Masticore Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 quixef said: Gerçek OP: Bu kart öldümü -1 cost gidiyor mu ? Gitmiyorsa O-H-A FreEmoon said: Resurrect "this turn" diye bitmiyor ama ya, "this game" diye bitiyor. Yani baya abartı random o kart. bence this turn dese daha fena ben öyle sandım öbür türlü rng'ye giricek olay ama her türlü op Gerci this turn olsaydı , control deck'ine karşı işin zor bilemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bu çok büyük ağlatacak he... arenada zaten muhteşem olacak da. normal shaman decki oynamayalı ve ciddi oalrak karşılaşmayalı baya oldu. ama onda bile girebilir midrange shaman'a. 5 veya 6 atak geldiği anda, druid, rogue falan ağlatırsın. fire elemental'ı da engellemiyor 6. turn'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 wf ile birlikte 6 manada 14 vurabiliyor. 7 manada 20. güzel kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Naxx da olduğu gibi yine parça parça gelecek bu kartlar değil mi? 5 wing vardı sanırım 5 hafta sonra ancak bütün kartları tamamlanmış olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 naxxramasta rare class card rewardları var mıydı ya? Bu expansion daha mı kapsamlı olacak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Şu Shaman kartı yüzünden Shaman oynamaya başlayabilirim. Ki hiç oynamadım galiba sddf. Bir buçuk senedir oynuyorum bu oyunu Shaman'ım hala level 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 AHAHAHAHA Resurrect flavor text Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Dayanamıyörühhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 quixef said: AHAHAHAHA Resurrect flavor text aıusdfadsf98ua89sdf89asd89fu8p9asudfaudsfajb8 abi bu gerçek mi? hgauyuahuhauhuah... Olum bakın blizzardda çalışan hanginizse çıksın ortaya :D hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 http://ds.serving-sys.com/BurstingRes//Site-13759/Type-0/8e5a13cc-80f7-46b7-a000-25f3ae473c47.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 daha önce de demiştim; flamestrike olsa daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 3 tane yeni string eklenmiş patchle, havadan 300 gold. iPhone Awarded for playing a game on an iPhone. Reward: Expert Card Pack Android Phone Awarded for playing a game on an Android Phone. Reward: Expert Card Pack Watch and Learn! Watch a friend win in spectator mode Reward: Expert Card Pack HADI YİNE İYİSİNİZ KERANECİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 IPHONE'DAN HS KEYFFF AOAOAOAOAOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 google playde var mı suan android phone için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 4s'le oynanacak mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 4s ve üzeri diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 enpara ile süper oalcak ya. baktım da daha yok appstore'da. sade tablet için var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Tori said: 3 tane yeni string eklenmiş patchle, havadan 300 gold. iPhone Awarded for playing a game on an iPhone. Reward: Expert Card Pack Android Phone Awarded for playing a game on an Android Phone. Reward: Expert Card Pack Watch and Learn! Watch a friend win in spectator mode Reward: Expert Card Pack HADI YİNE İYİSİNİZ KERANECİLER Yok , kufrettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 iphonedan hs olacak mı eallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Bakalım 5s ile oynanabilirlik sağlam olursa powerbank şart olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Iphone 6 ile 7/24 akarım ben artık. O ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 sonra çarc nie bitiyörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Yok mu lan böyle bir şey? Adam olta attı hep beraber yedik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 1 nisan falan mı fdssfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 ben ettim küfürümü ama neden ? 31 mart 1 gün bekleyemedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar