Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

sabah sabah bir tuhaf oldum..8 gibi okudum 1 saattir gozlerim dolu geziyorum..kafam dagildi . aklimda su kelimeler geziniyor..

saygi duyuyorum.

15 dakika kadar once cocuklari servislerine bindirdim ufaklar daha. onlari giydirirken goz ucuyla okuyordum okurken durup durup sarilip onlari opmekte oldugumu farkettim..

korkuyordum. acikcasi korkuyordum iste.

hikayedeki ebeveyn olabilme ihtimali..kaldirabilirmiydim diye dusundum.hic ole benim cocuklarim ole birsey yapmaz ci degildim..cunku olanin istemdisi oldugu konusunda fikir sahibiyim.sonra oglanla gozgoze geldik ..gozundeki isiltiyi gordum..babacim dedim seni oldugun gibi kabul ediyorum dedim.sasirdi ..

tanismiyoruz hic yuzyuze gorusmedik ama sanirim sana uzayli gibi davranacak bir insan degilim.anlamaya calisiyorum cu da degilim neresinde olursan ol ,bu gibi olaylar yasanmadan anlasilabilecek seyler degil onu da biliyorum.

saygi duyuyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

çok derinmiş lan

kişilik olarak seni tebrik ediyorum zorun peşinden gitmen konusunda

böyle büyük iç conflictlerden her zaman çok güzel outcomelar doğurur kişisel gelişim seviyesinde.

hayat genel olarak çok sikimsonik bir şey. ondan nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa hayatını. bu herkesin istediği ama çok az kişinin gerçek anlamıyla başarabildiği bir şey.

ayrıca gelsene wow oynayalım
Sosyal ağlarda paylaş

İlk mesajı okudum, sonra baktım 10 sayfa olmuş, aklıma "ulan hızlıca mesajları tara da shitstorm yapmaya kalkmış herkese tek tek giydir" fikri geldi. Ama anladığım öyle yapmaya çalışan 1 2 tip hemen uçmuş zaten. Pati'ye olan inancım tazelendi resmen =)

Ayrıca;

1) Kolay yolu seçmek yerine zoru seçmene sevindim
2) Bu kararı verme cesaresine de, gerçek kimliğinin (artık eskisi diyelim) bilindiği ve cidden geyik bir grupta bu durumu paylaşabilme cesaretine de hayran kaldım
3) Sayfaları okudukça gitmeme kararı vermene sevindim.

Tüm sürecin en kısa sürede bitmesini ve hayatının kalanını o rubber olmadan mutlu geçirebilmeni dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar büyük bi soruna karşı bu kadar büyük bi cesaret örneği göstermen takdire şayan. Hele ki her ne pahasına olursa olsun (bu bazen ömür boyu sürecek zorluklar zinciri olabiliyo) toplumun kendisine dikte ettiği sözlü/yazılı her türlü kurala karşı çıkıp, kendi kurallarına (etik kurallar, prensipler, ahlak vs.) göre yaşamayı seçenlere ayrı bi saygı duyuyorum.

Sürekli banlanıp duran adamları bilmem ama bu forumun kemiği niteliğindeki 10-15 yıllık adamların bu konuda shitstorm çıkarmasına ihtimal bile vermiyorum. Zaten 10 sayfayı hızlı hızlı geçtim de herkes desteğini göstermiş (bi trollün birini di şutlamış heralde sdfkljnsdlf). O yüzden kalacak olmana sevindim (kalıyosundur heralde sdkjf).

http://www.gifbin.com/bin/1233928590_citizen%20kane%20clapping.gif

/respect
Sosyal ağlarda paylaş

ben wowa is yuzunden gelemiyorum anasini satayim odemeyide kapattim. biraz hafiflese tempo gelcem guzel oluyo. gir bizim tsye takil lan.

ayrica senelerce paticik bozdu, cividi herkes bok gibi vs dedik, bizde forum bozunca (daha dogrusu bende diyim) belli basli konular disinda ciddi bisi yazmadik nerdeyse. bozdu vs ama kalkipta su durumla dalga gececek yada ters bisi soyleyecek bi insan cikacaginida sanmiyorum. ha colduya densizin birisi cikti laf etti zaten hakettigini alir. bi suru arkadasim var diyosun kendi agzinla. vay ak zamaninda bile eglenmedim diyosan yalancisindir. hala belli basli kisiler sanaldanda olsa gorusmeyi devam ettiriyo. selami sabahi kesmiyo hic degilse. senede 1 2 kerede olsa yuzyuze gorustugumuz insanlarda oluyo. yani birakip gidicem gorusmiycem hicbirnizle dersen daha kotu olur lan senin icin. actir paladinini ak gel wowa
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca paticik konusunda ben bırak derim. sevdiğimiz o eski core tayfadan çok az adam kaldı buralarda. doğrusu kalmadı demeyim de onlar çok daha az katılım gösteriyor. çok fazla sokakta gördüğünüz leş tier adam doluştu. bazen forum donanımhaber'i aratan seviyelere düşüyor.

ondan hiç gerek yok, sen zaten kendi komününle bir şekilde iletişimde kalırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Hahahaha ya şu foruma eskiden kravatla girilirdi artık varoşlar dolmaya başladı =((( muhabbetini de anlamıyorum. Forum eskiden de iğrençti şimdi de iğrenç arkadaşlar, siz artık muhallebi çocuğu olduğunuz için daha fazla etkileniyorsunuz.

Zaman zaman bokunun çıkması sine wave gibi diyeceğim de, aramızda eşit ağırlık ve sözel okuyanlar olduğu için hiç bişey anlamayacaklar.. 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

Aferin lan bazen hakkaten duyarlı olabiliyormuşsunuz ilk mesajı okuduktan sonra 'yazık kesin cocugu trolleyecekler ve daha da üzülecek' diyordum ki arada sırada insanlık örneğide sergileyebileceğinize şahit oldum.

Viktor bu bir sorun değil, senin bu hareketini ve değişimini sorun olarak görmek bir sorundur.

Sen mutlu olacaksan dilersen metamorfoz geçirip kelebeğe bile dönüşebilirsin.

Ruhun bedeni bulmasından doğal ne olabilir ki?

Birde patiden ayrılmak yerine bence kalmalısın. Çünkü facebook olsun pati olsun bu tür yerlerden kaçarak aslında eski kendinden kaçmış oluyorsun.

Eğer gerçekten mutlu olmanın ne olduğunu öğrenmek istiyorsan ne eski kimliğinden nede yeni kimliğinden vazgeçmemelisin.

İkisini birlikte ve gururla taşımalısın. Bunu başarabilirsen kendini daha iyi hissedeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...