Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 brit yine gz olması lazım ama moonda ev falan satıyor adamlar geçiş olmaz gibi artık brite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 (düzenlendi) bu yaşta wou'ya fena düştüm 1 haftadır lise 2 kıvamında oynuyorum var mı oynayan? @Akhlaur orion diye bi mod çıkarmışlar. 144+ fps yapıyor. içindeki çoğu aptallığı düzeltiyor fln oyunun. onu keşfedince sardım. Mayıs 22, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 şıfer değil diyip gideyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 @Black-ice wos da oynamıştım ben wou acılınca arkadaş ortamının hepsi wouya geçti ama ben char bile açmadım.oynayan arkadaşlar var bişeye ihtiyacın varsa haber et. iletirim arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 On 22.05.2020 at 18:59, Black-ice dedi ki: bu yaşta wou'ya fena düştüm 1 haftadır lise 2 kıvamında oynuyorum var mı oynayan? @Akhlaur orion diye bi mod çıkarmışlar. 144+ fps yapıyor. içindeki çoğu aptallığı düzeltiyor fln oyunun. onu keşfedince sardım. Abi benim hatun geldi bi süredir ben gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Ekşi'de tesadüfen Nebula başlığına bakınca Nebula denince akla gelebilecek ilk isimlerden Bronx'un 2020'de aramızdan ayrıldığını okudum Ekşi Sözlük - Nebula UO Shard Sanırım doğru çünkü LinkedIn vb. platformlardaki profili kapanmış, yüz yüze tanışma imkanımız hiç olmasa da çok üzüldüm. Oldukça geç bir şekilde duymak ayrıca üzüntü yarattı. Umarım gittiği yerde mutlu ve huzuludur. Türkiye'de Ultima Online alanında yaptığı katkıları hiç unutulmayacak bir isimdi. Belki onlarca veya yüzlerce kişiyi oyun oynamaktan öte programlama becerileri öğrenmeye teşvik edip o yıllarda vizyonunu açan bir isim oldu. Bir köşede kalıp sevenlerinin hatırlaması adına yazmak istedim, gece gece bunu öğrenmek derinden üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 bunu ben de görmüştüm ya, doğru mu emin olamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Maalesef doğru görünüyor. Şimdi baktım da ailesinin Twitter'da paylaşımları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 hayatımı iyi kötü etkilemiştir. bronxun hatrına şfer UO hype yapmamız yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 mekanı cennet olsun. uo denınce aklıma gelir hep. üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Allah rahmet eylesin , maalesef haber doğru. Cenazesi 1 Ağustos 2020 defnedilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Aaaa allah rahmet eylesin, corbau mu cordeu mu ne bi server yapacakti onu bekliyoduk. Tabii bu 15 yil onceydi. Uzuldum yav.. nasil bu kadae gec ogreniyoruz ayrica, ultimaligi hic kalmamis mi la forumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 oha çok üzücü ya huzur bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 kimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar