Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Dress

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bright said:

Birkaç saat sonra aynı resme bakıp farklı renk gördüğündeki "WTF"...priceless :D

abi evet ya. sabah 11 gibi arkadaş gösterdi, beyaz-sarı. hatta castin mavi siyah görüyomuş diyince "mkdunumun ergeni deyişik olcam diye artistik yapıyo işte" dedim. öğlen 3-4 gibi başka bi arkadaş gel gel bak dedi, siyah-mavi görünce yaşadığım dumur priceless direk.
Mesaj tarihi:
bu arada beyaz dediğim gölgede kalmış bir beyaz ve gold dediğim de parlaklığını yitirip hakiye çalmış bir gold.
şu koyu mavi ve pure siyah görenlere lafım.
Mesaj tarihi:
önce kesinlikle beyaz & altın görmüştüm, hiç tereddüte yer vermeyecek şekilde. sonra açıklamayı okuyunca gitgide maxi & siyah görmeye başladım her baktığımda. cidden çok ilginç. :)
Mesaj tarihi:
ilk ekşisozlukte gördüm. Renkleri anlaşılamayan elbise linkine tıklayıp. Sari beyaz ne var aminoasit dedim. Öbürsü gün baktığımda mavi siyahti. Bir daha da sari beyaz olmadı.
Mesaj tarihi:
çok garip oldu.

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/keyif/28362718.asp

buraya girdim beyaz ve altın rengi görüyordum. sonra bu konudakini de kontrol edeyim dedim baktım mavi gözüküyordu, hürriyet e geri döndüm az önce beyaz olan mavi oldu. ne garip insan gördüğüne bile inanmamalı. :)
  • Yeni Oluştur...