souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 yarak kürek leg.'ler cıkıyor bana ya. Epic'ler desen yine öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Gvg legendaryleri yarak kürek çünkü. Kelthuzadı herkese dağıtmışın ona rağmen metada doğru düzgün kullanan yok, üstüne git aynısının daha kötüsü thermaplugg yap. İnsanlık tarihinin en situational en win-more kartı mimirons head yap. Hemet nesingwarye ne zaman baksam gülüyorum falan. Ne biliyim ETC bile en azından mill decke giriyor lan, hemet niye, sebebi neydi ki yani :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 adam gibi konuşaydınız keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 oha lan hunter yendim hem de rahat bi şekilde... ama ilk 8 turda 2 swipe, 1 wrath, 2 innervate, 1 keeper, 1 sludge olmasa bok yenerdim. herif de malorne çekti webspinner'dan :D neyse ki keeper'ımı freeze trap'ledim, 6 manaya inip malorne silence'layıp, üstüne innervate ve bgh fena oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Adam reverse qqladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Çünkü o bir kar tanesi. Title bile verebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 valla başıma gelen çılgın şeyleri yazıyorum. cenabet ötesi olmamdan dolayı sadece eksi taraflar fazla dikkat çekiyor. yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ben şanslıyım ya. arenada unstable portal geldi. birinde elimde oynayabileceğim bir kaç kart varken van cleef geldi , 10/10 çıktı. diğerinde al akir geldi. ha noob olduğumdam o desteyle ancak 5 win yapabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ya bu gadgetzan auctioneer nerf yiyince orjinal parasına disenchant et olayı oldu mu gold varmıs lan bende kacırmısım asfasfasfasf etseymişim bi ragnaros slyvanas felan craftlardım en basiretsiz legendaryler var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 k1nJo said: @bonepart telefonlarda da oluyor da bazılarında sıkıntılar çıkıyormuş sanırım. redditte vardı 1-2 trick. benimkinde hersey guzel, tek problem secretin ustune gelince hangi secret oldugunu gosterme olayi calismiyor. secret deathrattle le geldiyse karsisi icin oldugu kadar senin icin de surpriz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/15700583024 seninle aynı dertten muzdarip biri sormuş ama çözüm varsa da söylenmemiş bumpla istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Hangi telefonda oynanabiliyor hearthstone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 android. gucu yeten hepsinde oynanir heralde. adamin teki yapmis, tablet versiyonu telefonda calisir hale getirmis. redditten indirmistim ben de. bu baslik ya da oncekinde vardi link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Şunu sabonis yaşasaydı paticik kapanmıştı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 oyunu zaten kazanmış ki adam o olmasa da. delirecek hiçbişe yok. benimkiler zaten arenada oluyor. yazdıklarıma benzer şeyi yaşayanlar bi yazsın bakalım diyorum. yazan yok. ihtimali aşırı düşük şeyler oluyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 24 damage iniyor abi herif. Nereden bilsin karşıdaki elinde healbot olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 karşımdaki 2 life'a sahip bile olsa asla 10 karta karşı 0 kart kalmak istemem. hunter değilsen %80 falan kaybedersin bu oyunu çünkü 2 bilemedin 3 tur sonra biteceği garanti oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 7. başlığı açtınız hala bu gerçekleri bilmeyen mi var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 kolento baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Yine şahane bi play. Bu o efsane hunter playinin gölgesinde kalır tabii de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 >mrw when 100 gold quest comes along in hearthstone http://www.reactiongifs.com/r/fckya.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 http://i.imgur.com/EVvIEK6.jpg Best fakin pack of my lifeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 O best pack of anyones life olmuş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 son 4-5 ayda açtığım tek legend kartlar bunlar :( bu konuda baya sanssizim o yuzden benim icin iyi oldu .d golden i bozup ihtiyacım olan bi legendary yapasim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar