Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy Buluşması vol.32445

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahah noyan onu buluşma için mi yazmıştı. bende zannettim evinde özel ders verecek.

fotolarda kim kim yazsanıza.

albümde yazılmış
Mesaj tarihi:
Ya şu hakettiği ilgiyi görmedi bence. Bılgıldak burada olsa da kendini savunsa

http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/b1310lg1310ldak_zpsc039011c.jpg

vidya related

Aaa öbür topikte mori vermiş. Olsun burda da dursun lel
Mesaj tarihi:
Abi bu herif boyle biseyler yazdi cizdi ve siz bununla ayni masaya oturup hic bisey olmamis gibi muhabbet mi ettiniz?

Klavye arkasinda olmayinca laf mi soyleyemediniz nedir olay?
Mesaj tarihi:
hayir anlamadigim aralarindan bazilari hala korumaya calisiyor, yok iyi cocukmus yok muhabbete limon sikmamis bilmemneymis, biz yukleniyormusuz.

ilgincsiniz hakikaten.
Mesaj tarihi:
Sonra buluşmada kendisine tavır koyan adama belli ki orada bişe diyemeyip foruma döndüklerinde "karı gibi trip attı" diye sataşmasına laf edilirken araya girip "bu çocuk size ne yaptı" draması bile yapıldı.
Mesaj tarihi:
of, bir de editörü anlatışları var ki. cansu gelicek gelicek diye yaygara kopardı kimse yok. adamın resmi falan da belli. direk mahkemelere vericeksin leakleri internet ortamında tutuyor diye.
Mesaj tarihi:
editörün bu sitede attığı palavranın haddi var hesabı yok.bir konu açar tepki toplayınca ikinci üçüncü hesabıyla gelir üçüncü kişi gibi kendini savunur.sarcasm olsa anlarım ama sağlam ayar yiyene kadar başkalarına saldırmışlığı var şizoluğu tavana vurduğunda.nasıl bir buluşma olmuş bilmiyorum kyrayı tanımıyorum ama editör ortamda sevildiyse freak show yaşanmıştır tahminimce.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...