Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ghost in the Shell (2016)


GERGE

Öne çıkan mesajlar

Ankara imaxde 21:30 seansına gittim. Daha önce hiçbir filmde olmayan her yaştan her kültürden insan vardı salonda. 11 yasında çocuk da vardı, 70 yasında kahveden çıkıp gelmiş kepli dayı da vardı. Anlam veremedim.

Filme gelirsek ben animesini izlememiş biri olarak fena degil diyebilirim. Ama beklentilerimin gerisinde kaldı açıkçası. 5-6 arası bir puan veririm değerlendirmem gerekirse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Ben iyi vakit geçirdim alıp götürmedi. Hikayesi de büyülemedi. Aksiyonlar da zaten baya az ama dünyayı yansıtmak için inanılmaz bir detay çalışılmış. Top notch iş yapmışlar. Casti de beğendim. Karakter çok hoşuma gitti.

Ben anime ıvır zıvır bilmediğim için bir şeyle diğerini kıyaslamıyorum tabii. Dystopian futuristic setting seven adamı üzmez beklenti içinde gitmezsen.


Git filmleriyle stand alone complex serisini izle sonra neden insanlar suratlarına tükürülmüş gibi hissediyor anlarsın zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o biletler satacak muhabbeti yalan geciniz. tüketicinin bilinci milinci falan değil, günün sonunda kötü iş kötü iyi iş iyi oluyo. kötü işle anca işte ortalamam biraz üstü para kazanıyosun filmden orda bitiyo.
adam gibi yapsalardı filmin sırf franchisingi yeterdi.


acın bakın kaynağına uyun yapılan (yanı kanıtlanmıs populuriteye oynayan bundan faydalanan) işler tutarken diğerleri tutmuyo.

sayısız ornek ortada. lotr vs hobbit.



studyolar en iyi filme kosmuyo en cok kazandıranada kosmuyo nerdeyse her zaman en garanti formüle kosuyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de altyazıya kesinlikle kafayı kaydırmama konusunda eğitiyorum burada kendimi

Film İngilizce, iki satır altyazı var üst satır Fransızca alt satır filmin orjinine göre ya Dutch ya Almanca. Arada gayriihtiyari göz kayınca hön oluyosun insan alışmış aşağıda daha tanıdık bişiler görmeye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...