Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Baba haklı da babaya olan öğle vakti benim zamanım istediğimi yaparım isyanı daha haklı. Baba kompleksi demek istedim ya haklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 hayır işyerinde öğle arası istediğini yapamazsın. baba haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Çünkü iş yerinde ofiste içki içilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 bence içilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Bencesi olan bir mevzu değil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 bşz hep içiyoz bişi olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 gerçekte şarap diye birşey yok o farsça şölaptan gelir diye sıksaydın bişeyler toparlardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mc_Lovin said: kendi calllarımı bile kendim screen ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 içicen şarabı .. . .. . ... .. .ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Mc_Lovin said: kendi calllarımı bile kendim screen ediyorum. oha helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 öğlenleri şarap keyffyii http://www.youtube.com/watch?v=55U6Dr-szBE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 mesai arasında alkol alma hakkın olduğunu düşünmüyorum. keza az da alsan metabolizmayı ve dolayısıyla performansı etkileyen bir durum. ben de olsam aynı tepkiyi verirdim. ama sen yine de bişe derse 'başlarım babamın şarap çanağına' de geçiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 NolaxThensbane said: öğlenleri şarap keyffyii http://www.youtube.com/watch?v=55U6Dr-szBE abi üzülüyorum bu duruma ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 dendi mi bilmiyorum da: şarap haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Baba iyi yapmış ben olsam şişeyi itelerdim sddfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Daha da sinsi iç madem bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 şarap yap 2 damacana ver birlikte için sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Ula baba patron anladığım kadarı ile. Yani sen en düzgün hareket eden insan olmak zorundasın ve her zaman en fazla lafı sen yersin. Şarap içmek hmmm getirde içelim dizayn projesi çizerken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ayrıca şarap içerken vişne suyu kutusuna koysaymışsın olurmuş sanki sşadksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 escape niye yörünge dışında ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Alkol devlet tarafından satışı kontrolü olan legal bir U.....u. Babandan azar işitmek istemiyorsan kendi şirketini kur geniş geniş takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Mc_Lovin said: ben de arada "öğle vaktinin benim saatim olduğunu, istediğimi yiyip içebileceğimi, kimseyi rahatsız etmediğimi, asla sarhoş olacak kadar içmediğimi söyledim. ne maaşımı onun ödediğini bıraktı ne bir şey. başkası olsa kovarım, dedi. canım çok sıkkın. haklı gibi de ama öğle saati benim saatim değil mi yani? öğle vakti senin vaktin değil. legal olarak nşa'da çalışma süren günde 9 saat. bunun işletmece belirlenen 1 saatlik kısmında mola veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 öf eski konuymuş, noyanın oltasına geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 şarap içmesi iyi bir şey, birde bunun iş yerinde viski içen görgüsüzleri var, ayrıca 2lt ev yapımı şarap geldi ne yapayım içeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar