inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Rank 20 ve öncesi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bazen böyle istediğim kağıt geliyor ya tadından yenmiyor :) http://www.youtube.com/watch?v=eZNUVbAb5mo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Nasıl da sevinmiş asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ben çözemedim abi videoda ne gariplik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Hayatında ilk defa topdeck yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Hor görmeyin, kart oyunlarına yeni başlamış bir adamın sevinci bu. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Hayır oyun bitiyor iken olsa hadi neyse. Oyun da bitmemiş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bir de BMlemiş sonunda ya ahahdsajk yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Uzun süredir oynamıyordum ,ondan öncede 7-8 win i geçemezdim o da nadir , bu sefer trololol diye pickledim 12 win beklemiyordum haha http://i.imgur.com/aZzw0nz.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 >3 fs 2 bliz ÇOK ENTERESAN YAHU NASIL OLMUŞ Kİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Kaede Civ chate bak burada millete laf atacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cadiparti Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 kadıköy fireside gatherings çok deli turnuvasıyla devam ediyor. dokuzuncu buluşma bu pazar Komodor'da. https://www.facebook.com/events/428167537335120/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Bakırköy de yapın bir kere de gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Şimdi gelen priest destesi, +1 Mind Control var görünmeyen. Hiç late game yok ama, bilmem fena değil onun haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 arenada 3 tane nova 3 tane velens chosen yürür gider bu deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 yha ben ranked oynuyorum ama tıkandım, 13. level'ın ötesine gidemiyorum, 1 değil 2 adet cho dahil en kıçıkırık legendary kartlarla destekleyemedğim kıytırık deneysel decklerimle, her oyunda ragnaros üstü dr. boom üstü sylvanas atan worthy opponent'lara naapmak lazım ayol diye ağlamaya gelmiştim, ama yeni threadin birinci sayfasında YEDİ (rakamla 7) adet leg içeren druid decki önerilen bi ortamda olduğumu anlayınca küstüm. eyyorlamam bu kadar. üwe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Legendary sayısı deckin kalitesini göstermiyor. Hiç legendary kullanmadan da ilerleyebilirsin ama bu tarz deckler çok kısıtlı. Zoo, mechmage(1 tane legendary lazım topu topu) ve facehunter deckleri yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 aynen legendary olayını gözünüzde büyütmeyin, cogu tek kart ile counterlanıyor yani. big game hunter cogu legendaryden daha değerli, bir tane 2 manalık Owl coğunu haklıyor lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 dr. boom disapproves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ona pis nerf gelecek ya, elimde 1 golden troggzor var onu disench yapcam 1 de dr nerfed'e disench yapcam. sylvanas ile black knight falan craftlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 efenim bizim de biz zoo deckimiz olsun, bir rush palamız olsun, böyle bidik kartlı başarılı arkadaşlarımız var. ama 15'in ötesini zoo ile görmek imkan dahilinde mi bilemedim. 13'e bir kere ulaşmışlığım var, o da jaina kardeşimin başarısıdır. kendisi (tek düzgün legim) loatheb ile elele, fs'lerle, drake'lerle açtı yollarımı :P velhasıl gözlemlerime göre ladderda gül gibi geçinir giderken zurnanın zırt dediği yer hep dr boom'un atıldığı o kısmetsiz bokbokbok an oluyo yha. daha doğrusu ilkiyle deal edecek kartım oluyo da (efenim bi sheep olsun, ya da rogue ile gidiyosam assasinate olsun), bir sonraki turda bi tane daha AYU inince tükeniveriyorum :P heh, mech decklere de halen direnç gösterdiğim, hala utanmadan basic deck satın aldığım için, favori karakterim rogue ve aslan kızım jaina da darallarda. pis pis robotlar yetmiyo, bi de alextrazsa ile uğraşıyoz. o da yetmiyo herif sonraki turn ragnaros atıyo. bu ragnaroslar dalda mı yetişiyo gülüm? hazır ağlamaya başlamışken handlocklarla ilgili iki satır yazmadan da geçmiym: allah onları kahretsin be. ne pis şeymiş bunlar yha. pisbokbokpispisbokkakası. he bi de ayı gibi de dust birikti ayptır söylemesi. sanırım bikaç güne kadar dayanamayıp rogue ve mage decklerime yıldız olacak bi thalnos craftlıycam, başka öneriniz varsa onu aliym bari yha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Emaleth said: yha ben ranked oynuyorum ama tıkandım, 13. level'ın ötesine gidemiyorum, 1 değil 2 adet cho dahil en kıçıkırık legendary kartlarla destekleyemedğim kıytırık deneysel decklerimle, her oyunda ragnaros üstü dr. boom üstü sylvanas atan worthy opponent'lara naapmak lazım ayol diye ağlamaya gelmiştim, ama yeni threadin birinci sayfasında YEDİ (rakamla 7) adet leg içeren druid decki önerilen bi ortamda olduğumu anlayınca küstüm. eyyorlamam bu kadar. üwe. bazı ucuz desteler var ben GvG öncesi deathrattle priestle rank 4 falan görmüştüm çok kasmadan mesela onlara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 troggzor'u saklıyorum ben boom nerflendikten sonra play görür o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 of lafı açınca itiraflar gerekti. başka türlü bana priest deck filan öneriyosunuz, olmuyo :P işte emanın erarengiz hs hayatı: - günde 1-2 saat ya oynuyorum ya oynamıyorum. iddialı diilim, casual gamer'ım. - priest KESİNLİKLE oynamıyorum. nef-reth! pis yobaz herif. cehenneme gitsin. - druid ve warrior da oynamıyorum. kılım. banne. - quest gelirse shaman ve hunter oynuyorum ama meh. ranked bile diil, casual :P - ana decklerim sırasıyla rogue, mage, zoo, rush pala (normal paladin denedim nefret ettim 76 turn süren oyunlardan, internetten 1-1-1'lik minionlarla ve turn based eklemelerle oynanan bi deck buldum, baya memnunum, en azından questler için iyi oluyo) - decklere para veriyorum, sıkıntı yok. para bok :P - para bok ama şans hiç yok. kaç kere 15er 15er deck aldım, iki kere cho çıktı gaddemit. gerisi de zaten cruel taskmaster ve hiç kullanmayacağım priest kartları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ya sen de zoo oynıyıp diğer her şeye laf etmişsin nerdeyse :P bence priest ve warrior oyna sen. valla bak, zevkli onlar. shaman da çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar