Bright Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Bir suru degerli bilgiyi neti olmayan PC'de yedekle abi o zaman, kesin cozum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 (tu) Baltayla daliyorum fibere. =) Bu arada soylemeyi unutmusum; Format atmak virusten malware'den vesaire kurtulmak icin guvenli bir yol degil zira badware yedeklediginiz seylere de bulasmis olabilir. Format sonrasi cat diye geri donmesi olasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ne yapacağız peki. benim bilgisayar virüs dünyası mesela. ne yapayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Pronu kıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ctrl+shift+n yetmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 fazla virus korumasi allahin gucune gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Bilgisayarı aldığımdan beri ki yaklaşık 5 sene olacak Norton 360 kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Selam, Son 4-5 yıldır Norton kullanıyorum; şu an kullandığım 10 pc için lisans veriyor. Evdeki, işyerindeki tüm PC'lere kurulu. Mobil cihaz desteği de veriyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 İşle ilgili önemli birşeyler varsa makinada kullanmak belki mantıklı olabilir ama oyun/medya zart zurt takılıyorsanız ve overclock vs. her gram performansı çıkartmaya çalışıyorsanız donanımdan oldukça lüzumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 ya gören de antivirüsü kapattın 10fps arttı sanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Eset kullanıyordum. Bir güncelleme getirmişlerdi optimizasyonu mu ne sıçtı çok kastırıyordu. Geri düzelttiler ama Bitdefendera geçtim o ara. Hatta PC'de bir virüs vardı ne olduğu belli değil, Karspersky falan kurulmadı. Bitdefender kurmadan önce sistemi tarıyor sonra kuruyor sırf o özellik nedeni ile baya sevdim. Fakat o da popcorn time'da film izlerken belli bir süre sonra trafiğini kesiyordu. ne yaptıysam engel olamadım. En son Avira'ya geçtim. çok çok az sistem kaynağı yiyor ve gayet iyi gibi şimdilik. Av-test.org'a göre bakıyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 benzer bi başlık vardı oradaki mesajları da okumak istersin belki http://forum.paticik.com/read.php?6,7840615,page=1 oraya da yazmıştım gerçi ama buraya da yazıyım kaspersky kullanıyorum. kaspersky~bitdefender>diğerleri benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 abi düşün ki bilgisayarda bir virüs var ve kaspersky kurulamadı bu virüs nedeniyle. bitdefender kurmadan önce virüsü tarayıp silerek kurdu kendini. kasperskyı kimseye önermiyorum sırf bu yüzden yahu. daha kendini bile kuramayan antivirüsten ne beklersin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Ucretli : Bitdefender Beles : Panda, Avast, Avira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Tabi ki Norton 360 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 eset nod 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 güç düğmesine basarken besmele çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 DUGMELERIN GUCU ADINA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 avast ekstra olarak muska asıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Qihoo 360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 windows klasörüme dental dam kurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 5 sayfa yazı var, 5. sayfada bikaç öneri gelmiş. this is paticik. AVG kullanıyordum, avast'a dönücem sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Nod 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Bitdefender Total Security 4.50TL http://www.sanalpazar.com/15423696-Bitdefender-Total-Security-2014-15-1yil-1kullanici__isp15423696 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 hicbisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar