Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 22. Hafta | Beşiktaş- Balıkesirspor | 1 Mart Pazar - 19.00

Burax

Öne çıkan mesajlar

Bilicin şu maç en bariz hatası, gökhanı kerimle değiştirmemek oldu, takımın dengesini bozuyor herif, ikinci yarının en verimli geçmesi gereken dakikalarında bütün topları öldürdü, ne pas atar ne adam geçer, madem sakat oynuo çıkar. Gitti birde penaltı hediye etti.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Mükemmel bir kıyaslama oldu. Helal olsun asdfsdafsad

Abi cidden komik oluyorsunuz ya, adamlar çıkıp top class takım yeniyor ve golleri atan adamlar BJK maçında oynamadı deniyor. Tsubasa mı bu arkadaş herkes tek adama top verip, aşırtma şut-kaplan vuruşu falan çekip maçı tek başına aldığını falan mı sanıyorsunuz arkadaş.

Dünyanın en kötü karşı savunmasını yaptın. Otur sıfır.

abi karşı savunma falan yapmadım, bilic'i savunacak bir cümle falan söylemedim, maçı izledim, olan şeyi söyledim. adama olan partizanca düşmanlığından dolayı atılan cevapları götünle okuyorsun sanırım.

attıkları iki gol de gerçekten çok güzel ve tamamen bireysel yeteneğin eseri olan şeylerdi. onun dışında sterling'in falan maçın kalanında yaptığı en akılda kalıcı hareket kompany'e omuz koymasıydı. bilic dünyanın en süper teknik direktörü falan dediysem önceki mesajımda "otur sıfır"lı cevabın haklılık taşırdı. kimse sana bilic'i eleştirme demiyor, ben de bilic süper bir adam demiyorum, insanlara niye böyle agresif davrandığını da çöz gel bence. şu halinle oldboyz üslubundan farkı yok çünkü.

bunlar da liverpool'un attığı goller:

henderson:
http://gfycat.com/FrankPaleCrab

coutinho:
http://gfycat.com/ShrillScentedBarnowl
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

agresif olduğumu düşünmüyorum ama alındıysan özür dilerim. attığı golleri de koymana gerek yok zaten maçı izledim daha önceki Liverpool maçlarında olduğu gibi. City gibi bir takımı yeniyorsan şans golleri atmışsan bile oyunu tutmak için her şeyi doğru yapman gerekir. yaptılar, babalar gibi oynadılar. Son 20 dakika City hücumlarına nasıl direndiklerin, nasıl efor sarfettiklerini izleyenler zaten gördü. Mükemmel oynamadılar ama yapılması gereken her doğruyu yapıp 3 puanı aldılar. Yenilseler kimse 120 dakika demeyecekti, Avrupa maçı demeyecekti. Ama o faktörlere rağmen liglerinin hatta dünyanın en takımlarından birini yendiler.

Bizimkiler aynı şartlarda gidip Türkiye liginin -20 averajlı sonuncusuna 2 puan bıraktılar. Bir ton bahane sayılıyor. Bir kişi de çıkıp hoca maldı, her hamlesi yine berbattı demiyor.

Olcay - Kerim yine savunulur. DAHA NE YAPACAKTI denir. Sosa'nın ağrıları olduğunu ve sakat oynadığını sağır sultan bile duymuşken, son 4 maçta takıma tek bir olumlu pas katkısı bile yokken bu yüzden çıkıp Balıkesir'e karşı 11 başlatıp -1 oyuncu değiştirme hakkı ve 70 dakika civarında 10 kişi oynattırdığını kimse konuşmaz.

Formu yükselmeye ve toplanmaya başlanmışken Oğuzhan'dan bir anda neden vazgeçtiğini kimse konuşmaz. Hele maç sonunda 120 dakikanın yorgunluğu bahaneleri ortaya atılırken 2 maçtır oynamayan bir adamın neden -1 adamla oynadığın halde hiç düşünülmediği de konuşulmaz.

Ya sil üst kısmı tamamen;

Üstü okumayın bile, gereksiz wot oldu benden klasik.

Lig sonuncusu -20 averajlı ve küme düşmesi şimdiden garanti gösterilen Balıkesir'e karşı iki ön libero ile çıkıp beşli defans yapıyorsun ve bu adamlardan iki gol yiyorsun. Rakip yarı alana açılmaya korkuyorsun, rakip ceza sahasına 3+ kişi ile organize girdiğin ilk ve benim hatırladığım tek pozisyonda golü buluyorsun ve sonrasında tekrar ceza sahasındaki adam sayısını teke düşürüyorsun.

Ve bu oyun anlayışını eleştirenlere laf söylüyorsunuz, bu oyun anlayışıyla da uzun maratonda başarılı olunabileceğine inanıyorsunuz. Sorun bu zaten.

Benim Bilic nefretimde yok. Gayet severim, bunu defalarca söyledim. benim nefretim körü körüne bilic'in vasatlığının arkasında durup laf söyletmeyenlere karşı oluştu. Bilic'in benim gözümde her zaman değeri var, her zaman saygım var defalarca söyledim. Ama vasatlığını da görün artık adamın.

Ben normal şartlarda 1 sene daha ona katlanırdım fakat takımın var olan kadrosuyla şu boktan ligde rahat şampiyon olma ihtimalin varken hocanın sürekli yaptığı hatalar ile geriye düşmek bana koymaya başladı. AL turları vs. beni tatmin etmiyor arkadaş Beşiktaş seviye atlayacaksa önce kendi liginde şampiyon olacak ve "bu zihniyet" değişmediği sürecede Bilic'le şampiyon falan olamayacak bu kadar basit.

Ben bunu galibiyet serisi varken de diyordum. 2 aydır sürekli diyorum. Şansa maç kazanıyoruz diyordum istikrar senin neyine diyordunuz...

Edit: Hatırladım, Oğuzhan kart cezalısıydı. O kısımdaki yüklenmemi geri çekiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın köylü denilen Hamza ne güzel çözmüş ligi, hızlı başlattırıyor ve sürekli ileride basıyor. Anadolu takımı zaten geride hapsolmuşken hücuma bile çıkartmıyor. Hamza geldiğinden beri Mersin maçı hariç maçta hep ilk golü atan taraf GS olmuş. Mersin ve Rize maçıydı sanırım ikisinde haricinde de mutlaka ilk 20 dakika da gol bulmuş.

Rakibin bir ayağını çukara sokup, 1-0'a yatmayıp yine üstüne üstüne gidiyor. Dengesi bozulan rakibin hücum alanına fazla adam sokarsan da kaliteli adamlar zaten işi bitiriyor.

Bizimkisi zar zor penaltıdan gol atıyor 40. dakika da, gidip onun üstüne yatıyor. Sonra büyük hoca oluyor.

Ben Bilic=Hamza=İsmail diyordum hep ama lig standartları içinde net Hamza ikisinden de üst düzey hocaymış.

Ha GS'nin standart hali üstte anlattığım gibi mi bilmiyorum. Bu sene TRde BJK ve Elazığ maçları dışında hiç izlemiyordum da hamza geldiğinden beri ilk defa son iki haftanın maçlarını mekanda göz ucuyla takip ettim. yanlış mı yorumladım bilmiyorum ama gördüğüm buydu.
Sosyal ağlarda paylaş

TR'nin formülü hakikaten o ama. Ben de hep söylerim şampiyon olduğumuz seneleri hatırlarım. Sami Yen'de ilk 20-30 dk maç 2-0 olurdu biterdi. Keza Fener Kadıköy'de 2-0 yapardı 15 dakikada.

Abi Türkiye'deki kaos futboluna 4-3-3'tür, 4-3-2-1'dir filan bu kadar taktik kafa yormaya gerek yok. Cidden çok sığ bir yorum olacak ama. İlerde baskıyla Anadolu takımına nefes aldırmadığın zaman zaten adamın çıkabilme ihtimali yok. 2-3 pası zor yapıyor takımların çoğu. Ama o direnci erken kırabilmek lazım. Bir süre sonra zaten adam senin stadına 1-0 yenik geliyor.

Geretsli GS çılgın atardı her maç. Necatiler Ümit Karanlar ceza sahasında sağlı sollu. Ama büyük maçlarda patlıyordu işte. Saido tek başına can çekişiyordu orta sahada dfss..
Lig için sadece derbiler yetmiyor ama..
Sosyal ağlarda paylaş

bilici severim fitbolculugunu da bilirim teknik traktorlugu de fena degil ama neden su sosa ve olcay denen ibibikleri ısrarla ilk 11 baslatiyor anlamlayamiyorum ulan adamlar 2 liverpool macinda da sicti sivadi daha neden ilk 11 baslatiyorsun al yedege akıllansın kavaslar gene cikartmis ikinci yarı bosu bosuna hakkı yeniyor yedek bekleyenlerin kudurdum gene aksam aksam ya salak salak puan kaybediyoruz 2 mactir
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

TR'nin formülü hakikaten o ama. Ben de hep söylerim şampiyon olduğumuz seneleri hatırlarım. Sami Yen'de ilk 20-30 dk maç 2-0 olurdu biterdi. Keza Fener Kadıköy'de 2-0 yapardı 15 dakikada.

Abi Türkiye'deki kaos futboluna 4-3-3'tür, 4-3-2-1'dir filan bu kadar taktik kafa yormaya gerek yok. Cidden çok sığ bir yorum olacak ama. İlerde baskıyla Anadolu takımına nefes aldırmadığın zaman zaten adamın çıkabilme ihtimali yok. 2-3 pası zor yapıyor takımların çoğu. Ama o direnci erken kırabilmek lazım. Bir süre sonra zaten adam senin stadına 1-0 yenik geliyor.

Geretsli GS çılgın atardı her maç. Necatiler Ümit Karanlar ceza sahasında sağlı sollu. Ama büyük maçlarda patlıyordu işte. Saido tek başına can çekişiyordu orta sahada dfss..
Lig için sadece derbiler yetmiyor ama..

Bu sistemin zirve sezonu 2005/6'dır.

Cidden ASY ve Kadıköy'de maçlar 20 dakikada biterdi.
Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman said:

bilici severim fitbolculugunu da bilirim teknik traktorlugu de fena degil ama neden su sosa ve olcay denen ibibikleri ısrarla ilk 11 baslatiyor anlamlayamiyorum ulan adamlar 2 liverpool macinda da sicti sivadi daha neden ilk 11 baslatiyorsun al yedege akıllansın kavaslar gene cikartmis ikinci yarı bosu bosuna hakkı yeniyor yedek bekleyenlerin kudurdum gene aksam aksam ya salak salak puan kaybediyoruz 2 mactir

olcay çıkınca oynayacak adam yok.

kerim gerçek anlamda rezalet oynuyor, defans yapmıyor, koşmuyor, varolmasa daha faydalı olur son maçlarda.

sosa konusunda 100% katılıyorum, ne işim var burada tavrıyla oynuyor, 11 çıkmaması gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

yau nasil olcay cıkarsa oynayacak adam yok
tolgayi aldi iste yerine gene o olmadi oguzhan var en kotu necibi koyarsın arkadas ayakta duramayan adama belki bi pas atacak diye ilk 11 garantisi vermenin anlami yok demek istiyorum ben adam gibi oynasa faydasi olacak ama bu haliyle mlsf veli den pek bi farkı yok
Sosyal ağlarda paylaş

Oğuzhan ve Necip cezalıydı. Adamda vardı yani ama risk alacak, bir şeyler deneyebilecek bir hoca değil.

En kötü formasyon değiştir, en temel futbol formasyonu 4-4-2, al başla. Balıkesir'e karşı denemekten mi çekiniyorsun? Çekiniyorsan zaten iyi hoca değilsin, vasat zaten.

Serdar - Franco - Atınç - Opare
Gökhan - Veli - Atiba - Olcay
Ba - Mustafa

şu şekilde çıksa bile fazlasıyla güçlü olurdu. Hem rakibi direkt, otomatik olarak ileriye hapsederdi. Mustafa mal değneği desen Frei koy vs...

Ama işte Balıkesir'e karşı bile beşli savunma kuran bir adamdan bahsediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...