Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Anonsman traylör'ü geldi. MÜSLÜMAN UYUMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 oo Tzeentch alırım bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 total war olmasa ne sevincekmişim belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2014/067/7/b/shut_up_and_take_my_money_by_gbrsou-d79erhs.jpg Sonunda ya Warhammer olayinin hakkini verecek birsey cikacak karsimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Oyun Türkçe olabilir beyler. -Bitmek bilmeyen fetihlerin çağındayız. Her birine dünyayı ele geçirmeye niyetli kudretli bir kahramanın liderlik ettiği ırklar birbirine karşı topyekûn savaş ilan ederken, devasa muharebelerde binlerce savaşçı çarpışıyor. Hepsi sizin emriniz altında. Bölünmüş haldeki seçmen kontları ortak düşmanlarına karşı güçlü bir bayrağın altında birleştirmeye çalışan cesur Karl Franz, İmparatorluğun askerlerini topluyor. Yeşilderililer savaşın acımasız vahşetine duydukları açlıkla Grimgor Ironhide‘ın kabilesine doluşurken, hem Orklar hem de Goblinler kana susamış bir halde bekliyor. High King Thorgrim acıya dayanıklı Cücelere dağ kalelerinden çıkarak kendilerine karşı bin yıldır süregelen adaletsizliğin intikamını almak için harekete geçmelerini emrediyor. Öte yandan, çürümüş ölülerden oluşturduğu ordulara komuta eden Mannfred von Carstien‘ın emri altındaki Vampir Kontların savaşa katılma sebebi öldürücü bir esrar perdesinin ardında gizleniyor. Eski Dünya ihanet, savaş ve akıl almaz bir gücün ortaya çıkışıyla parçalara ayrılırken, kuzey rüzgârları daha da büyük bir tehdidin varlığını fısıldıyor. Gerçeğin kendi dokusu parçalanıp bükülmeye başlıyor…-""> "SEGA’nın duyuru listesinde Türkçe metin de yer alıyor. Bu metinde ayrıca oyunun evreni hakkında bilgiler de bulunuyor. -Bitmek bilmeyen fetihlerin çağındayız. Her birine dünyayı ele geçirmeye niyetli kudretli bir kahramanın liderlik ettiği ırklar birbirine karşı topyekûn savaş ilan ederken, devasa muharebelerde binlerce savaşçı çarpışıyor. Hepsi sizin emriniz altında. Bölünmüş haldeki seçmen kontları ortak düşmanlarına karşı güçlü bir bayrağın altında birleştirmeye çalışan cesur Karl Franz, İmparatorluğun askerlerini topluyor. Yeşilderililer savaşın acımasız vahşetine duydukları açlıkla Grimgor Ironhide‘ın kabilesine doluşurken, hem Orklar hem de Goblinler kana susamış bir halde bekliyor. High King Thorgrim acıya dayanıklı Cücelere dağ kalelerinden çıkarak kendilerine karşı bin yıldır süregelen adaletsizliğin intikamını almak için harekete geçmelerini emrediyor. Öte yandan, çürümüş ölülerden oluşturduğu ordulara komuta eden Mannfred von Carstien‘ın emri altındaki Vampir Kontların savaşa katılma sebebi öldürücü bir esrar perdesinin ardında gizleniyor. Eski Dünya ihanet, savaş ve akıl almaz bir gücün ortaya çıkışıyla parçalara ayrılırken, kuzey rüzgârları daha da büyük bir tehdidin varlığını fısıldıyor. Gerçeğin kendi dokusu parçalanıp bükülmeye başlıyor…-" said: http://www.totalwar-turkiye.com/total-war-warhammer-turkce-olabilir.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Oha türkçe olursa inanılmaz olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 of çok iyi, dört gözle bekliyorum. kotbs de olur umarım. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c1/a4/3f/c1a43f05d2b4da2736379ce853b600c4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bu sefer nasıl ellerine yüzlerini bulastırıcaklar acaba. yalnız yine warscape'le yaparlarsa direk almam bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 total war oynamak için bir sebebim oldu sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 /following Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Güzel olur inşallah. Warhammer gibi bi evrenin sağlam oyunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 İN SAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CDNB2XeWAAAugX_.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 abi şunu senelerdir diyip duruyorduk. sesimizi duydular sdfsd. DIS BETTER BE GUD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 hmmss hafif bir hareketlenme oldu bende. edut:bi tane warhammer bölümünün delisi vardı ne oldu ona? bu haberi duyduğundaki sevinci merak ettim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 40k totalwar istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 warhammer'la ilişkim sadece kendisine uzaktan saygı duymak seviyesinde ama ben bile sevindim ulan, güzel olur umarım (tu) bana da bahane olur şunun lore'unu öğrenmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 zaa ben demistim bak, said: mor da buyuk ihtimal Tzeentch skaven var mi acep. HYPE FOR THE HYPE GOD! ohoo direk trilogy olcakmis 2 exp gelcekmis standalone, en buyuk tw diyor simdiye dek, tum irklari vs koyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Şunun da her şeyini yaptılar, bir adam akıllı rpg'sini yapamadılar. Ayıla bayıla oynayacağım gerçi de rpg rpg mmh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 preorder nerden veriliyor. acayip gaza geldim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 gelecekten geliyorum,oyunu gördüm oynadım,size tarif edeceğim *grafikler güzel ama optimizasyon hakgetire,çoğu high end makine 30fps üstünü göremiyor *ilk hafta 2 tane dlc,ilk patch cıkmadan dlc,ondan sonraki her ay en az 1 dlc,dlc lerin içerikleri minimal,her biri 5-10 dolar arası * Campaign AI yok,direk yok,onun yerine ai'ye her kalemde %500 buff vermişler,onla mücadele edip duruyorsunuz *multi kesinlikle dengesiz,herkes 1-2 tane aynı op ünitelerden oluşan ordular kuruyor *14. patchten sonra adam olur oyun merak etmeyin,olmadı mod yüklersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 çok seri tw yapıyorlar ya, temalı standart tw değil yenilikçi adam gibi uğraşılmış bi oyun yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Daha yenilikçi rts yapmaya çalışan kimse yok zaten, 15 yıllık oyunu hd remaster çıkarıp bestseller olunan piyasadan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bu sene vardı da dandikti hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 DareJedi said: http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2014/067/7/b/shut_up_and_take_my_money_by_gbrsou-d79erhs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar