen şeyleri çoğu firma para ile satıyor, misal paradox... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 irk dlcleri zaten sirf o irkla alakali campaign, misal beastmen yada elf oynamayacaksan kesinlikle o dlcleri almanin bir anlami yok full price. ayni sekilde lord dlcleri de biri sadece ork/dwarf digeri empire/vampire lords lordlari ekliyor illa oynayacagin irksa bunlar gerekli sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 atilla performansı amd kartlarla ne kadar rezildiyse, wh'de bir o kadar iyi. dx12 benchmark'ta iki katı fps alıyorum atilla'da aldığımın, şaka gibi. keşke atilla'yı öyle rezil rüsva bırakmasalardı. humble bundle monthly şahane fırsat olmuş, o kadar ucuza tr store'da kimbilir ne zaman görürüz. %75 filan alması lazım ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shearer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Humble Monthly ile 12 dolares https://www.humblebundle.com/monthly On March 3rd you'll get six more games to keep! yanında 6 tane daha oyun gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 inanılmaz bir flicker sorunu var yalnız, vsync kapayıp windoweda alınca azaldı ama geçmedi hala. 30sn'de bir titreyip cursoru ekranın ortasına geri atıyor filan campaign mapte. çözemedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=XetTBjCw6TU said: Isabella von Carstein is a new Legendary Lord that will be added for free with Bretonnia if we win the Make War Not Love competition currently ongoing. For more info please visit www.makewarnotlove.com ayrıca https://www.youtube.com/watch?v=ud0qnjBjCqs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 https://www.makewarnotlove.com/ 16 tısı için steame %33 indirim mi diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Sam said: inanılmaz bir flicker sorunu var yalnız, vsync kapayıp windoweda alınca azaldı ama geçmedi hala. 30sn'de bir titreyip cursoru ekranın ortasına geri atıyor filan campaign mapte. çözemedim bir türlü. sam sikinti yasamadigin pc oyunu var mi abi. bence senin pc de bisey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 oyunların %99'ı sorunsuz, yeni pc. başkalarında da olmuş zaten, sega support ile temasa geçip çözdüm. öte yandan hayatımda gördüğüm en büyük ram leak'i yaşadım, alt+tab yapınca oyunda saniyede 200mb filan şişmeye başlıyor ve 1dk içinde filan çöküyor er-geç. bu da windowed yaparak engelleniyormuş. yarım saatlik battle ziyan olarak tecrübe ettim bunu da. fps sorunlarını çözmüşler ama başka teknik sorunlar var oyunda, neyse halledildi bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 o harita nedir oyle islatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 isabella çok iyi olmuş. (tu) said: Isabella von Carstein is a new Legendary Lord that will be added for free with Bretonnia if we win the Make War Not Love competition currently ongoing. kesin kazanmamız lazım, katılın event'e! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 total war tüm evetnleri kaybetti, ancak Warhammer var bakalım ne olacak, ben yine Company of Heroes kazanacak diye düşünüyorum ama Warhammer kitlesini de görmediğimiz için bir ilk yaşanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 vlad ile ayrı bayrak altında geliyor, manfredden ayrı olacaklar diye gözüküyor... https://www.youtube.com/watch?v=-dJV3htAPQw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 steam ana sayfadan canlı veriyor kapışmayı ama dandini mario kart çakması sonic racing olduğu için kapadım, anlayamadım kim kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Ilk challenge i Total War kazandi. Bakalim sonu gelicekmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar