Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kopek alacagim ama ?

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

bilen bilir rusya'da yasiyorum. onu bi diyiverem.

sabah 10 aksam 10 calisan bir insanim. tek yasiyorum.
kopek almayi cok istiyorum. antalya'da koyde haliyle biz olsakta olmasakta komsu ilgilenir ederdi ama burda oyle bir ortam olmayacak.
bu sekilde kopek besleyen eden insanlar-tanidiklarim-arkadaslarim var olmasini istiyorsan olur diyollardi ama kopekte bana bu is biraz yuk gibi geldiginden bi turlu kavrayamamistim.

istedigim cinsi pekte bilmiyorum ama evcimen bir tip olarak golden retriever alma dusuncem var hatta bir arkadasimin kopegi dogurdugundan dolayi vereyim diyip duruyor. eh hayvan hayatimda hic heves olmadi kucuklugumden beri surekli besledim. iguanamin solunum rahatsizligindan olmesinin disinda diger hayvanlarim surekli yasadilar yani. katil degilim.

sorum yukarda ki gibi aslinda.
buyuk sehir hayati yasayan.
sabah 10-12de evden cikan eve en erken 8 bucuk 9 gibi giren bir adamim.
apartman dairesinde yasiyorum.

var mi diyecekleriniz ?

klise seyler soylemeyin. ciftligim falan yok.
Sosyal ağlarda paylaş

hayvanın hayatını yalnız ve sürekli evde hapis olarak geçirmesini istiyorsan ve buna üzülmeyeceksen al tabii.

özellikle küçükken heyecanlı hareketli oyuncu olurlar. bunların hiçbirini yaşayamayacak depresyona girecek muhtemelen zaten ilk senesinde.

öğlenleri ağlayacak falan. yazık
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

xwhiplashx said:

ben bi kiz arkadas edeyim evde yasamalik. ilk senesini oyle gecirse hayvan. ikinci sene kizla isi bitirir kopek en azindan rahat bir zaman gecirir.

ya da kedi.

adam köpeği düşündüğü kadar, kovacağı insanı düşünmüyor lan sdf

insan degil bunlar. gelip gecici ayrintilar. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

Daemir said:

evet en uygunu balık sana. duygusal bağ kurmak da istiyorsan astronot balığı al güzel bakışırsınız.

ama sen muhtemelen dokunup sevmek de istiyorsun. o zaman mecbur kedi

balığada elleyebiliyosunki

sarılıp sevemiyorsun ama yani adamın asıl amacı o. yalnızlığından kurtulmak
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tek başıma yaşıoyrum,hem kedim hem köpeğim var

Kesinlikle şartlar anlattığın gibiyse köpek almanı önermem

Bir kere sorumluluk,köpeği evde bırakıp yatıya misafirliğe gidemiyorsun

hasta oldugunda,üşendiğinde,yorgun oldugunda köpeği çıkarmayacam diyemiyorsun tek olduğun için,bazen harbi ANGARYA gibi geliyor o 15 dakkalık yürüyüşü yapmak

sürekli ilgi alaka bekleyen bir hayvanla uğraşmak zaten başlı başına bir sorumluluk,aşısıyla mamasıyla kakasıyla ilgilenmesen bile oturup arada eğitmen lazım,oynaman lazım,ilgilenmen lazım,yoksa hayvan mutlu bir hayvan olmuyor

kısacası tek kişi için büyük sorumluluk köpek,kedi al
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...