Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gvg legendaryleri yarak kürek çünkü.

Kelthuzadı herkese dağıtmışın ona rağmen metada doğru düzgün kullanan yok, üstüne git aynısının daha kötüsü thermaplugg yap.

İnsanlık tarihinin en situational en win-more kartı mimirons head yap.

Hemet nesingwarye ne zaman baksam gülüyorum falan. Ne biliyim ETC bile en azından mill decke giriyor lan, hemet niye, sebebi neydi ki yani :|
Mesaj tarihi:
oha lan hunter yendim hem de rahat bi şekilde... ama ilk 8 turda 2 swipe, 1 wrath, 2 innervate, 1 keeper, 1 sludge olmasa bok yenerdim. herif de malorne çekti webspinner'dan :D
neyse ki keeper'ımı freeze trap'ledim, 6 manaya inip malorne silence'layıp, üstüne innervate ve bgh

fena oldu
Mesaj tarihi:
ben şanslıyım ya. arenada unstable portal geldi.

birinde elimde oynayabileceğim bir kaç kart varken van cleef geldi , 10/10 çıktı.

diğerinde al akir geldi.

ha noob olduğumdam o desteyle ancak 5 win yapabildim.
Mesaj tarihi:
ya bu gadgetzan auctioneer nerf yiyince orjinal parasına disenchant et olayı oldu mu
gold varmıs lan bende
kacırmısım asfasfasfasf
etseymişim bi ragnaros slyvanas felan craftlardım
en basiretsiz legendaryler var bende
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

@bonepart telefonlarda da oluyor da bazılarında sıkıntılar çıkıyormuş sanırım.
redditte vardı 1-2 trick.

benimkinde hersey guzel, tek problem secretin ustune gelince hangi secret oldugunu gosterme olayi calismiyor. secret deathrattle le geldiyse karsisi icin oldugu kadar senin icin de surpriz oluyor.
Mesaj tarihi:
http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/15700583024
seninle aynı dertten muzdarip biri sormuş ama çözüm varsa da söylenmemiş
bumpla istersen.
Mesaj tarihi:
android. gucu yeten hepsinde oynanir heralde. adamin teki yapmis, tablet versiyonu telefonda calisir hale getirmis. redditten indirmistim ben de. bu baslik ya da oncekinde vardi link
Mesaj tarihi:
oyunu zaten kazanmış ki adam o olmasa da. delirecek hiçbişe yok. benimkiler zaten arenada oluyor. yazdıklarıma benzer şeyi yaşayanlar bi yazsın bakalım diyorum. yazan yok. ihtimali aşırı düşük şeyler oluyor çünkü.
Mesaj tarihi:
karşımdaki 2 life'a sahip bile olsa asla 10 karta karşı 0 kart kalmak istemem. hunter değilsen %80 falan kaybedersin bu oyunu çünkü 2 bilemedin 3 tur sonra biteceği garanti oyunun
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...