Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 canlı müzikte iyi adam hakkını yedirtmem sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 sahnesi 10 numara koylulugu red'e cok yakismis asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Film bana "sınavdan önce anneniz bile ölse netlerinize yansımamalı eğer yansıyorsa bu çalışmıyorsunuz demektir" diyen dershane hocamı hatırlattı. sevgiyle andım 7/10 flecther orço. Belki çocuğu gazladı belki intikam amacı güttü ama %110 orço Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Keyifli film, fazlası degil. Cok abartıldı film, hayalkırıklıgı yarattı bende bu yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Ben izlerken heyecanlandım, gerisi önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 o kadar bi film işte zaten. müzikler falan güzeldi. ama davulcu elini kanatamaz, hızlı çalmak da marifet değil. az bişi bilen ordan kıllanıyor filmde. bi de muhabbette geçti, ırkçı dediler filme. dedim nası hiç siyah yokmuş filmde, halbusi swing mwing siyahların çok aşık attığı şeyler. bi tane karakter de olsa olmalıymış dedim ben filmin geçtiği çevre öyle, beyaz burjuva bi okul hani. olsun dediler başka yerden bi karakter sokarlardı falan bilmiyorum makul gelmedi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 devamlı davul çalan birinin eli kanayabilir gayet, kolpa değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 mümkün değil, kolpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 nasıl mumkun degıl ya? bızım arkadaşın elleri hep yara içindeydi. bant yapıştırırdı o da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 yav said: bi de muhabbette geçti, ırkçı dediler filme. dedim nası hiç siyah yokmuş filmde, halbusi swing mwing siyahların çok aşık attığı şeyler. bi tane karakter de olsa olmalıymış dedim ben filmin geçtiği çevre öyle, beyaz burjuva bi okul hani. olsun dediler başka yerden bi karakter sokarlardı falan bilmiyorum makul gelmedi değil asıl ırkçılık bu dediğin oluyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Davulcunun nasıl eli kanamaz? Baget tutarken elinin içinde baget sürekli hareket ediyor, gayet de aşınıp kanar. Yönetmen ile yapılan röportajı da okuduktan sonra ben filmin tam olarak amacına ulaştığını düşünüyorum. Adam vermek istediği duyguyu gayet güzel vermiş, gerisi fasa fiso. Neye göre overrated dediğinizi anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 yav sen nasıl bir ortamdasın çevren nasıl bir çevre merak ettim bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 vallahi davul çalan adamın bi süre sonra elleri o duruma adapte oluyor. o yüzden kanaması epey epey epey zor. hiç o herif gibi kastırıp çalmadım o yüzden OLUR - OLMAZ diyemem ama yeni çalmaya başlayan adam ile 5 senedir çalan adamı yan yana 2 saat çaldır, birinin eli armut gibi şişer, diğerinde tık olmaz. bi de sonuçta baget tutma teknikleri vs. var. küskü tutar gibi tutmuyosun nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 bize küsküyü nasıl tuttuğundan bahsetsene biraz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 kendi küskümden bahsediyorsak böyle http://fc05.deviantart.net/fs28/i/2008/119/0/d/Grab_hand_by_aaronius.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 ne pis adamsın senin yüzünden nereye gitti konu haydii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Guzel film. Abartmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 arcane said: filmin gerçekçi olmadığını görebilmek için müzisyen olmaya gerek yok. tsubasa'nın caz versiyonu. meslek odanızın eğitim filmi değil sdfds. ben sacrx kondüktör, red guard raid olarak izledim filmi ahaha NOT QUITE MY BOMB! horace yorumunu yaz demişti de ancak izleyebildim, dediğine hak veriyorum film "evet adam haklı bu aşırılığında" dedirtemiyor ama bunu yapmaya çalıştığından pek emin değilim. Bayağı fikşın havası var çünkü. Rocky kıvamında da değil. Bayağı disfonksiyonel bir öğrenci öğretmen ilişkisi ana olay. Sonunda da just according to keikaku dedirtmedi asla, adam bildiğin sahnede gömmeye çalıştı ama çocuk tırlatmış olduğundan çevirdi durumu. Xunn dedi zaten o sean onun geleceği olabilir gayet de yani bir başarı hikayesi de yok ortada. Gerilim filmi gibi son soloya kadar çoğu yerde. ve evet gerçekçi değil öyle kopuk öğretmen ve katı atmosfer ama black swanı da baleciler böyleymiş demek diye izlemedik yani, sonu öyle bitmese de kız grand finale ile kapasa bir ders çıkarmayacaktık demek böyle çalışmak gerekiyormuş diye. O bakımdan yargılayamadım filmi, bir ders yok ortada çıkarılacak, bayağı fikşın. nihayetinde film simmons sayesinde iyi ama 8.6 filan değil asla imdb ölçeğine göre. Ama sürükleyici ve bayağı gaz yerleri de var. Evet 200apm atarsan en iyi starkırakçı olursun diye birşey yok ama bunu da zaten müzikten az çok anlayan herkes takdir edecektir, filmin gerilimi için oraları artık öyle kabul ediyor insan izlerken ama rahatsız edebilir tabii. Simmons olmasa aynı etkiyi vermezdi o kesin. işte abartı olsa da böyle best of the best olma iddiasında gruplarda benzeri yaşanabilen durumlar, sacrx ile benzeri sahneleri yaşadık lol. Ama herif harbi eu best yapmıştı ekibi. davullu rocky değil de davullu full metal jacket demiş birisi imdbde, ona daha uygun cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=4jh4vr6ZxXE http://www.youtube.com/watch?v=lVbTTmEmDxY http://www.youtube.com/watch?v=i_SSmsF_RGw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 ben de dün izledim de overrated olduğunu söyleyeyim eksik kalmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar