Zyrobod Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 hangisi döver sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 sormaya bile gerek yok, yek pare akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 komikli şık isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 hauahuuahuahuauhua AHAHAHHAHA one piece ciddi soruyorsan cevap vereyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 /summon Cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 sogeking ! ama narutonun tadı da başka. Hoş filler manyağı yapmayıp hikayeyi daha iyi işleselerdi çok daha iyi olurdu. maalesef bütün animeyi salak bir nedene bağladıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Naruto'yu oylayanlar sanırım One Piece'i izlemeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 one piece'e 100. bölümden sonra güzelleşiyor diyenlere inanıp 170'e kadar izledim gökyüzü adasının ortasında aptallığa dayanamayıp dropladım bir daha da başlamam. naruto döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ikiside fazla çocukca bana gelmiyor. küçükken naruto seyrettiydim biraz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 naruto kadar güldüren, naruto kadar ağlatan başka bir seri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 narutoya basladim 100 bolum falan izledim. bu forumada uye olan bi kac serefsiz annesi kasar arkadasim yuzunden en onemli spoilerlari yedikten sonra izleyemedim bi daha. ama guzeldi naruto. digerini bilmiyom hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 naruto mu? http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20130710154045/cardfight/images/thumb/6/60/Facepalm.png/463px-Facepalm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Naruto kadar kendisiyle çelişen,, saplantılı, saçma bir shounen daha okumadım herhalde. One Piece kesinlikle... Burada Naruto diyenlerin olmasına bile şaşırdım ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 One Piece'den bir 10 volume filan okudum ama sevemedim. Bana göre değil pek. Naruto güzel ama, ilk volume ile sardı, sonuna kadar beğenerek takip ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Narutonun başı güzel sonra bozuyo, One Piece'in başı bayık biraz, sonra akıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 naruto bazı şeyleri gereksiz uzatıyor ama onepiece bu konuda daha da beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 one piece'in çocukça olduğunu düşünmüyorum duygusal kompozisyonu çok başarılı çok güzel sahneler yaratıyor karakerlerin geçmişi çok köklü işleniyor şaşırtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Aynen. Zyro'ya katılıyorum. Karakterlerin hikayeleri çok başarılı. Sadece hikaye setting'inden bahsetmiyorum. Dünyanın makro setting'i de çok iyi. World Government, Pirate, Revolutionary Army ve neutraller. Geçen yine arkadaşlara one piece'in neden Naruto'dan daha iyi olduğunu anlatıyordum. Sosyal konular çok işleniyor. Gücü elinde tutanın tarihi nasıl sil baştan yazdığını gösteriyor(Robin'in çocukluğunun anlatıldığı arc). Daha başka bir sürü şey işleniyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 http://fandemonium.pl/upload/file/15552.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Remus said: Narutonun başı güzel sonra bozuyo, One Piece'in başı bayık biraz, sonra akıyo. Direk şu. Bu da bonusu. http://www.youtube.com/watch?v=exCYSam37-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 [video]https://www.youtube.com/watch?v=3dHBBbZ-wXs?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 yetersizliğim tuttu yapamıyom la. yapmıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Ql0pxXGMqW8 dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 naruto 500. bölüme kadar biraz sıkıcı ama sabrederseniz açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 GERGE said: One Piece'den bir 10 volume filan okudum ama sevemedim. Bana göre değil pek. Naruto güzel ama, ilk volume ile sardı, sonuna kadar beğenerek takip ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar