Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 keşke gitme kararı almasaydın abi. umarım vazgeçersin. ya da belki bi süre sonra geri dönersin. her ne kadar dünyanın en güzel oyunu final fantasy 7'ye her fırsatta laf ettiğin için bir yandan da bırak gitsin diyorum. bilemiyorum. sonuç olarak tebrik etmekten başka birşey gelmiyor elden. ota boka anime koymanı özlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Llama said: bu arada tam noyanlık başlık bence bu şimdi özlediğimi fark ettim noyanı öff abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ya su konu cok garip. herkes bi melek oldu. ben bozsammi ortami acaba ? hem yabanciya gitmez lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 :) pati seni bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Biraz şaşırmadım dersem yalan olur. Fakat zincirlerini kırdığın için senin adına sevindim. Takdir ettim ve saygı duydum. Umarım her şey istediğin gibi olur. Bu arada forumdan ayrılma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 kermit said: ya su konu cok garip. herkes bi melek oldu. ben bozsammi ortami acaba ? hem yabanciya gitmez lan. bence viktor ilgi çekmeye çalışıyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Acaba trolleniyormuyuz gibi bir his de var içimde ama bilemedim şimdi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Xaenin said: Lütfen Noyan gelip saçma salak şeyler yazıp ilgiyi kendi üstüne çekmeye çalışmasın ya, bari şu konuda yapmasın. Bahse varım ki. Noyan gelecek, Viktor'a ne kadar cesur olduğunu, bunu kendisine ve bize açıklamakla ne kadar doğru bir şey yaptığını anlatacak. Sonra arada bir kendisinin de ruhlar aleminde, cuppa cuppa bir dişi bir erkek oohşş modunda takıldığını anlatacak. Sonra da konu Viktor'dan (yine) Noyan'a kayacak. Viktor; Eski bir üye değilim. Ancak paticikte bu mesajı atmanın cesur bir şey olmasına neden olan herhangi bir cümlem, ifadem olduysa affola. Özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bu arada bi sn. saf saf sorucam. viktor telomerler konusunda takıldığım kişi miydi benim? bilim adamı olan? yoksa o farklı ama yakın bir nick miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Soris said: Acaba trolleniyormuyuz gibi bir his de var içimde ama bilemedim şimdi haha geliye birazdan ekranda pati açık önde klavyeye boylu boyunca yatırılmış ercümentin fotosu. böyle bi ucu q da diğeri page down da. abavvv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 spompas said: :) pati seni bekliyor. lan işte bir saattir bunu arıyorum ya baştan beri :D büyük eksiklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Allah bu sitenin belasını versin lan. Ergenligimde tipim efemine diye yıllarca "LOL KARISIN AHAHA KARI" diye dalge geçtiniz, adam cinsiyet degistirdi hepiniz saygı ve hoşgörü timsali oldunuz. Benim de hislerim var. http://i.imgur.com/7U0AdZb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Viktor said: cidden bunu haketmedigimi dusunuyorum ve bana verdiginiz deger icin sonsuuuuuz tesekkur ediyorum, 14 senede az da olsa bir seyler katmayi becerebilmisim suraya demekki Neden haketmediğini düşünüyorsun ki, haketmişsin bi şekilde ki bu tepkileri aldın. Sayende forum level atlar. Ayrıca hakikaten tebrik edilecek cesaret! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 xunn said: Allah bu sitenin belasını versin lan. Ergenligimde tipim efemine diye yıllarca "LOL KARISIN AHAHA KARI" diye dalge geçtiniz, adam cinsiyet degistirdi hepiniz saygı ve hoşgörü timsali oldunuz. Benim de hislerim var. http://i.imgur.com/7U0AdZb.jpg Ekran kartını yenileyim mi Q_Q ya başlamışsın yine. 2-3 sene daha mutlu eder seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 oha sequo gelişine çakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Sequo said: xunn said: Allah bu sitenin belasını versin lan. Ergenligimde tipim efemine diye yıllarca "LOL KARISIN AHAHA KARI" diye dalge geçtiniz, adam cinsiyet degistirdi hepiniz saygı ve hoşgörü timsali oldunuz. Benim de hislerim var. http://i.imgur.com/7U0AdZb.jpg Ekran kartını yenileyim mi Q_Q ya başlamışsın yine. 2-3 sene daha mutlu eder seni. Cidden eskidi bu arada, bi el at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ahhahaha herif pusuda bekliyomuş adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 xunn said: http://33.media.tumblr.com/ff83d0c6c405634dae0b53bb18cec895/tumblr_muopn3G0171qc4uvwo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6r297G30y1rpmjfxo1_400.jpg /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ''Ne olduğundan kime ne mına koyim, böyle sebepten gidilir mi lan?'' diyeniniz olmadı mı arkadaş dedikleri olarak? Yoksa ameliyat falan olacak arkadaş başka biri olarak mı gelecek? Tam anlamadım konuyu hepsini okuyacak zamanım yok :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 xunn said: Sequo said: xunn said: Allah bu sitenin belasını versin lan. Ergenligimde tipim efemine diye yıllarca "LOL KARISIN AHAHA KARI" diye dalge geçtiniz, adam cinsiyet degistirdi hepiniz saygı ve hoşgörü timsali oldunuz. Benim de hislerim var. http://i.imgur.com/7U0AdZb.jpg Ekran kartını yenileyim mi Q_Q ya başlamışsın yine. 2-3 sene daha mutlu eder seni. Cidden eskidi bu arada, bi el at. once a whore always a whore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Gitme dedi herkes, bir düşünsün bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 wastyrx said: ''Ne olduğundan kime ne mına koyim, böyle sebepten gidilir mi lan?'' diyeniniz olmadı mı arkadaş dedikleri olarak? Yoksa ameliyat falan olacak arkadaş başka biri olarak mı gelecek? Tam anlamadım konuyu hepsini okuyacak zamanım yok :< abi geri dönse 1 ay sonra her kız gibi o da kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 xunn said: Allah bu sitenin belasını versin lan. Ergenligimde tipim efemine diye yıllarca "LOL KARISIN AHAHA KARI" diye dalge geçtiniz, adam cinsiyet degistirdi hepiniz saygı ve hoşgörü timsali oldunuz. Benim de hislerim var. http://i.imgur.com/7U0AdZb.jpgabi su mesaji quotelamak icin aylar sonra patiye login oldum ahahahaah. DEMEK KI PROBLEM SENMISSIN XUNN. viktorcum yeni hayatinda mutluluklar :) bu ulke icin ugrasmaya degmez de, senin durumunda olup senin gibi sansli olmayanlar icin (annenin ve cevrenin destegi acisindan yani) hikayeni olabildigi kadar kisiye ulastir bence bir gun kendini hazir hissettiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 İlke'yi yerinden kaldırdı topic. Neymiş şifren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar