Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 baya net gol gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 abi iş hayatı öyle forumda yazıldığı gibi olmuyor. göndereceğim ben bunu ya. iş ilanı ayarlayım bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 duvardan duvara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 adam ikinci mesajında falan kız çikin değil baya güzel dedi, bu mesajdan sonra normal cevap vermemizi bekliosan sorry OP, çatır çatır götüreceksin başka yol yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Grego atmassa kiz aticak zaten, yakalayıp köşede umph tis badumph tss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 şunu bekliyorum ben http://cdn.zapkolik.com/thumb/1/0/6/683x384/1096390974yaz-kizim-200-torba-cimento-20-kamyon-cakil-hq-2657918.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Aynen grego, lolipop gibi olacak kız ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 vajhbdfvadf. çocuk gibi, fazla minyon. not my type. skor mkor aklıma bile gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 kız ordan gidince arkandan gay bi patronum vardı veya orda bana sürekli asılıyorlardı da yüz vermedim diye anlatmazsa gelip beni duvardan duvara vurun. sen ise sinirden yumruğunu ısırarak öfkeyle osbire vereceksin kendini. aha yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Biz yine de seni duvardan duvara vurmayalım abi. Hafif kırığız ama o kadar da gay değiliz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 kesin kız çok güzel grego'da dayanamıyor ama bir yerdende destek almadan girmek istemiyor olaya. baya iyi değil mi grego, çok da şık giyiniyordur zaten dimi?? hmmmss office girl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 okadar afrayı tafrayı güzel olmayan kız yapmaz zaten, haddini bilir demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 işten geç cikin birgun. Senin evin yolu cok tehlikeli bu saatlerde gelde bize gidelim de. Sonra olanlari anlat tekrar burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Grego said: vajhbdfvadf. çocuk gibi, fazla minyon. not my type. skor mkor aklıma bile gelmez. HAaaaaave you met Nolax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Bir yönetici çalışanlarının duygusal gelgitleriyle neden uğraşır abi. 'Arkadaş' olduğunuz bir zaman dilimi olur, oturur dertleşirsin, muhabbet edersin, önce hüpletir sonra gümletirsin falan da ofiste neden vuku buluyor bu ve neden işlerin aksamasına sebep oluyor. Ben olsam şöyle bir konuşmayla orada olma amacınızı hatırlatmak isterdim: 'bak bu duygusal hedehödölerini konuşmanın yeri burası değil. burada hepimiz belirli bir amaç için maaş alıyoruz ve o işi yapmadığımızda o maaşı alamama, işimizi kaybetme riskimiz her gün, her ay var. senin işini yapmadığın her dakika bana eksi yazıyor, ve patron da bu durumun farkında gibi. senden ricam 'işini' yap, geri kalan muhabbeti gerekirse iş dışında da mmmmmmhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 "roket adam" said: Bir yönetici çalışanlarının duygusal gelgitleriyle neden uğraşır abi. 'Arkadaş' olduğunuz bir zaman dilimi olur, oturur dertleşirsin, muhabbet edersin, önce hüpletir sonra gümletirsin falan da ofiste neden vuku buluyor bu ve neden işlerin aksamasına sebep oluyor. Ben olsam şöyle bir konuşmayla orada olma amacınızı hatırlatmak isterdim: 'bak bu duygusal hedehödölerini konuşmanın yeri burası değil. burada hepimiz belirli bir amaç için maaş alıyoruz ve o işi yapmadığımızda o maaşı alamama, işimizi kaybetme riskimiz her gün, her ay var. senin işini yapmadığın her dakika bana eksi yazıyor, ve patron da bu durumun farkında gibi. senden ricam 'işini' yap, geri kalan muhabbeti gerekirse iş dışında da.. Grego daha sözlerini daha bitirmeden kız grego'nun dudaklarına yapışır. Grego ne oldugunu anlayamadan kızın elleri grego the little'ı kavramıştır bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Herkez vur demiş. Bu yanlış. İş yerinde sekse karşıyım. Bir kere birlikte ol sana iki kat trip atacak ve hiç iş yaptıramayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Forum deşarj oluyor şu an oh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 "roket adam" said: Bir yönetici çalışanlarının duygusal gelgitleriyle neden uğraşır abi. 'Arkadaş' olduğunuz bir zaman dilimi olur, oturur dertleşirsin, muhabbet edersin, önce hüpletir sonra gümletirsin falan da ofiste neden vuku buluyor bu ve neden işlerin aksamasına sebep oluyor. Ben olsam şöyle bir konuşmayla orada olma amacınızı hatırlatmak isterdim: 'bak bu duygusal hedehödölerini konuşmanın yeri burası değil. burada hepimiz belirli bir amaç için maaş alıyoruz ve o işi yapmadığımızda o maaşı alamama, işimizi kaybetme riskimiz her gün, her ay var. senin işini yapmadığın her dakika bana eksi yazıyor, ve patron da bu durumun farkında gibi. senden ricam 'işini' yap, geri kalan muhabbeti gerekirse iş dışında da mmmmmmhhhhhhhhh bu konuşmaları yaptık, kızın iş kaybetme korkusu yok sanırım. kovun beni diyor zaten. ama bu da anlık çıkışlarından birisi işte. bildiğin çocuk abi. nasıl çocuğu sokağa atmak istemezsin, bunu da bir şekilde düzeltip bırakayım hissiyatı oturdu. ama inatla düzeltmeyecek sanırım. ve bu duygusal gelgitleri işe karıştırmak bunların genel adeti. welcome to the woman work zone. i ll be your guide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Nekro said: işten geç cikin birgun. Senin evin yolu cok tehlikeli bu saatlerde gelde bize gidelim de. Sonra olanlari anlat tekrar burda nekro, çok uygun bir kullanıcı adı seçimi olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 tavsiye verenlerin yarısı seviş, diğer yarısı kov demiş. http://38.media.tumblr.com/4c7db0f2f99fac9d643c4561bdb4f6d2/tumblr_n9782ta8bt1smcb77o3_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bu saatte calismiyor musunuz siz nasi isyeri orasi acin kapiyi polis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 gerçi evet ya. bilişim sektöründeyim hacı ben. 100 kişi varsa 98'i erkek. kalan 2 kişi ilk 3-4 ayda bi kadın gibi davranıyor sonra iddaa kuponu falan yapmaya, 31 çekmeye başlıyor. o yüzden benim mesajımı tavsiye olarak almayın lütfen. zaten kar zarar hesabı yapmayı da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Laorx said: tavsiye verenlerin yarısı seviş, diğer yarısı kov demiş. http://38.media.tumblr.com/4c7db0f2f99fac9d643c4561bdb4f6d2/tumblr_n9782ta8bt1smcb77o3_400.gif ben kovarken seviş dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Seele said: Herkez vur demiş. Bu yanlış. İş yerinde sekse karşıyım. Bir kere birlikte ol sana iki kat trip atacak ve hiç iş yaptıramayacaksın İşyerinde demiyoruz ki. Ya evine çağıracak. Ya da otele gidecekler. Kız bariz iş koyuyor abi. Duygu sömürüsü yapıyor kovun beni bilmemne diye. Bi de işten beraber çıkalım falan diyor. WTFlara istinaden Grego da kıza karşı boş değil. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar