Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 adam thief char kasmis. ovunmesin mi? hep bsler hep warriorlar mi ovunsun? bencillik yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 di said: O degil de forum tertemiz olcak su topikten sonra. Ha bi de biseyler yurutmek degil de gelip burda marifetmis gibi ilan etmek buyuk hiyarlik. abi şu triplerden kurtul artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ya masa testis geçmemiş mi yani jet kasadanın ordan da geçse okutmadığı ürün öter ki çıkıştaki aletlerde? niye birbirinize girdiniz ki bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Masticore said: burada da aynı be... Kutuya koyuyorlar plastik kasada actırman lazım asdf,jilet gibin. Bazı kasiyerlerin eli ayagına dolaşıyor. sen ayrı gerili yorsun, işlemi yapan ayrı geriliyor, onları görünce sen dahada geriliyorsun, gidip benzinciden almak daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 herkesin de bi prezervatif macerası var duyan da 7/24 sevişiyolar sanacak asgdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Sen sevişmiyor musun? Biz hep sevişiyoruz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Yok abi ne gezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Satın aldığımız ürünlerin maliyeti arasında "araklanan" malların bedelleri de var diye düşünüyorum. Yani migros sana çokomeli 1.99 TL'ye satarken, maliyetine operasyon riskini de ekliyordur. Belki ideal dünyada bu risk ortadan kalktığı için, çokomeli herkes 1.89 TL'ye alabilecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 sen keyfine gofret caldin diye zarar mi edicek, tabi ki ekliyor sen dedigim gofret hirsizi, nickine bakmamisim. hemen bakayim da, pati bulusmasi falan olursa ve "O" varsa ceplerimi kontrol ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ya sanki migrostan çalıp fakir doyuruyorsunuz, afra tafraya gel. çaldığınız gofretle götü büyütüp sonra da kofti anarşistlik yapmak çok zevkli olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 yahu forumda herkes lawfull good muş çok sıkıcısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Marty said: adam thief char kasmis. ovunmesin mi? hep bsler hep warriorlar mi ovunsun? bencillik yapmayin Serverda thief karakteri kesip lootlayınca guardlar bir şey demiyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Lawful Good'luktan değil de bence de çok saçma yani. "SENELERCE KAZIKLANDIK BİRAZ DA ÇALALIM EHUE" ne mikimsonik bir mantıktır, 15 yaşında mısınız marifet gibi anlatıyorsunuz abi :p İnsan "şöyle kampanya yakaladım, böyle bilmemne indirimi çaktırttım" diye kar etse falan belki anlatır da düpedüz hırsızlıkla övünmek nedir, özel bir yetenek gerektiriyormuş gibi. Cebine atıyorsun bitiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Hırsızlık kötü bir şey abi, koçtan çalıyosunuz onların çok parası var zaten hüheühe demek de servet düşmanlığından farklı bir şey değil. Migros Koç'un bile değil artık zaten de farketmez yani. Ben hep çalıyom hep hırsızlık yapıyom fıtfıtfıtı diye gelip anlatmak da marifet değil bence de. Çalmayın yani bence de. Çalmak lan, suç yani, baya da çirkin bir suç hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Sanki koç sizin babanızdan para çalıp şirketi kurdu da onlardan geri çalarak evrene dengeyi getiriyorsunuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 bizim çok paramız var bizden çalabilirler isterlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Xaenin said: Hırsızlık kötü bir şey abi, koçtan çalıyosunuz onların çok parası var zaten hüheühe demek de servet düşmanlığından farklı bir şey değil. Migros Koç'un bile değil artık zaten de farketmez yani. Ben hep çalıyom hep hırsızlık yapıyom fıtfıtfıtı diye gelip anlatmak da marifet değil bence de. Çalmayın yani bence de. Çalmak lan, suç yani, baya da çirkin bir suç hatta. Şunun yazılması bile ne kadar acıklı... Gidin tedavi olun. Kleptomani bir hastalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 abi olay birinin fazla parası var diye çalmak değil. patronların servetlerinin büyük olması bize hırsızlık yapma hakkını sağlamaz. ancak şu var ki hep kazıklanan tarafta olmak istemiyorum. para üstünü alamadığım 1 kuruşlar bile geçerli bir sebep 5-6 liralık minik hırsızlıklar yapmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 sondan başa doğru gittim de, bir şey çalıp (ne olduğu hiç önemli değil, yapılan eylem önemli) sonra da marifet gibi anlatmak nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Yani tedavi olmak gerekmeyebilir tabi de sırf çaldığınız insanın çok fazla parası var diye gofret de olsa çalmayı kabul edilebilir kılmak yanlış bir düşünce diye düşünüyorum. Migros'tan alışveriş yapmak size çalmayı haklı kılacak kadar koyuyorsa koymayan bir yerden yapın alışverişinizi. Nereden alışveriş yaparsam yapayım koyuyor bu insanların bu kadar yüksek kar marjıyla ürün satıyor olması, o yüzden ben de çalıyorum derseniz gidiniz kendinize bir bakkal açınız, market açınız, bakınız bakalım o marjlar olmadan nasıl kar ediyorsunuz. Doğru okunuşu da MİGRO bu arada, küçük bilgiler. Türkiye'de böyle okursanız götle gülüş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Gizli said: abi olay birinin fazla parası var diye çalmak değil. patronların servetlerinin büyük olması bize hırsızlık yapma hakkını sağlamaz. ancak şu var ki hep kazıklanan tarafta olmak istemiyorum. para üstünü alamadığım 1 kuruşlar bile geçerli bir sebep 5-6 liralık minik hırsızlıklar yapmak için. 1 liralık hakkını aramak için daha güzel yollar var abi, bence de haklısın adamların operasyonunun scaleine baktığın zaman zaten o 1 kuruşlar iyi geliyordur ama herkes bu şekilde davransa sıçar yani serbest piyasa diye bir şey kalmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 bir de, "her seferinde bir ürünü okutmadan atıyorum ağırlık sensörü vsvs" e direk cebine koy? çantana at? ağırlık sensörü mü deniosun arkadaş alla alla. ben karmaya inanıyorum ama. sen 3 çalıyorsun senden 30 çıkar bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 bence trolldur lan yada değildir bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 hırsızlığın kötü bşi olduğunu hemfikirim,ama şöyle bi post atmıstım DoGMeaT said: yoksa kim durup dururken migrostan bişi çalıyor abi,muhtaç olduğu için çalar zaten threadde obvious bait olarak masa,artı arkadasıma damak çaldırırdım diyen bi eleman dha olmak üzere 2 tane migrostan bişi çalarım diyen adam var,abartıgınz kadar hırsızlık yapıp sonra gelp övünen kimseyi göremedim ben dürüst olup asıl derdimi anlatayım; eğer tayyiple migros hırsızını bir görecek kadar ölçüsüz bir ahlak anlayışınız varsa,ben size uyuz olurum,gelir şeytanın avukatını oynar,migros hırsızını savunurum,sheltered hayat geçirdiğinizden ahlaki olgunluğunuzun oluşmadığını da düşünürüm,ama derdim o değil neyse anlatmışımdır herhal,öpüldünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Bir de para babası Koç'tan çalın tabi falan denmiş abi gerçekten inanılmaz. Adamların 3 tane şirketi ekonominin bel kemiği resmen, sanki altınızdaki donu çalmış gibi davranmanız korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar