xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 bilen bilir rusya'da yasiyorum. onu bi diyiverem. sabah 10 aksam 10 calisan bir insanim. tek yasiyorum. kopek almayi cok istiyorum. antalya'da koyde haliyle biz olsakta olmasakta komsu ilgilenir ederdi ama burda oyle bir ortam olmayacak. bu sekilde kopek besleyen eden insanlar-tanidiklarim-arkadaslarim var olmasini istiyorsan olur diyollardi ama kopekte bana bu is biraz yuk gibi geldiginden bi turlu kavrayamamistim. istedigim cinsi pekte bilmiyorum ama evcimen bir tip olarak golden retriever alma dusuncem var hatta bir arkadasimin kopegi dogurdugundan dolayi vereyim diyip duruyor. eh hayvan hayatimda hic heves olmadi kucuklugumden beri surekli besledim. iguanamin solunum rahatsizligindan olmesinin disinda diger hayvanlarim surekli yasadilar yani. katil degilim. sorum yukarda ki gibi aslinda. buyuk sehir hayati yasayan. sabah 10-12de evden cikan eve en erken 8 bucuk 9 gibi giren bir adamim. apartman dairesinde yasiyorum. var mi diyecekleriniz ? klise seyler soylemeyin. ciftligim falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 kedi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 apartmanda yaşıyorsun günde 10 saat evde yoksun köpek alayım mı diye soruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 hiçbir şey alma sen kendine vaktin yok hayvanı da üzme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 he. kedi zaten en iyi alternatif olarak gozukuyor bu durumda. benim tipimde kopek besleyen bol oldugundan onlara baktim, sordum sorusturunca hep pozitif cevaplar aldim. sanki kakalar gibi bana hissettigimden soruyorum. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 hayvanın hayatını yalnız ve sürekli evde hapis olarak geçirmesini istiyorsan ve buna üzülmeyeceksen al tabii. özellikle küçükken heyecanlı hareketli oyuncu olurlar. bunların hiçbirini yaşayamayacak depresyona girecek muhtemelen zaten ilk senesinde. öğlenleri ağlayacak falan. yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Valla şahsen köpek özellikle golden retriever sana bağımlı olarak yaşayan bir hayvan hatta öyle ki odanın kapısını kapasan iki dakka hemen kapıda mızmızlanmaya başlıyor evdeyken dibinde takılmak gibi bir tribi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ben bi kiz arkadas edeyim evde yasamalik. ilk senesini oyle gecirse hayvan. ikinci sene kizla isi bitirir kopek en azindan rahat bir zaman gecirir. ya da kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Balik al sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 evet en uygunu balık sana. duygusal bağ kurmak da istiyorsan astronot balığı al güzel bakışırsınız. ama sen muhtemelen dokunup sevmek de istiyorsun. o zaman mecbur kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 rusyada yaşıyosan sibirya kurdu alacan tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 xwhiplashx said: ben bi kiz arkadas edeyim evde yasamalik. ilk senesini oyle gecirse hayvan. ikinci sene kizla isi bitirir kopek en azindan rahat bir zaman gecirir. ya da kedi. adam köpeği düşündüğü kadar, kovacağı insanı düşünmüyor lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 balığı da sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 kedinin forsu rusyada yuksek evde kedi varsa operasyon +1 basliyor. ama kopek almak istememin sebebi yalniz hissetmeyecek olmamdi aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 kopek icin evde kiz beslemek hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 "Tatar Ramazan" said: xwhiplashx said: ben bi kiz arkadas edeyim evde yasamalik. ilk senesini oyle gecirse hayvan. ikinci sene kizla isi bitirir kopek en azindan rahat bir zaman gecirir. ya da kedi. adam köpeği düşündüğü kadar, kovacağı insanı düşünmüyor lan sdf insan degil bunlar. gelip gecici ayrintilar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Daemir said: evet en uygunu balık sana. duygusal bağ kurmak da istiyorsan astronot balığı al güzel bakışırsınız. ama sen muhtemelen dokunup sevmek de istiyorsun. o zaman mecbur kedi balığada elleyebiliyosunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 bence rus al eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Mal said: Daemir said: evet en uygunu balık sana. duygusal bağ kurmak da istiyorsan astronot balığı al güzel bakışırsınız. ama sen muhtemelen dokunup sevmek de istiyorsun. o zaman mecbur kedi balığada elleyebiliyosunki sarılıp sevemiyorsun ama yani adamın asıl amacı o. yalnızlığından kurtulmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Ben tek başıma yaşıoyrum,hem kedim hem köpeğim var Kesinlikle şartlar anlattığın gibiyse köpek almanı önermem Bir kere sorumluluk,köpeği evde bırakıp yatıya misafirliğe gidemiyorsun hasta oldugunda,üşendiğinde,yorgun oldugunda köpeği çıkarmayacam diyemiyorsun tek olduğun için,bazen harbi ANGARYA gibi geliyor o 15 dakkalık yürüyüşü yapmak sürekli ilgi alaka bekleyen bir hayvanla uğraşmak zaten başlı başına bir sorumluluk,aşısıyla mamasıyla kakasıyla ilgilenmesen bile oturup arada eğitmen lazım,oynaman lazım,ilgilenmen lazım,yoksa hayvan mutlu bir hayvan olmuyor kısacası tek kişi için büyük sorumluluk köpek,kedi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Köpek için, hele hele Golden için kesinlikle böyle bir şey önermem. Hayvana yazık edersin tek kelimeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 2 tane kedi al. sen yokken de muhabbet ediyolar falan sıkılmıyolar. hem bakımı da zor değil ha 1 ha 2 pek farketmiyor yani kedi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 su son 3-4 cevap iyidi. tskler! kedide hep tekir tipi hayvan aldim hircin hircin. soyle daha bi benle duygusal olup oturcak adam gibi adam kedogan ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Günde 2 kere sabah ve akşam dışarı cikarman lazım çişini ve Kakasini yapmasi acisindan.10-22 çalışan birisin ve köpege zaman ayiramassin hiç bulaşma hayvanı mindar etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar