Rasmon Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 kalite viskiye buz atılmasına veya kola konulmasına yükselince haber edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Türkiye Dünya'da adam başına en fazla çay içilen ülke olması lazm, geçen biri linklediydi. Viski'den fazla çay içeceğin garanti hayatın boyunca, o açıdan bu daha önemli bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 etrafımda ne kadar adam varsa zamanında kahve, çaya şeker koyuyormuş ve hepsi bırakmış. bir tane adamla karşılaşmadım "ARKADAŞ ŞEKERLİ DE GÜZELDİ BE" diyen. ilk defa paticikte gördüm. şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Devlet size gelen şekerlerden %50 kâr ediyo sonra kalan şekerleri serbest piyasada okutup saray falan yaptırıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Jaegerjaquez said: çay ve şeker toplel mVIII ahah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Bize hala 2 şekerli geliyor ben şeker kullanmıyorum, 4 şekerli kahve içen arkadaş var ona veriyorum toplayıp toplayıp. KOMÜNÜZ diye işten atabilirler ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ben bi kere ishal olmuştum 6 gün falan sürmüştü, bildiğin geberiyodum ama onun bahanesiyle şekeri bırakmıştım sdf. her şeye iyi tarafından bakmak biraz da. yararlı bi şey değil zaten, komple bırakmaya çalış. yanında hafif tatlı bi şeyler yiyerek alışabilirsin yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 beyler herkes burdayken sorayım ateistlerin yaptığı katlıyamlarla ilgili geçen biri bir şey yazmıştı bilen okuyan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 sekersiz cay mi icilir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 önemli konular tabii bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 tuz tuketimini nasil azaltiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 cayin yaninda tuz vermeyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 bingildak said: etrafımda ne kadar adam varsa zamanında kahve, çaya şeker koyuyormuş ve hepsi bırakmış. bir tane adamla karşılaşmadım "ARKADAŞ ŞEKERLİ DE GÜZELDİ BE" diyen. ilk defa paticikte gördüm. şaşırdım. ortamlarda caka satıp evde 5 seker atıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 çay dediğin leş gibi bir şey zaten onu içip üstüne sekersiz nasıl içiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 köylümüsünüz ya çaya şeker ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 çay iyiyse şekersiz için çay kötüyse o çayı içmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 karbonhidratsız kamu sahası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Ooo, şeker faşizmi. Alırım bi küp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 çayın tadı şekersiz çıkarmış da, çaya şeker atılmazmış da bilmemne. çok biliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 çok düşünüyorlar ise aylık ücrete spor salonu üyeliği kadar zam yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 tam tersi 2 kutu şeker parası keserler maaştan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 MasterHapLo said: Claiborne said: 2-3 ay önce şekeri bıraktım. şimdi içtiğim çaydan zevk almıyorum. oyuna gelmeyin. yanlış! Çayın gerçek tadı şekersiz içilince anlaşılır. ya olabilir de, çay hafif tatlı olması gereken bi içecek bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 MasterHapLo said: Claiborne said: 2-3 ay önce şekeri bıraktım. şimdi içtiğim çaydan zevk almıyorum. oyuna gelmeyin. yanlış! Çayın gerçek tadı şekersiz içilince anlaşılır. hafif beklemiş, azcık acı, demini çabuk alsın diye bol karbonatlı hmmpffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Askere gidince çaya 5-6 şeker atan garip organizmaları gördükten sonra hak veriyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar