bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 item le vel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Item'a item oluyoda Priest neden Prayst oluyo onu anlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 apaçinin biri şansa i'nin ay olarak okunduğunu öğrendikten sonra bütün i'leri ay olarak okuyor ve çevresine böyle yayıyor da ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 İşte o zaman aytım neden item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 onu da başka bi apaçi sıfır ingilizce bilgisi ile item item diye diye yaymış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 BonePART said: Bu arada tekrar diyrum yok mu kullandığınız bir addon. Kart saymak pick etmek felan icin. Geçen gün sen sorunca ben de baktım da www.arenavalue.com'u buldum. Bi el test ettim picklettiği kartlarla arena 8-3 bitti. App'si de var da hata falan verdi çalıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Uzun bir aradan sonra 0 cektim http://galeri.uludagsozluk.com/60/titreyerek-bosaldim_78419.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Borlach said: BonePART said: Bu arada tekrar diyrum yok mu kullandığınız bir addon. Kart saymak pick etmek felan icin. Geçen gün sen sorunca ben de baktım da www.arenavalue.com'u buldum. Bi el test ettim picklettiği kartlarla arena 8-3 bitti. App'si de var da hata falan verdi çalıştıramadım. patiden faerie şunu gösterdi. http://www.heartharena.com/ 2-3 kez denedim 1'in de mage ile 8 yaptım pek beğenmedim ben ama o bayaği iyi sonuclar aldıgını soyluyor. Gerci bana gelen kartların hepsi leşti rogue,priest'di diğer oyunlarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 http://i.imgur.com/KKwEs8N.jpg dun aksamdan bir an.. bende ysera varken, rakibin yserasini sylvanas + shield slam combo ile caldim.. o yuzden ikisi de hasarsiz.. sonra tam ss alayim derken adam cikti dfg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 7 kere üstüste hunter geldi şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 yeni başladım hedefim bu sezon 10 olmaktı 9 oldum gururluyum yeni hedefim haziranda legend olmak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 ilk golden leg geldi. o da malorne. sevindim valla. kırar jaraxus falan yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 send help http://i.imgur.com/aDksGoL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 ahmedinejad said: ilk golden leg geldi. o da malorne. sevindim valla. kırar jaraxus falan yaparım Ben su an kullandigim zoo ve handlocka koydum bi tane Demon pact(adindan tam emin degilim) You face jaraxus diyenin agzina atiyorum onu. Cok eglenceli. Mal'Ganis falan kimse kalmiyo. Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 apple i tebrik etmek istiyorum. her zamanki gibi sorunsuz çalışan oyun son yamalar ile oynanmaz hale geldi. artık oyun uzadıkça çok yavaşlıyor sonra direkt kapanıyor. ipad mini bu arada. illa yeni versiyon tablet mi al diyor bana şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 herhangi bi sorun çıkarmadı ipad mini bana bugüne kadar 100 oyun falan attım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Ios guncellemediysen , apple'la ne alakasi var onun blizz'e soylen... Heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 ilk sürüm ipad mini var, güncellemeleri okey os ve oyunun, son 10 kart kalma seviyesine gelince inanılmaz yavaşlıyor önceden yoktu ama doğru blizzardtan olması daha mantıklı önceden vakaları var ios un böyle güncellemelerle yavaşlama şeklinde o yüzden şey ettim evet tepkimi blizzard a yöneltiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Quel-Thul said: send help http://i.imgur.com/aDksGoL.jpg EVERYONE! GET IN Oh wait... Şu oyunda streamini izlemekten en çok zevk aldığım adam lifecoach. Net. Adam poker kökenli olması sebebiyle HER ŞEYİ düşünüyo. Adamın streaminde Sjow ve Savjz takılıyolar şu anda. Play Faster spamlamaktan chati bozdular resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 http://i.imgur.com/3m10H9b.jpg milletin draftına bak aminyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ben de demin şunu yaptım fena olmadı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ben 10 yaparım, sen de max 5 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Tori said: http://i.imgur.com/3m10H9b.jpg milletin draftına bak aminyum 7 tane holy nova ziyan tamamen. lightbombu da var. hadi 3 alsin, 4 alsin. 7 nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Bana da 8 tane crackle gelmisti 6 win almistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Gecen hafta dayanamadım artik dr boomu craftladim diğer tüm major sayılacak decklerin rareleri epicleri de full. Gecen cuma da şu karşıdaki oyuncu spell atinca baska troll cikaran legendary düştü onu de lesem mi işe yarama ihtimali var mi ? (Telden şimdi adına bakmayi kasamadim :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar