Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bu yaşta wou'ya fena düştüm 1 haftadır lise 2 kıvamında oynuyorum

var mı oynayan? @Akhlaur

orion diye bi mod çıkarmışlar. 144+ fps yapıyor. içindeki çoğu aptallığı düzeltiyor fln oyunun. onu keşfedince sardım.

Black-ice tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
On 22.05.2020 at 18:59, Black-ice dedi ki:

bu yaşta wou'ya fena düştüm 1 haftadır lise 2 kıvamında oynuyorum

var mı oynayan? @Akhlaur

orion diye bi mod çıkarmışlar. 144+ fps yapıyor. içindeki çoğu aptallığı düzeltiyor fln oyunun. onu keşfedince sardım.

Abi benim hatun geldi bi süredir ben gg.

• 2 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Ekşi'de tesadüfen Nebula başlığına bakınca Nebula denince akla gelebilecek ilk isimlerden Bronx'un 2020'de aramızdan ayrıldığını okudum ?

Ekşi Sözlük - Nebula UO Shard

Sanırım doğru çünkü LinkedIn vb. platformlardaki profili kapanmış, yüz yüze tanışma imkanımız hiç olmasa da çok üzüldüm. Oldukça geç bir şekilde duymak ayrıca üzüntü yarattı. Umarım gittiği yerde mutlu ve huzuludur. Türkiye'de Ultima Online alanında yaptığı katkıları hiç unutulmayacak bir isimdi. Belki onlarca veya yüzlerce kişiyi oyun oynamaktan öte programlama becerileri öğrenmeye teşvik edip o yıllarda vizyonunu açan bir isim oldu. Bir köşede kalıp sevenlerinin hatırlaması adına yazmak istedim, gece gece bunu öğrenmek derinden üzdü ??

Mesaj tarihi:

Aaaa ? allah rahmet eylesin, corbau mu cordeu mu ne bi server yapacakti onu bekliyoduk. Tabii bu 15 yil onceydi. Uzuldum yav.. nasil bu kadae gec ogreniyoruz ayrica, ultimaligi hic kalmamis mi la forumun

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...