Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suicide Squad [2016]

moriarty

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

heath ledger makyajlı hannibal oynadı, jack nicholson joker'i oynadı. heath ledger'ı beğenenler herşeyi beğenir nasılsa np.

harley quinn iyi olsun da gerisi np.

Aslinda biraz dogru.
Ama hannibal ile alakasi yok sam. Kitaplarini okumus hatmetmis bir adam olarak o benzetme olmamis
Ama ben nolanverse'deki joker daha cok sevdim. Normal joker yerine chaos agent bir joker daha derinlikli bir karakter olarak duruyor.
Son joker goruntuleride baska bir joker yayinlamislar resmen ama bilmiyorum. Tamamen karakterin yazilmasina ve oynayan adamin zekasina bakar
Sonucta Heath Ledger aciklandiginda da baya begenmemistik
Sosyal ağlarda paylaş

evet de dark knight ın trailerı yayımlandığında o eleştirilerin bir kısmı gitti ve/veya yumuşadı.

ayrıca yukarıdaki tanımlamalara yorumlara katılıyorum jokerin kendisi değilde oğlu falan gibi duruyor bu kılıksız sevmedim büyük olasılıkla da fikrim değişmeyecek sevemiyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

Aslinda biraz dogru.
Ama hannibal ile alakasi yok sam. Kitaplarini okumus hatmetmis bir adam olarak o benzetme olmamis
Ama ben nolanverse'deki joker daha cok sevdim. Normal joker yerine chaos agent bir joker daha derinlikli bir karakter olarak duruyor.
Son joker goruntuleride baska bir joker yayinlamislar resmen ama bilmiyorum. Tamamen karakterin yazilmasina ve oynayan adamin zekasina bakar
Sonucta Heath Ledger aciklandiginda da baya begenmemistik

hannibal yakıştırmasını birebir hannibal anlamında değil, generic psikopat katil anlamında kullanmıştım. hannibal generic değil ama yaklaşım o şekildeydi. bugün de jared leto'nun resmini savunanlara bakıyorum, hep şunlar:

- joker delidir işte bakın bu da deli
- joker korkutması lazım işte bu da korkutuyor
- heath'e de böyle demiştiniz (heath'i herkes beğendi sanrısı)

yani tamam generic korkutucu deli üstüne makyajı basınca oluyor, eleştiriye de kapalı önceki adam da çünkü alakasız joker alakasız gotham (new york bildiğin) city'de alakasız batman filminde oynadı ve sevilmiş, tamam yani yüzü beyaza, saçı da yeşile kabaca boyasan yetiyor. cosplay diye gitsen şöyle millet poposuyla güler.

böyle 20 yıllık oyunları remake yapıp "bakın zaman uygun hale getirdik, shooter yaptık" kafası tam şu joker işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...