Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Akşama düel atalım da bi yen beni, bi böbürlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Masticore said: sabonis said: Düzgün bi Rogue decki söylesenize, iki tane 5 win questim var. ben bunu kullanıyorum quest için iyi oluyor... http://i.imgur.com/0viwHDa.jpg?1 Ayrıca adam istedigi kadar akıllıca oynasın oil+blade flurry iş yapar Toshley yerine (tabii varsa) yeni rogue legendarysini de deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ahmedinejad said: deckinde boom ve loatheb olmayanı dövüyorlar herhalde. nerdeyse her classın en popüler deckinde bunlar var hep. oyun çok sıradan geliyor şu an. mech kartları da normal kartlara göre kat kat iyi olduğundan 3-4 droplar falan da hep belli mechler. boom evet. Bariz bir şekilde OP! Loatheb o kadar da değil. Loatheb'i maksimum value ile kullanabilmek için az biraz boarda sahip olmak gerekiyor. O yüzden pek göze batmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 sabonis said: ilk turn'de yeti koymak için 2 kart+coin harcıyor. kart kalmıyor elinde. 2 vs 1 şeklinde takaslıyorsun, sorun olmuyor. velen's chosen takılmış deathlord her şeyi öldürüyor, üstüne üstlük heal ediyor priest, temiz 4vs1 value falan alıyor. elinde hex falan yoksa tabii. noob noob şeyler söylemeyin dicem de, neyse oyunu öğretiyoruz arada biraz böle böle şu adamın haklı olmasına izin vermeyin yav. Böle zevkli olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Bune lan 1-2 mana minyon doldurmuş pala dolu cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Aceace said: sabonis said: ilk turn'de yeti koymak için 2 kart+coin harcıyor. kart kalmıyor elinde. 2 vs 1 şeklinde takaslıyorsun, sorun olmuyor. velen's chosen takılmış deathlord her şeyi öldürüyor, üstüne üstlük heal ediyor priest, temiz 4vs1 value falan alıyor. elinde hex falan yoksa tabii. noob noob şeyler söylemeyin dicem de, neyse oyunu öğretiyoruz arada biraz böle böle şu adamın haklı olmasına izin vermeyin yav. Böle zevkli olmuyo. hacı hem genel olarak hem burada, oyunu bilen kişi sayısı az olduğu için, haksız olmam biraz zor ya. bi de adamlar şunu okuyup "ana harbiden öle" diyeceğine "heuhuehufhaeuha" falan diye troll'lemeye çalışıyor. o sıkıntı. herkes bilgisini 1-2 seviye atlatsa, daha sağlıklı tartışmalar döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 sabonis said: Aceace said: sabonis said: ilk turn'de yeti koymak için 2 kart+coin harcıyor. kart kalmıyor elinde. 2 vs 1 şeklinde takaslıyorsun, sorun olmuyor. velen's chosen takılmış deathlord her şeyi öldürüyor, üstüne üstlük heal ediyor priest, temiz 4vs1 value falan alıyor. elinde hex falan yoksa tabii. noob noob şeyler söylemeyin dicem de, neyse oyunu öğretiyoruz arada biraz böle böle şu adamın haklı olmasına izin vermeyin yav. Böle zevkli olmuyo. hacı hem genel olarak hem burada, oyunu bilen kişi sayısı az olduğu için, haksız olmam biraz zor ya. bi de adamlar şunu okuyup "ana harbiden öle" diyeceğine "heuhuehufhaeuha" falan diye troll'lemeye çalışıyor. o sıkıntı. herkes bilgisini 1-2 seviye atlatsa, daha sağlıklı tartışmalar döner. heuhuehufhaeuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ya valla sen bi değişiksin ya, adam coin atmış deathlord atmış da, üzerine velen atmış, bunda sızlanacak ne var ki, gayet alelade bir olay, şikayetin ne yani, buraya yazacak kadar neden önemli, sen sürekli benzerlerini yapmıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Yok hayır, coin + deathlord + velen's chosen (ki bildiğim constructed böyle bir deck yok, arena da da kırk yılda bir gelir gelirse) pro larca şikayet konusu edilebilecek bir mesele, diğer tüm play ler komple noob. Lütfen Sabonis i incitmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 adam paticik'in su ihtiyacını tek topicden karşılıyor vallahi ne zaman bu başlık aktif olsa, bir ağlama mesajı görüyorum ve hep aynı kişiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 totemic de var , unutmayalım. 1000 lira verdim hala yeniliyorum diye ağlıyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 bu oyunu nasıl bir stres ve motivasyon ile oynuyorsunuz anlamıyorum. ben rapor yazarken, odayı toplarken, çamaşır asarken falan oynuyorm lel 1 hamle yapıp 1 pantolon katlıyorum falan. benim gibi oynayın, sonra gelip ağlamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ben çok sinirleniyorum ya, sinirlendikçe hata yapıyorum. f2p olarak kalsaydı benım için belki bu kadar sinir stres yapmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 f2p zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Para harcamış baya sanırım onu kastediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Adam için f2p değil artık, 1000Tl verdim diyor adam f2p simi kalmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 320 (8 x 49.99 öyro) pack almıştım zamanında benım ıcın f2p falan kalmadı. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 eto bitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 sabonis said: Aceace said: sabonis said: ilk turn'de yeti koymak için 2 kart+coin harcıyor. kart kalmıyor elinde. 2 vs 1 şeklinde takaslıyorsun, sorun olmuyor. velen's chosen takılmış deathlord her şeyi öldürüyor, üstüne üstlük heal ediyor priest, temiz 4vs1 value falan alıyor. elinde hex falan yoksa tabii. noob noob şeyler söylemeyin dicem de, neyse oyunu öğretiyoruz arada biraz böle böle şu adamın haklı olmasına izin vermeyin yav. Böle zevkli olmuyo. hacı hem genel olarak hem burada, oyunu bilen kişi sayısı az olduğu için, haksız olmam biraz zor ya. bi de adamlar şunu okuyup "ana harbiden öle" diyeceğine "heuhuehufhaeuha" falan diye troll'lemeye çalışıyor. o sıkıntı. herkes bilgisini 1-2 seviye atlatsa, daha sağlıklı tartışmalar döner. abi senin yazdığında haklı/haksız olacağın bir şey yok. Benim öncesinde yazdığım şeyde de noob olunacak bir durum yoktu. "Sen ilk turn'de yeti konulmasına da bozuluyorsundur" dedim sadece. Gelip de "off çok noobsunuz, keşke daha pro adamlarla tartışabilsek" diye cool triplere girmeye gerek yok. İlk turn'de yeti > velen'li deathlord demedim yani. Biraz sakin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ilk turn'de yeti koyanlar adam mıdır ? pırıl pırıl mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 şimdi ben başka bir şeyden bahsediyorum. ertem koy müzüğümü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 hooooooaaaayyydddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Aceace said: Masticore said: sabonis said: Düzgün bi Rogue decki söylesenize, iki tane 5 win questim var. ben bunu kullanıyorum quest için iyi oluyor... http://i.imgur.com/0viwHDa.jpg?1 Ayrıca adam istedigi kadar akıllıca oynasın oil+blade flurry iş yapar Toshley yerine (tabii varsa) yeni rogue legendarysini de deneyebilirsin. Yok malesef :/ ama bu daha efektik bence cünkü gatgetzen ve van cleef ve violet teacher... üçüyle de calisiyor. Hatta şey düşündüm sap yerine 1 manalık cloakwork gnome koysam o da spare part saglar diye ama sap cok kritik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 haftalık-aylık düzenli olarak 12 win almayanlar hiç lecındıri olmamışlar en az iki bin saat mgt deneyimi olmayanlar şu oyun hakkında yorum yapmasın ltf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Bu tartışmanın üstüne, neverdeathlord.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar