Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer: The End Times - Vermintide

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ay oldu pc'i açmayalı.

bi coop hype'ı yapsak mı? kimlerin ilgisini çeker? samında edemiyorum ki anasını satayım. bilenler dürtsün şunları.

xaenin said:

kermit said:

axedice said:

Laurelin said:

-Deno- said:

knox said:

arcane said:

mortits said:

Mesaj tarihi:
bizim vermintide ekibi duruldu da arcane çok net oynamaz bu oyunu l4d2 sevmemiş insan olarak. ilk sayfadan saydırmış zaten. :p

adam gerekirse gelebilirim hard üzeri zorluklar değilse.
Mesaj tarihi:
bugün için demedim ya zaten, bende oyun fln yok almadım, eğer toplarsak bir coop tayfası oyunla ilgilenen alırım ama ctesi, pazar bakınırık.

m kartları ben hiç bilmiyorum ondan şey edemedim.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Feci yoğunum ben eve gelince ya bi köşeye yatıyorum ya da içki içiyorum abi sdfhd.

bende ondan pc açmıyorum işte 1 aydır. tv karşısında netflix veya enerjim varsa 2 görev destiny sonra viski sızmaca.

değişiklik olurdu iki kakara kikiri çevirirdik.

siege de uyar bana
Mesaj tarihi:
https://www.youtube.com/watch?v=l_LtCAdIVBU

bunu izledikten sonra da siege e giresim gelmedi

hots çok net das

kaan artık ağır IT satışcısı olduğu için reflüsü falna olmuştur eve gelip ayaklarını uzatıp film izliodur
Mesaj tarihi:
refund ettim ya ben hafta sonu, kotaya ocak 1 itibariyle 26 gb girdiğiyle kaldı.

oyun kötü değil de çok meh geldi. l4d2 nin zombie keyfini warhammerda kılıç, balta ile farelerde alamadım. demo proje gibi olmuş, içi çok boş hissettirdi.

shooter aspectinden kaybettiği tatmini karakter gelişimi, customization, azıcık da olsa hikaye ve setting'i oturtma ile bence çok güzel giderebilirlerdi. adamlar hiç emek vermemiş.

bu haliyle bir yöne doğrult ve salladan ibaret.
  • 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...