Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

one piece vs. naruto

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
one piece'e 100. bölümden sonra güzelleşiyor diyenlere inanıp 170'e kadar izledim gökyüzü adasının ortasında aptallığa dayanamayıp dropladım bir daha da başlamam.

naruto döver
Mesaj tarihi:
narutoya basladim
100 bolum falan izledim. bu forumada uye olan bi kac serefsiz annesi kasar arkadasim yuzunden en onemli spoilerlari yedikten sonra izleyemedim bi daha. ama guzeldi naruto. digerini bilmiyom hic
Mesaj tarihi:
Naruto kadar kendisiyle çelişen,, saplantılı, saçma bir shounen daha okumadım herhalde. One Piece kesinlikle... Burada Naruto diyenlerin olmasına bile şaşırdım ya neyse.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
One Piece'den bir 10 volume filan okudum ama sevemedim. Bana göre değil pek. Naruto güzel ama, ilk volume ile sardı, sonuna kadar beğenerek takip ettim.
Mesaj tarihi:
one piece'in çocukça olduğunu düşünmüyorum
duygusal kompozisyonu çok başarılı
çok güzel sahneler yaratıyor
karakerlerin geçmişi çok köklü işleniyor
şaşırtıyor
Mesaj tarihi:
Aynen. Zyro'ya katılıyorum. Karakterlerin hikayeleri çok başarılı. Sadece hikaye setting'inden bahsetmiyorum. Dünyanın makro setting'i de çok iyi. World Government, Pirate, Revolutionary Army ve neutraller.

Geçen yine arkadaşlara one piece'in neden Naruto'dan daha iyi olduğunu anlatıyordum. Sosyal konular çok işleniyor. Gücü elinde tutanın tarihi nasıl sil baştan yazdığını gösteriyor(Robin'in çocukluğunun anlatıldığı arc). Daha başka bir sürü şey işleniyor tabi.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

One Piece'den bir 10 volume filan okudum ama sevemedim. Bana göre değil pek. Naruto güzel ama, ilk volume ile sardı, sonuna kadar beğenerek takip ettim.
  • Yeni Oluştur...