Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 sadman said: http://www.returnofreckoning.com/index.php sizi şöyle alalım o zaman :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ya ay oldu pc'i açmayalı. bi coop hype'ı yapsak mı? kimlerin ilgisini çeker? samında edemiyorum ki anasını satayım. bilenler dürtsün şunları. xaenin said: kermit said: axedice said: Laurelin said: -Deno- said: knox said: arcane said: mortits said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bizim vermintide ekibi duruldu da arcane çok net oynamaz bu oyunu l4d2 sevmemiş insan olarak. ilk sayfadan saydırmış zaten. :p adam gerekirse gelebilirim hard üzeri zorluklar değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ben gelirim de bu gece gec olur anca tr saati 1 falan benim pc kaldirir mi bunu gtx 660m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bugün için demedim ya zaten, bende oyun fln yok almadım, eğer toplarsak bir coop tayfası oyunla ilgilenen alırım ama ctesi, pazar bakınırık. m kartları ben hiç bilmiyorum ondan şey edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 abi hots mis gibi işte hots'a gelin ne yapacaz abi fare avlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ya hots güzel oladursun da moba bayıyor, hots hele ultra baydı, değişiklik olsun diye şey ettim. kaanı, gökalpı, serhatı kafalarsanız hotsa da gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Feci yoğunum ben eve gelince ya bi köşeye yatıyorum ya da içki içiyorum abi sdfhd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 aslında tam overwatch lık ekip de daha çıkmadı. rainbow six siege flan mı denesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Ben biliyorum 1 kere oynayıp bırakırım sonra, artık eskisi gibi 1-2 hafta da gitmez yani. Yavaştan ölüyor içimdeki gamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Xaenin said: Feci yoğunum ben eve gelince ya bi köşeye yatıyorum ya da içki içiyorum abi sdfhd. bende ondan pc açmıyorum işte 1 aydır. tv karşısında netflix veya enerjim varsa 2 görev destiny sonra viski sızmaca. değişiklik olurdu iki kakara kikiri çevirirdik. siege de uyar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=l_LtCAdIVBU bunu izledikten sonra da siege e giresim gelmedi hots çok net das kaan artık ağır IT satışcısı olduğu için reflüsü falna olmuştur eve gelip ayaklarını uzatıp film izliodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 GASTRİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ben de oynamam, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Pfff = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 be naldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 aldım oyunu çok beğendim atmosfer fln çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 refund ettim ya ben hafta sonu, kotaya ocak 1 itibariyle 26 gb girdiğiyle kaldı. oyun kötü değil de çok meh geldi. l4d2 nin zombie keyfini warhammerda kılıç, balta ile farelerde alamadım. demo proje gibi olmuş, içi çok boş hissettirdi. shooter aspectinden kaybettiği tatmini karakter gelişimi, customization, azıcık da olsa hikaye ve setting'i oturtma ile bence çok güzel giderebilirlerdi. adamlar hiç emek vermemiş. bu haliyle bir yöne doğrult ve salladan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 last stand mode 6 gb pff akk doldu tam http://steamcommunity.com/app/235540/discussions/1/405693392926977579/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Kaldı mı hala oynayan? Yeni DLCler de var, oynamak isteyenlerle ekleşebiliriz. DLCler yoksa DLClere sahip kişi oyun kurup arkadaşlarını davet edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=QBtKbPxwMgA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 dlc open beta için yükledik knox ile beraber, oynuyoruz. gelmek isteyen varsa buyursun, 2 kişi daha lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 yeni harita sahane olmus, muzikler falan tam gaz. patch notes baya eglendik biz valla 3-4 saat oynadik(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 humble monthly bundle'a gelmiş. Schluesselschloss DLC, The Outsider DLC ile birlikte. https://www.humblebundle.com/monthly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar