sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 senden de yeni seks hikayeleri bekliyoruz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 kill command ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ben anlamadim. viktor tanklarken vipe yedirdi diye gruba burakla gokhan ibnesi laf etti diye forumumu birakiyo. cocukmusun lan bu sebepten forummu birakilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 sabah sabah bir tuhaf oldum..8 gibi okudum 1 saattir gozlerim dolu geziyorum..kafam dagildi . aklimda su kelimeler geziniyor.. saygi duyuyorum. 15 dakika kadar once cocuklari servislerine bindirdim ufaklar daha. onlari giydirirken goz ucuyla okuyordum okurken durup durup sarilip onlari opmekte oldugumu farkettim.. korkuyordum. acikcasi korkuyordum iste. hikayedeki ebeveyn olabilme ihtimali..kaldirabilirmiydim diye dusundum.hic ole benim cocuklarim ole birsey yapmaz ci degildim..cunku olanin istemdisi oldugu konusunda fikir sahibiyim.sonra oglanla gozgoze geldik ..gozundeki isiltiyi gordum..babacim dedim seni oldugun gibi kabul ediyorum dedim.sasirdi .. tanismiyoruz hic yuzyuze gorusmedik ama sanirim sana uzayli gibi davranacak bir insan degilim.anlamaya calisiyorum cu da degilim neresinde olursan ol ,bu gibi olaylar yasanmadan anlasilabilecek seyler degil onu da biliyorum. saygi duyuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 umarim burada viktor'a laf eden herkes banlanir forum da temizlenir. dunya boktan bi yer de pati o kadar degil yine, gerekirse sjw bile oluruz viktor icin np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 çok derinmiş lan kişilik olarak seni tebrik ediyorum zorun peşinden gitmen konusunda böyle büyük iç conflictlerden her zaman çok güzel outcomelar doğurur kişisel gelişim seviyesinde. hayat genel olarak çok sikimsonik bir şey. ondan nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa hayatını. bu herkesin istediği ama çok az kişinin gerçek anlamıyla başarabildiği bir şey. ayrıca gelsene wow oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 İlk mesajı okudum, sonra baktım 10 sayfa olmuş, aklıma "ulan hızlıca mesajları tara da shitstorm yapmaya kalkmış herkese tek tek giydir" fikri geldi. Ama anladığım öyle yapmaya çalışan 1 2 tip hemen uçmuş zaten. Pati'ye olan inancım tazelendi resmen =) Ayrıca; 1) Kolay yolu seçmek yerine zoru seçmene sevindim 2) Bu kararı verme cesaresine de, gerçek kimliğinin (artık eskisi diyelim) bilindiği ve cidden geyik bir grupta bu durumu paylaşabilme cesaretine de hayran kaldım 3) Sayfaları okudukça gitmeme kararı vermene sevindim. Tüm sürecin en kısa sürede bitmesini ve hayatının kalanını o rubber olmadan mutlu geçirebilmeni dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Wow konusunda katılıyorum su çokzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bir sonraki açılımı baltazardan bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mutluluklar dilerim. Pati'den ayrılman, bütün bir reset için gerekliyse bilemiyorum yoksa gereksiz diye düşünüyorum. Baksana seni sevenlere. Onları da mı üzeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Bu kadar büyük bi soruna karşı bu kadar büyük bi cesaret örneği göstermen takdire şayan. Hele ki her ne pahasına olursa olsun (bu bazen ömür boyu sürecek zorluklar zinciri olabiliyo) toplumun kendisine dikte ettiği sözlü/yazılı her türlü kurala karşı çıkıp, kendi kurallarına (etik kurallar, prensipler, ahlak vs.) göre yaşamayı seçenlere ayrı bi saygı duyuyorum. Sürekli banlanıp duran adamları bilmem ama bu forumun kemiği niteliğindeki 10-15 yıllık adamların bu konuda shitstorm çıkarmasına ihtimal bile vermiyorum. Zaten 10 sayfayı hızlı hızlı geçtim de herkes desteğini göstermiş (bi trollün birini di şutlamış heralde sdfkljnsdlf). O yüzden kalacak olmana sevindim (kalıyosundur heralde sdkjf). http://www.gifbin.com/bin/1233928590_citizen%20kane%20clapping.gif /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ben wowa is yuzunden gelemiyorum anasini satayim odemeyide kapattim. biraz hafiflese tempo gelcem guzel oluyo. gir bizim tsye takil lan. ayrica senelerce paticik bozdu, cividi herkes bok gibi vs dedik, bizde forum bozunca (daha dogrusu bende diyim) belli basli konular disinda ciddi bisi yazmadik nerdeyse. bozdu vs ama kalkipta su durumla dalga gececek yada ters bisi soyleyecek bi insan cikacaginida sanmiyorum. ha colduya densizin birisi cikti laf etti zaten hakettigini alir. bi suru arkadasim var diyosun kendi agzinla. vay ak zamaninda bile eglenmedim diyosan yalancisindir. hala belli basli kisiler sanaldanda olsa gorusmeyi devam ettiriyo. selami sabahi kesmiyo hic degilse. senede 1 2 kerede olsa yuzyuze gorustugumuz insanlarda oluyo. yani birakip gidicem gorusmiycem hicbirnizle dersen daha kotu olur lan senin icin. actir paladinini ak gel wowa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 hadi be, nidalarıyla okudum. bu çok çok büyük cesaret gerektiren bir şey lan. çok enteresan. yazacak bir şey bulamadım. umarım istediğin gibi bir hayatın olur en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 cesaretine respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ayrıca paticik konusunda ben bırak derim. sevdiğimiz o eski core tayfadan çok az adam kaldı buralarda. doğrusu kalmadı demeyim de onlar çok daha az katılım gösteriyor. çok fazla sokakta gördüğünüz leş tier adam doluştu. bazen forum donanımhaber'i aratan seviyelere düşüyor. ondan hiç gerek yok, sen zaten kendi komününle bir şekilde iletişimde kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Hll team Viktor. Amacın ve yolunda başarılar. Takdir ettim. Ki biz de sayende bu mevzuunun bi parçasıyız. Elimizden ne gelirse, kendi adıma, yardımcı olmaya söz vereyim bak burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Hahahaha ya şu foruma eskiden kravatla girilirdi artık varoşlar dolmaya başladı =((( muhabbetini de anlamıyorum. Forum eskiden de iğrençti şimdi de iğrenç arkadaşlar, siz artık muhallebi çocuğu olduğunuz için daha fazla etkileniyorsunuz. Zaman zaman bokunun çıkması sine wave gibi diyeceğim de, aramızda eşit ağırlık ve sözel okuyanlar olduğu için hiç bişey anlamayacaklar.. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Yaprak dokumu resmen, teker teker gidiyor uyeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 abicim, süpersin buraya bunu yazmakta büyük cesaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 axedice said: Zaman zaman bokunun çıkması sine wave gibi diyeceğim de, aramızda eşit ağırlık ve sözel okuyanlar olduğu için hiç bişey anlamayacaklar.. 8-) ben anlamadım misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Aferin lan bazen hakkaten duyarlı olabiliyormuşsunuz ilk mesajı okuduktan sonra 'yazık kesin cocugu trolleyecekler ve daha da üzülecek' diyordum ki arada sırada insanlık örneğide sergileyebileceğinize şahit oldum. Viktor bu bir sorun değil, senin bu hareketini ve değişimini sorun olarak görmek bir sorundur. Sen mutlu olacaksan dilersen metamorfoz geçirip kelebeğe bile dönüşebilirsin. Ruhun bedeni bulmasından doğal ne olabilir ki? Birde patiden ayrılmak yerine bence kalmalısın. Çünkü facebook olsun pati olsun bu tür yerlerden kaçarak aslında eski kendinden kaçmış oluyorsun. Eğer gerçekten mutlu olmanın ne olduğunu öğrenmek istiyorsan ne eski kimliğinden nede yeni kimliğinden vazgeçmemelisin. İkisini birlikte ve gururla taşımalısın. Bunu başarabilirsen kendini daha iyi hissedeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Sequo said: Sen mutlu olacaksan dilersen metamorfoz geçirip kelebeğe bile dönüşebilirsin. Şu çok güzel bi cümle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 olm bu sequo bildiğin harvey dent ya. başlarda iyiydi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Viktor, cümlelerin bi harika. Seni tanımadığım halde sıkılmadan okudum tüm yazıyı. gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 forumu bırakman için bir neden göremiyorum. buna sıra gelene kadar pis bir konsolcu olduğun için gidebilirsin mesela. ama gitme, seviyoruz seni <3 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar