Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Nope Harley normalde akıl hastanesinde jokere aşık oluyodu.Zaten o deliliğide ordan geliyo da filmde sonradan aşık yapmazlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 yeni trailerda harley'e aşık oldum margot robbie fandom incoming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 joker ölmemişmiydi ya batmen'in filminde bi daha nası canlaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 joker ölmemişti birde bu joker o joker değil sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 kaç joker var yaf dc de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 cicibeybe said: yeni trailerda harley'e aşık oldum margot robbie fandom incoming tahta göğüslü 0 memeli Harvey Quinn yapanları allah davul etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Wolf of Wallstreet izlemesek inanacaz tahta göğüslü olduğuna. Yok yine inanmazdık gerçi, göz var izan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Abi farklı şeyleri mi izledik anlamıyorum ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Ben askerde çarşı izninde izlemiştim, ondan kaynaklı bi farklı hatırlıyor da olabilirim bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Harleynin Harley olması için koca göğüs mü lazım.. Taş gibi olmuş valla hatun Harley. Daha ne istiyorsunuz. Ayrıca Wolf of Wallstreet'teki Margot gay döndürür yani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 RamsesII said: Abi farklı şeyleri mi izledik anlamıyorum ki? abi... hayır tamam büyük vs gibi bir iddia yok ama tahta göğüs biraz farklı birşey bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 imajın adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Şimdi baktım da, askerlik etkisi değilmiş gayet kocaman işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 suicide squad tartisiliyor diye gelmistim gene bir pati klasigi cikti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 meme var meme. başka ne olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Bone said: http://i.imgur.com/KiVkGSs.jpg damn right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 vücudum hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 http://www.liveforfilms.com/wp-content/uploads/2015/11/harley-joker-banner.jpg joker ve harley'e kendi filmini yapsınlar artık ya, diğer charların hiçbiri konuşulmuyor lol. uğraştırmasınlar milleti zayıf sidekicklerle. http://www.youtube.com/watch?v=e_hg5jYw8WQ bir de assault on arkham'ı kesin izleyin ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 tek adam sultası istiyorum ben ya. ne o öyle ekip mekip işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 cicibeybe said: hayır tamam büyük vs gibi bir iddia yok ama tahta göğüs biraz farklı birşey bence :D Harley orjinalinde göğüsleri küçüktür zaten, bu büyük meme tartışması nerden başladı lan? fanart'lara çok fazla kaptırmışsınız kendinizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Certhas said: Demek ki flashbang değil. flashbang smoke grenade https://shop.jkarmy.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/1/m18-smoke-dummy-1.jpg flashbang atınca duman çıkıyor demek ki flashbang değil, bu yüzden de film hatası da değil. hmm. doğru diyorsun. mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 bone is fun at parties. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Adam joker lan trollemiş işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Sam said: http://www.youtube.com/watch?v=e_hg5jYw8WQ bir de assault on arkham'ı kesin izleyin ahah. tivibu da denk gelmiştim, izlediğim en harika dc animasyonlarından biri hatta en iyisi bile olabilir flashpoint paradox'tan sonra. izlemeyen varsa harbi kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 çocuk filmi mi izliyorsunuz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar