kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kariyer nete cvmi koyayım insanlar beni arasın mantığı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 aquila said: okuyor gibi bir halim mi var? ne bilim olm? ben yazdıklarından seni şikago bebesi falan sanıyordum. nereyi bitirdin? ne iş yaparsın? diye sorularımı revize ediyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Feamer said: işin tanımı= plaza olsun veya onun gibi nezih olsun, cumartesi çalışma olmasın, ikramiyesi olsun, mini etekli genç bayan çalışanları olsun, o olsun bu olsun, olunca tabi iş yok... yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 şikago bebesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 10 yıldır arkadaşlık yapıyorum şükrü aptalıyla sorduğum hiç bi soruya düzgün cevap vermedi. sorduklarının cevabını alamayacaksın kuddusi. şimdi şerefsiz gelir yazar sırf beni göt etmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 işte ben de o yüzden şikago bebesi sanıyordum. demek ki boşuna değilmiş kermit. edit: bence de yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 KuddusiMavra said: aquila said: okuyor gibi bir halim mi var? ben yazdıklarından seni şikago bebesi falan sanıyordum. AHAHAHA. buradan bir title mı doğuyordu acaba? di oralarda mısın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ahahahahha şikago bebesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abbbovvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 brooklyn cocuuyuz biz, racon kesmiyoruz kafa kesiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 sakin ol hacım. sizi oraların bebeleri de kıyaktır. Musevi cemaati çok kalabalık orada. Yemek konusunda hiç sıkıntı yaçamıyosundur. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Sınav yaptık çocukların sınavdan aldıkları puanlara 20 puan daha ekledik ona rağmen sınıfın %10'u geçti. Bir hafta sonra dekanlıktan aradılar, öğrenciler dilekçe vermiş "hocalar bizi yaz okuluna bırakıp ev araba yeniliyor" diye... Aha işte tam da bu adamların iş arayan versiyonu bu arkadaş da. 30 sn ben ne hata ettim diye düşünse olayı çözecek aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Okumadım topic'i. Adam için çıkış yolu akademisyenlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ben bu arada hâlâ durumundan şikayet eden o çocuğa kızgınım.. lan ben sultanbeyliye gittim iş görüşmesine adamlr asgari maaş verse "tamam" diyecektim ama yine de olmadı "siz bize fazlasınız" ayağı çekmişlerdi ulan 1,5 sene sanayi mahallesi gezdim iş var para var diye bir yerden başlamak gerekiyor ama bu arkadaş başlamamış mesleğiyle ilgili bir şey yapmamış sistemde bir şey yok, kimse kalkıp ortada bu kadar işsiz varken tecrübesiz adama daha fazla para vermez, daha önce de vermiyordu 1200 tl ye işe başlayan mühendis de var 4000 e de, aradaki fark daha iyi kazananın çalıştığı işle ilgili oalrak üniversite döneminde projede vs çalışmış olması ulan hiç işim yoktu üni ikinin yazında göt gezdirmek yerine staj yaptım ki zorunlu değildi ama bu benim için bir artıydı mabadımın kenarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kermit said: 10 yıldır arkadaşlık yapıyorum şükrü aptalıyla sorduğum hiç bi soruya düzgün cevap vermedi. sorduklarının cevabını alamayacaksın kuddusi. şimdi şerefsiz gelir yazar sırf beni göt etmek için Su mesaji sikayet etmeniz kadar komik bisey mi yok desem, yersiz bisey mi yok desem, ne desem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 şükrü mü şikayet etmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Yok bambaska, alakasiz biri. Sukru sikayet etse yine anlamli olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 aquila said: bi mit, stanford, carnegie mellon degil asdf. ivy league den mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Devlet okulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 psu köy enstitüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 New Jersey Guido Meslek Yüksek Okulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 B)- KuddusiMavra said: aquila said: okuyor gibi bir halim mi var? ne bilim olm? ben yazdıklarından seni şikago bebesi falan sanıyordum. nereyi bitirdin? ne iş yaparsın? diye sorularımı revize ediyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 deadwoll said: Sınav yaptık çocukların sınavdan aldıkları puanlara 20 puan daha ekledik ona rağmen sınıfın %10'u geçti. Bir hafta sonra dekanlıktan aradılar, öğrenciler dilekçe vermiş "hocalar bizi yaz okuluna bırakıp ev araba yeniliyor" diye... Aha işte tam da bu adamların iş arayan versiyonu bu arkadaş da. 30 sn ben ne hata ettim diye düşünse olayı çözecek aslında. ahahaahaha ünideyken sınavdan önceki son derste "dersi alttan alan arkadaşlar, lütfen bu sefer dersi geçmeye gayret gösterin, teksirlerinizi taşımaktan bıktım artık" diyen asistanlar geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 hukuk fakültesini geçtiğimiz yaz bitirdim. çoğunuzun malumudur avukatlık stajı diye güzide bir uygulama var. şuan aynı dönemden olan arkadaşlarla haliyle aynı zamanda stajı başlattık, devam ediyoruz. ben şunu gördüm o fakülteyi dereceyle bitirmeler, efendim işte CV'de yazsın deyüp her organizasyona balıklama atlamalar vs. bir boka yaramıyor. adliyeye ne zaman gitsem 3-5 tanıdıkla karşılaşıyorum. özellikle şu derece yapan arkadaşlara denk gelirsem muhabbete kitliyorum. ulan hepsi mutsuz. hepsi mi salt icra yapan büroda çalışır, hepsi mi takip elemanı muamelesi görür. öte yandan öyle ya da böyle bir şekilde mezun olmuş arkadaşlara bakıyorum. adamlar bir şekilde tutunuyorlar iyi yerlere. bu insanlar hani matematik hesabıyla, ucu ucuna mezun olmuş tipler. benim de öyle 2.13'le mezun oldum. hatta mezun olduğumu gören arkadaşlar 'ulan sinsi sinsi bitirdin okulu' diye tepki verdiler. şimdi iş hayatında bu 'tembel' dediğimiz not ortalaması düşük arkadaşları o 'çalışkan' dediğimiz derece kovalayan arkadaşlardan ayıran ne? girişkenlik, kendini ifade edebilme, ortaya bir vizyon koyabilme, birey olduğunun farkında olma vs... Çünkü bu tembel arkadaşlar o 4 seneyi kafayı kuma gömüp sınav odaklı yaşamadılar. hani iyi güzel kanunu doktrini bilmek ama onu bir de hukuki soruna uygulaması var di mi. işte tek taraflı gelişim gösteren arkadaşlar algıları kapatmışlar öyle dımdızlak kaldılar. bizim meslekte ortalama bir cv attığın zaman (kurumsal ve özellikle uluslararası işler yapan bürolar hariç) adamlar seni çağırır bir mülakata alırlar. neticede stajyer alacak adam birebir muhattap olmak ister bir süzer seni. yani mülakata girmekte sorun yok, işi almak mesele. diğer meslekler böyle mi bilmiyorum ama kendi mesleğimle ilgili şunu söyleyebilirim sen öküzsen kimse senin üniversitene işte not ortalamana falan bakmaz. çünkü öküzsündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mülakatta memleket muhabbeti yapıp işe girdim sdf. I love mühendislik. Yok lan sevmiom aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar