Malibu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 He la az susun da sabonis whine larına başlayabilsin yeniden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 sorun constructed değil zaten, orda iyi olana herkes saygı duyuyor, olay arena'nın şans işi olduğunun kabul edilmemesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 constructedda prieste karşı oynayınca hepten satranç gibi oluyor yalnız ya. özellikle control warrior falan oynuyorsan yarım saat kafa patlat işin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 applev0dka said: sorun constructed değil zaten, orda iyi olana herkes saygı duyuyor, olay arena'nın şans işi olduğunun kabul edilmemesi :D Değil çünkü şans işi. Yetenek üstüne constructeda göre az daha şans gerekiyor o kadar. Mesela sorduğum arena sonuçlarınla ilgili sorulara yanıt vermedin. Versen bence bazı şeyler daha bir açıklığa kavuşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Masticore said: Nekro said: bende oyle secmistim bir kere su deckle girdim. oynadigim en keyifli arenaydi sdfsd 8 tane nasil geldi lan 6 win aldim o deckle. Bir tanesinde unbound elemental i koymustum 3 turn kesemedi adam hayvan gibi bufflanmisti sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 lan çok alakasız bişi aklıma geldi. board'da sadece benim minion'ım varsa, commanding shout üstüne bouncing blade atsam noluyor. oyun sonsuz loop'a falan mı giriyor :D bende bouncing blade yok, olan biri varsa deneyelim. frothing berserker+charge+bouncing blade nasıl bir sonuç verecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 If Bouncing Blade is unable to kill any minions, due to an effect like Commanding Shout, it will stop when all minions are at 1 Health. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 bir google uzağımdaymış yani :D tüh hayallerim gerçek olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 evet biraz ağlayalım. deck'imde fireball, flamestrike, blizzard, hiçbir şey yok. adam 2 tane antonidas atıyor lan. WTF!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 inşallah bi dahakine polymorph da gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 k1nJo said: inşallah bi dahakine polymorph da gelmez. o da yok zaten. şu anlamayanlar troll'lemesin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 sabonis said: lan çok alakasız bişi aklıma geldi. board'da sadece benim minion'ım varsa, commanding shout üstüne bouncing blade atsam noluyor. oyun sonsuz loop'a falan mı giriyor :D bende bouncing blade yok, olan biri varsa deneyelim. frothing berserker+charge+bouncing blade nasıl bir sonuç verecek :D 1 olayı var bide maksimum bir hit sayısı var. 80 mi 88 mi ne öyle birşey. 90hp'si olan minion'u öldürmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 anlamayanlar derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 - Are you a wizard? - Rank 22 mechanics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Yalnız frothing berserker-commanding shout iyi kombo olabilir cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 casual kombo o. zamanında bazıları kullanıyordu ama rank 12'nin üzerinde hiç görmedim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Arma said: Amma tartışmışsınız. Üşenmeyen biri turnuva ayarlasın. Kozlarınızı kapışın Daha önce yaptık ben kazandım ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 o zamanlar kartım yoktu. şimdi beklerim :D gerçi hala yok ama 15k dust'a çevrilecek kartın bir kısmını harcarım valla turnuva için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 ben 2. olmustum ilk turnuvada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Hadi turnuvaya hadi hadi hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Constructed ama onlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Siz turnuva yapın ben birinciyi yensem yeter dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Yetmez. Seni murloc deckimle yere sererim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 twitchte arena tarzi deck olusturabildigimiz turnuvalar vardi birkac kez denk geldim, oyle bir sey yapabiliyor muyuz yoksa blizzard mi yapiyor onlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar