Feamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Laurelin said: zaten simdi acip ilk postu okudugumda utaniyorum, cidden beklentim sayfalar dolusu alay, kotu espriler ve gereksiz saldirilardi, zayif yanimi ortaya koydugumda herkesin parca pincik etmesini bekledim ama tam tersi oldu :D iste sam, dis ve burda yazmadiklari icin isimlerini yazmiycagim bi kac arkadasim "forum o kadar bok bir yer haline geldiki sakin boyle bir topic acip soyleme, uzulursun" diye uyardilar. actitkan sonra baya bir sure bakmadim bile korkudan valla, ilk sayfalara da yazacaktım ama bu konuda ilk günden beri gereksiz bir kuruntu yaptığını(zı) düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sam'in çok üstüne gidiyorum ben ondan böyle düşünmüş olabilir aslında özümde iyi biriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Abi paticik alay etse ne olur hallasen. Tabi destek vermeleri pozitif bir kazanım oldu senin adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 101 ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ne geçti eline 101 olunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Fena rencide oldum şu an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ozur dilerim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 reklam yapıyorlar...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 http://www.radikal.com.tr/hayat/ruzgar_erkoclar_bu_tarz_benimle_televizyona_donuyor-1270046?scenario_id=ilgilihaberradikal&action=click&label=haberdetay1&widget_id=4756032938603312 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Viktor selam, beni buyuk ihtimalle hatirlamazsin ama Paticik UO serverinda oynamistik beraber bir sure. Guild uyesiydim takiliyorduk beraber (guild ismi light'li biseydi, hehe :) ) Bir de gercek hayatta oyuncu sanirim bir arkadasin vardi o da giriyordu falan, neyse uzatmayayim. Seni oncelikle tebrik ederim gercek kimligini ortaya cikartip burada da kendine guvenip paylastigin icin. Umarim hayatinda cok mutlu olursun ve istedigin gibi bir hayat yasarsin. Sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 guild ismi AOL'ydi fakat acilimini unuttum simdi, Abazan online Liseliler miydi Assholes of Light miydi neydi hatta ss var Laurelin'le beraber Meaniel'i tartakladigimiz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 guild o kadar kötüydü ki kimse hatırlamıyor sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 1 ay banlıyıdım konuyu yeni görüyorum, geçmiş olsun, böyle bir rahatsızlık için olabilecek en şanssız ülkelerden birinde olman da kötü olmus. ilk postta örneklere baktım, biraz wiki'yi okudum gece 4 te kafam bastıgı kadar da, örneklerde hep erkek --> kadın olayı vardı, bu kadınlarda görülen bir rahatsızlık degil mi ? ayrıca mutlu olabileceğin yaşamı karşılaşacağın her türlü zorluğa rağmen seçmeni takdir ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 DiadanLocke said: Viktor selam, beni buyuk ihtimalle hatirlamazsin ama Paticik UO serverinda oynamistik beraber bir sure. Guild uyesiydim takiliyorduk beraber (guild ismi light'li biseydi, hehe :) ) Bir de gercek hayatta oyuncu sanirim bir arkadasin vardi o da giriyordu falan, neyse uzatmayayim. Seni oncelikle tebrik ederim gercek kimligini ortaya cikartip burada da kendine guvenip paylastigin icin. Umarim hayatinda cok mutlu olursun ve istedigin gibi bir hayat yasarsin. Sevgiler... ahah tesekkur ederim :3 niye hatirlamiyim, baya egleniyordum o guild zamanlari :D Asli da bizle oyniyordu ama onun karakterinin ismini unuttum, ben cok buyuk aktris olucam diyordu, yav hehe diyorduk, kiz aldi basini gitti ve aci olan patidede takildi bir sure :D IRL arkadasimda maeniel idi, yiginla sorun cikarip dururdu bana. gecen gun onada soyledim boyle bir seyi senelerdir bekliyordum heh dedi, kac senedir arkadasiz bir kere bile bir erkek goremedim sende dedi filan. Leopar said: guild ismi AOL'ydi fakat acilimini unuttum simdi, Abazan online Liseliler miydi Assholes of Light miydi neydi hatta ss var Laurelin'le beraber Meaniel'i tartakladigimiz sdf istiyorum o SS yi :D alliance of light di, ergen gaziyla actigim paladin guildu aahahaha arcane said: guild o kadar kötüydü ki kimse hatırlamıyor sdfsd. kotuyduk cunki tom chilton sagolsun necrolari tanri, paladinleri kuzu yapmisti, cok salakti paladin skilleri filan heh. bide editimiz yoktu bizim, millet hayvan gibi seyler yapiyordu editle, butun skillere +20 PS basilmis necro-mageler fink atarken biz PK stresi altinda barocoon kesip ise yarar skilli +10 PS cikarsa sevinirdik filan ahahhaha applev0dka said: 1 ay banlıyıdım konuyu yeni görüyorum, geçmiş olsun, böyle bir rahatsızlık için olabilecek en şanssız ülkelerden birinde olman da kötü olmus. ilk postta örneklere baktım, biraz wiki'yi okudum gece 4 te kafam bastıgı kadar da, örneklerde hep erkek --> kadın olayı vardı, bu kadınlarda görülen bir rahatsızlık degil mi ? ayrıca mutlu olabileceğin yaşamı karşılaşacağın her türlü zorluğa rağmen seçmeni takdir ediyorum. tesekkur ederim ama gecmis olunucak bisi yok cunki bu bir hastalik veya rahatsizlik degil, tibbi bir durum sadece ve omur boyu gecme veya duzelme sansi yok ne yaparsan yap, gecis sureci dedigimiz olay yasadigimiz sorunlarin bir kismini azaltabiliyor ancak mevcut teknoloji ile, cook ilerde kok hucre ilerlese ve her organ yapilir olsa bile kemik dokusunu degistirmek imkansiz olucagindan gene tam bir tedavisi olmiycak. kok hucre + ergenlik oncesi tani ve toplum algisindaki degisim birlesince ancak %100 olucak hersey :D tip dunyasinda su anki yaklasim anne karninda erken tespit edebilmeyi kesfedip hamileligi sonlandirmak uzerine, bundan belkide 100 sene sonra benim gibi insanlar varolmiycak veya ancak idealist kurtaj karsiti ailelerin cocuklari olarak yasiycaklar ki bunlarin dindar kisiler oldugunu varsayarsak baya zor bir secim yapmak zorunda kalicaklar veya o cocuk resit olana kadar iskence cekicek gene. kadin ----> erkek gecisleri sayi olarak esit direk, turkiyede hatta sayi oalrak baya baya onde trans erkekler, son zamanda ruzgar erkoclar zaten baya bir kisinin zincirleirni kirmasina yardimci oldu. onlarin hormon tedavisi daha basarili olduklarindan trans kadinlar gibi gorunur olmuyorlar ve gayet normal bir sekilde hayatlarina devam ediyorlar, basinda onlari yok sayiyor cunki kadinin erkek olmak istemesi dogal ama erkegin kadin olmak istemesi direk cilginlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Laurelin said: istiyorum o SS yi :D baya bozulduydu tokatladiktan sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paticikte öyle bir konu açıldı ki... Paticik forumunda öyle bir konu açıldı ki okuyanlar şaşırmakla kalmadılar. Paticik'te açılan o konu herkesi şaşırttı. Konuyu açan kişi Paticik'te öyle bir konu açtı ki Pokemon tasolarına olan düşmanlık tescillenmiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Aslı Tandoğan patiye mi gelmiş lan!? Aşkolsun hiç söylemiyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 gelmeyi birak kafamizi bile ucurmus ne diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 olm aslı tandoğanı kaçırmışız allh belamızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Ankara'da bi arkadaşımın sevgilisi olması dışında bir vasfı yoktu, öyle düz, güzel bi kızdı sadece. Şimdi duruma bak. Gerçi tek farkı ekranda görülmüş olması sanırım. Ama o zamanlar "ben ultima oynuyorum" dese "hadi canım" derdim hiç öyle bir ortamı yoktu yahu hayret Editsiz edit: Liseden arkadaşımla evlenmiş ya skldjsalkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Aile dostu ve beni UO'dan WOW'a transfer eden kişi aynı zamanda. Kaçar tabi. Kendisiyle ilgili thread vardı "of hatuna bak yerim hüp hop" falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 allah belanızı versin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konn said: Aile dostu ve beni UO'dan WOW'a transfer eden kişi aynı zamanda. Kaçar tabi. Kendisiyle ilgili thread vardı "of hatuna bak yerim hüp hop" falan diye. Buradan kaçması çok doğal zaten ya. Gerçi zamanında burada bir sürü hatun kişi varmış. Bir anda niye hepsi gitti onu bilmiyorum o aralar ben burada değildim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 dwo neden gittiğini anlayamıyor musun?son 2-3 aydaki topiclere falan bakmadın galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Bunu diyende ramses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar