Gizli Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 ben de öyle düşünüyorum red. denedim de birkaç kez güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 yatış 00:00 kalkış 07:15 deliksiz uyurum. haftasonu bu düzen bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Hafta içi benimde yatışım 00:00 bazen 00:30'u buluyor. Kalkış ise 07:00'de gerçekleşiyor, hafta sonu ise daha geç yatıp daha geç kalkma durumu var. Hafta içi 6-7 saat yetiyor mu? Kesinlikle hayır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 benim böyle birşeyim yok. kendim uyanmadıktan sonra nolursa olsun gollum gibi uyanıyorum. hiç farketmiyor. mesela normalde iş olmasa 11'de uyanıcam diyelim, 10.30da alarmla uyanayım yine ölü gibi uyanıyorum. sadece uyku alımı değil problem zaten kalkmakta problem yaşarken, kalkıp yapman gereken işler sorumluluklar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Gece 4 gibi yatarim,sabahta 7:10 da uyanirim.yanliz aksam yemegi sonrasi mutlaka 45 dakika uyurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Abi yemek sonrası uyku olayı kedi gibiymiş, kilo aldırmıyor mu peki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 yatak design edicem ben, sabahleyin once alarm calicak, bakti kapanmadi, yatagi sallamaya baslicak (al sana exorsist sdfsdf), yine kalkmadin, bu sefer yatak ortadan ikiye ayrilip seni altindaki havuza dusmeni saglayacak sfsddfs baska turlu uyanmak imkansiz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Direk video koyamadım ama o dediğinin yapılmışı var http://www.dailymotion.com/video/xqsb3l_wallace-gromit-the-curse-of-the-were-rabbit-clip-waking-wallace-gromit_shortfilms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Eğer denk gelirse eve philips wake up Light alın, uyanma olayını baya etkiliyor. Nerdeyse hiç uykumu alamamış uyanmiyorum aldığımdan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Genel olarak sağlık için ilk kendi kendine uyandığın an tekrar dalmadan kalkmak lazım diyorlar. Benim haftaiçi alarmla 5-6 saat civarı, haftasonları 8-9 saat civarı oluyor uyku. Haftasonu genelde 7. saatte kendim uyanıyorum ama geri yatıyorum. Son zamanlarda biraz bozuldu düzen, haftaiçi ceset gibi kalkmaya uykumu alamamaya başladım. Haftasonları ise alarmsız kendim uyandığımda her sabah başka bir kabus görerek gergin uyanır oldum. Çadırda, tatilde veya bol oksijenli yerde kalırken 6-7 saat uyku fazla fazla yetiyor ama. Evde sıkıntı yatak odamın dibinde sokak lambası olması. O yüzden kalın perde yaptırdım astım, o perde de sabah gün ışığını da bloke ettiği için karanlıkta uyanamıyor vücut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 miyaw33 said: Eğer denk gelirse eve philips wake up Light alın, uyanma olayını baya etkiliyor. Nerdeyse hiç uykumu alamamış uyanmiyorum aldığımdan beri 140 dolar diyo amazonda. o para öküz alırız yahu. o değilde ben çok fazla uykusuzluk çekmeye başladım. dün 12 buçukta yattım en son saat 4tü diye hatırlıyorum uyuyamadım. bi saatten sora twitter falanda bitince çok canı sıkılıyo insanın yatakta mal gibi yatınca. yok mu bu işin bi oluru ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Ben kendimi sınırlamaya çalışıyorum hep. Bazen 22.00'da yatıyorum, 05.00'da kalkıp takılıyorum. Bazen 03.00'da yatıyorum, 06.30'da kalkıp işe gidiyorum. Sürekli denemeler yapıyorum kendimle. Minimum uyumaya çalışıyorum aslında ama, 6 saat bana yeterli bir süre gibi gözüküyor. Ha 20 sene sonra bunlar bir hastalığa neden olur mu bir fikrim yok ama son 5 6 senedir deneyselim sürekli. 2 hafta önce cumartesi 21.15'e yattım, 03.00'da kalkıp oyun oynadım, ertesi akşam 00.00'da yatıp 06.30'da kalktım.. Değişik kafalardayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 elinde telefon olduğu sürece uykun kaçmaya devam eder. beyin aktif kalıyor sonuçta en basit şeyleri bile uğraşırken. mal gibi yattığında uyuyamıyorsan go go doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 işim gücüm olmadığı için kafama göre uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 haftaiçi 4-5 saat. cuma günü 12 saat net. pazar değişiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 ortalama 8.5-9 saat uyuyorum her gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 haftaiçi 4-5 saat ctesi pazar 10'ar saat fix böyle yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 5 saat zorlarsam 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 12 de yatıp sabah 8'de kalkıyorum. Suark işe gitttikten sonra tekrar uyuyorum. Saat 11'de uyanıyorum. Eğer uyumazsam İran'ı tam gün yaşamış olurum, uyumak daha keyifli geliyor mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Black-ice said: benim böyle birşeyim yok. kendim uyanmadıktan sonra nolursa olsun gollum gibi uyanıyorum. hiç farketmiyor. bende bu var, üstüne bir de rastgele kesinlikle uyanamama procluyor, 20 saat falan uyuyorum. genel olarak sıkıntı var zaten gerçi. ilaçsız çözüm yollarını tükettim diyebilirim, tek kalıcı çaresi ölmek herhalde. işimi falan buna göre ayarladım yine ama sosyallik sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Ortalama 4 saat uyuyorum diyenler yalan tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Günde ortalama 7-8 saat. Ama şöyle bir şey var kamyon çarpmış gibi uyanıyorum. Bildiğiniz diz kapaklarım eklemlerim falan ağrıyor, sanki uyumamışım da koşmuşum gibi.Öğlene anca geçiyor. Fazla uykudan mıdır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Stresten seninki, kafan rahat uyuyamıyorsun belki ? ( Tahmin sadece ) Bugün ne oldu, sabah 6: 40 alarm çaldı, aklımdan geçiriyorum. Lan ben izinliyim niye alarm kurdum. Hassssssssssssk. ben izni kullandım zaten kalk hacı hazırlan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar