Daesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 xunn said: Daesu said: kandırdılar olm seni Abi yine insanların sol omzundaki komünizm şeytanı olmuşsun, fısıldayıp duruyorsun. cünki zenginleri öldürücez ¯_( ツ )_/¯ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ortalama 12 performansa gore maks 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Daesu said: xunn said: Daesu said: kandırdılar olm seni Abi yine insanların sol omzundaki komünizm şeytanı olmuşsun, fısıldayıp duruyorsun. cünki zenginleri öldürücez ¯_( ツ )_/¯ Oooo adam N U C L E A R beyler. http://i.imgur.com/vK6t2jl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 %6 bile değil diyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 %4-%6 zamlarla yürüyor buralar arkadaş, %10'a meh çekiyor millet vay anısını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 base maas aylik 25% civari artti da primler falan sekteye ugradi. mart gibi bi 12% (eski maasa gore) daha artacak umuyorum. kariyer muhabbetine rahati bozduk hadi bakalim. *yuzde hesabi yazilmis yuzdeye cevirdim *yanlis hesaplamisim 53% artmis. terfiyle geldi tabii. aldigi paradan bu kadar bihaber olan biri daha var midir acaba lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 para umrunda değildir belki? %53 iyi zam yalnız. yarım maaş daha gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 2k maaşmı alıyodun asd 53 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 adamı 600 liraya çalıştırıyorlardı herhalde 1.300 askeri sınıra çekmişler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 BonePART said: ilk sene işe girdik iyi maaşla meh zam aldık ikinci sene terfi aldık gene meh zam aldık üçüncü sene gen meh gelirse isyan edicem lan tamam 1.5 senede giriş maaşını 1.5tan fazlaya katladım da yane ayıp ye heyecan yaşayamıyorum senın gibilere zammı düzenli yapmıycan böle sene ortasına büyük zam vericen 2 yıl kudurtup. senın hakkın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 DORUK DORUK YAPMIŞ AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Sendika sunu koparmis bu sene bizde de Employees receive up to EUR 5,650 - the highest profit-sharing bonus in the company's history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Yüzde sıfır zam. Sayıyla 0 Böhü Arka arkaya zarar yazan 2. sene oldu, zam yerine zor dönemleri birlikte göğüsleyelim yazısı aldık biz de. Ben tabi hazirandan beri biliyordum da banka hesabında görünce daha böyle bi etkili oldu tabi. Mmmm no zammms mmmmhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Bizim zamlar anca nisan mayis gibi yatiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 axedice said: Yüzde sıfır zam. Sayıyla 0 Böhü Arka arkaya zarar yazan 2. sene oldu, zam yerine zor dönemleri birlikte göğüsleyelim yazısı aldık biz de. Ben tabi hazirandan beri biliyordum da banka hesabında görünce daha böyle bi etkili oldu tabi. Mmmm no zammms mmmmhh https://media.giphy.com/media/3o85xK8JV2FJZS1lKg/giphy.gif zarar eden şirkette çalışmış biri olarak, harcadığın her dakikaya yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 @axedice Kalmak için çok zor bir durum ama krizin ortasında iş değiştirmek ve değiştirdiğin işte tutunmakta zor, zor durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Olm seni Suriyei felan sanıyo olmasınnar Burak. Ondan zam yapmıyolardır belki nasıl olsa kaçak işçi diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 patron para yiyo, şirketin için boşaltıyo kesin. herkes lıkır lıkır meyvesuyu içerken nasıl zarar edebilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 BonePART said: Olm seni Suriyei felan sanıyo olmasınnar Burak. Ondan zam yapmıyolardır belki nasıl olsa kaçak işçi diye? hmmps artık axein burak olduğunu biliyorum http://www.surfertoday.com/images/stories/tsunamiwave2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Nazar degmesin olm Maas bulundugum yere gore fena degildi simdi daha fena degil iste oyle ahim sahim bisi yok. Trye kiyasla baya iyi prasi ayri. Para oncelik degil zaten ama hesapta dolu para gormek tatli oluyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Maşallah nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Auril said: hmmps artık axein burak olduğunu biliyorum Halbüki profilime tıklasan yıllar önce öğrenecektin panpa 8-) Ya bırakıp gitmek yüz üstü bırakmak falan pek bana göre değil, keza mightynin dediği de doğru kriz ortasındayız. Bide zarar operasyonel değil ebitdamız falan da iyi baya, asıl sıkıntı kambiyoda. Ama sanırım bünye en fazla 1 sene zamsızlığı kaldırır asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 axedice said: ebitdamız olm şunu nasıl okuyunca ek o sekilde geliyo ebaytımızda mı diye okuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Yazıldığı gibi okuyorum asansörcü güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar