Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bebeğimizin solak olması..

Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

BabacumMostors said:

solakken sağa alıştırılan biri olarak yapmayın etmeyin, hani gaming mouse bulurken zorlanabilir ama bunlar ufak şeyler

solaksa çocuk solak kalsın

Ben solağım, hiçte zorlanmadım ama mouse'u sağda kullanıyorum. Tenise giderken raketi sağ kullandım, masa tenisinde sağ kullanıyorum. Basketbolda sağ elimde şut çıkarıyorum vs. ne bilim bir çok etkinlik böyle kullanıyorum.

Sadece yazarken sol, futbolda sol ayak kullanıyorum o kadar, bir de bazen baskette solden penetre ederken işime yarıyordu.

Öyle solaksın veya sağlaksın diye tek ele bağımlı kalma durumu diye bir şey yok. Kendini nasıl geliştirdiğinle alakalı tamamen.

Solaklar zekidir diye bir şey yok bu arada, belirli alanlarda yatkınlık olduğu gözlemleniyor ama o da sadece o alanlarda başarılı olanların yüzdesinin sağlaklara göre daha fazla olmasıyla ancak ispatlanabiliyor. O da yani çok toy bir iddia bana kalırsa sdafs

teniste solakların avantajı vardır aslında neden raketi sağ elinle kullandın?

edit:başkaları da yazmış lel. cidden neden avantajını kullanmadın?
Sosyal ağlarda paylaş

sağlak yapın hacı bebeği. dünyadaki her şey sağlaklar için üretiliyor.

yani misal w a s d yerine p ş i l olsun isterdim de yok, mouse u sağ elimle kullanıyorum. davul çaldığım zamanlarda bir sürü zaman kaybederdik ben solak dizilime getirene kadar falan filan.

zeki meki de değiliz lan, bildiğin malız, sıkıntı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bende solağım. İlk okul 1 2 3 sınıflarda babam sağla yazmam için çok baskı yaptı.
Öğretmeme bile rica etti ama öğretmenim hangisi ile rahat ediyorsan onu kullan dedi.
Evde sağ okulda sol derken.
Benim yazı kiril alfabesine döndü. Bi süre sonra babam pes etti ama olan oldu. Hala çok kötü yazı yazıyorum..
Solak olmanın hiç bişeye zararı yok benim için. Bırakın hangisi ile rahat ediyorsa onu kullansın..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...