NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Gebzede iş teklifi geldi. Ancak haritada bile yerini bilmediğim bu yer de çalışan yaşıyan birileri var mı? Şehir değiştirmeye değer mi? Kirası insanı hayatı nasıldır. İstanbulada yakın gidip gelinir mi arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Kirasi ucuz, havasi pis, Istanbul'a yakin (yine de toplu tasim ile Taksim mesela 1,5-2 saat surebilir, 60-70 km var aralari). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 insani da pis ve yobaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Iyi maas varsa, araba da varsa git. Haftasonlari filan Istanbul'a cikarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Gebze dediğin Marmara'nın Yozgat'ı. Yaşanmaz orada. Ya İzmit'te yada İstanbul'un Anadolu yakasında güzel bir semtinde ev tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 kartal-maltepeden ev al bence gebzede direkt yaşanmaz hayatımın önemli bir kısmı gyte ve şekerpınarda geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 sekerpinar tarafinda adam gibi guvenlikli filan sitede yine aidat filan 1200 e geliyor evler pek ucuzda degil yani. araba ile trafik olmadan 30 dk suruyor kadikoy max 40dk ben 20dkda gittigimi biliyorum. trafik olursa atasehirin orda filan kanser oluyor. Gebzenin icinde bi numara yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Akciğer kanseri olma riskin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Kadikoy de oturuyorum gebze de calisiyorum. Sabahlari gidisim 50 dk max aksamlari 1 bucuk saati buldugu oluyor. Ama eger trafik yoksa 1 saatte evdeyim Eger kartakartaldan ya da kurtkoy civarından ev tutarsan yarim saat 45 dkda evde olursun ki bu da istanbul icin iyi bir sure bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 9 saat iş 2 saat yol akıl fikir gebzede herkes iş bulur bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bizim sektör direk gebze'de mezun olunca kaçarım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 AKRİLİK mi sektör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 kimya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Wishmaster said: Akciğer kanseri olma riskin var. Dis şit iz riıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 istanbul a sanayi kuran kafayi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Kurtkoy cevresindeki sitelerde otur. Kiralar uygundur havuzlu filan evde kalirsin yobaz vs bir yer de degil. Viaport diye bi yer var guzel yani yasanir. Gebzeye de 10 dk falandir Kadikoye vs de ulasirsin kolayca. Boyle karar verirsen haberim olsun yol gosteririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Yaşanmaz oralarda, sosyal hayatın olmaz. Haftaiçi işe gidersin, haftasonu internette takılırsın. Açık trafikte Bağdat Caddesi civarları 40 dakika civarı sürer, güzel para veriyorlarsa, aileden de destek alabiliyorsan bir şekilde o civarlarda ev tut. Hem iş dönüşü/haftasonları sosyal hayatın olur, aklını kaybetmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 gebzede çalışıyorum ben de yaşanmaz burda. kurtköyde falan düzgün yerler var ama orada bile yaşanmaz. en yakın bostancı/ataşehir falan var yaşanabilir. 40-45dk yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 gebze'ye taşınma falan kartal taraflarında güzel yerler var uptwins dumankaya çukurova falan bunlar metroya yakın yarım saatte kadıköy 1saat taksime gidiş geliş kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 yarım saatte anca kozyatağı carrefour'dan gidersin kadıköy'e, 1 saatte taksime de pek ümitlenme, çok az rastlicağın bişey maltepe ilerisinde oturursan. - erzurum oltu cag kebap var darıcada, iyidir gayet - organize sanayide kuyu kebabı yapan yer var, o da iyidir ama erken gitceksin. derili kısımlarından güzel pişmişinden alcaksın. tas kebabı da var, turist falan götürürsen yersin de yoksa bulaşma - darıcada beybaba çiftliği var, tavukçular, fena değil - gebzecenter sessiz, tenha, sakin olur ama bişey yok. avm lazım olursa gidersin - çayırova'da recep ocakbaşı var, güzeldir - orhanlı merkezde ayder var, kurufasulyesi güzel baya biraz dağınık ama insan değişik yerler arıyor gebzede bulundukça. daha çok yer var da bi kısmının ismini hatırlamıyorum, bi kısmını da yazmaya gerek görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 kurtköye yerleş. hatta site ismi de vereyim, Dumankaya Trend. Kadıköye 59 durak sürüyor ama otobüsle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 sosyal hayat, şehir yaşantısı, çıkıyım yüriyim, eve geç döniyim ama arabasız falan diyosan hiç bakma kurtköye tuzla'da takılırsın anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ev iş yerin arası max 5km olsun dinleme bunları akciğer kanseri istanbulda da oluyorsun merak etme dudullu'da bazı günler nefes almıyorum ben riski azaltmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 iş arkadaşlarınla 3 kişi falan gebzede garsoniyer tut haftasonu kadıköyde maltepede falan esas evine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ters söyledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar