Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Yerli ve milli escobar sen misin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 3 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Kelim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Artık üzgün smileye gerek yok ya, ektiriyo isteyen. Benim arkadaşlar çim kafa gibi çimleniyo ardarda. Hele pandemi dönemi hazır evde kimse görmez diyerek aradan çıksın diye fırsata çevirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Abi adamın postundaki kesif üzüntü.. Bu arada ben de ektiricem ya, acıyo mu çok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Bilmem, ben ettirmedim. Kelleşirsem ektiririm ama düşünmeden. Ama daha yeni ektiren arkadaş acısı idare eder de 15 güb teferruatı çok o dert oldu demişti. Sırf sırt üstü (uykunda dönmemen için sabitleyici özel yastıkla) uyuman özel bant takman kollaman falan lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Amazon Prime days var bugün yarın, bi iki ürün gözüme çarptı, bi bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 (düzenlendi) gıda, deodorant sabun mabun aldım ben Ekim 11, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 hyperx cloud core wireless 1k bi iki ayakkabı gördüm 200-300 daha ucuz onun dışında havlu kaat ve wc kaadı aldım fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 HyperX Cloud Core Wireless'a baktım şimdi, ölçüm bulamadım. Ölçüm olmayan kulaklık alınmaz ama. HyperX Cloud Core'un ölçüm var ama. Baslar biraz kuvvetli görünüyor ama sub-bass sonrası frekanslarda sadece, bu da biraz çamurlu bir tona neden olacaktır. Midler HyperX'in genelde yaptığı gibi ideal. Tizler ama berbat, yani anlatılamayacak kadar berbat. 4k'da büyük bir çukur var ki bu insan sesini geriye atacaktır bu, oyunda bas ağırlıklı enstrümanlar efektler konuşmaların önüne geçecektir. Ondan sonra da 10k'ya kadar sürekli tırmanıyor, bu da tiz seslerin keskin ve sert olmasına neden olacaktır. Almayın derim sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 tam da koşu ayakkabısı lazımdı yapıştırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 (düzenlendi) Prime Üyeleri için günün fırsatı: Under Armour Charged Pursuit 2 Big Logo Sokak koşu ayakkabısı. Erkek https://www.amazon.com.tr/dp/B08MVHMHTY/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_39RDTVCCE3KDTWP71WMD?psc=1 Ben bunu aldıydım geçen sefer yine aynı fiyata inmiş çok iyi ayakkabı tavsiye ederim Ekim 11, 2022 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 abidas aldım ya, onun başka bir versiyonuna da baktım da hiç numara falan kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Sennheiser HD 300 Kulak Üstü Kulaklık 499TL https://www.amazon.com.tr/dp/B07N22BN3K?tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR&th=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 mikrofon da olaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 şu termosun fiyatlar baya iyi gibi. ithalat da dahil. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B06XRH7GW1/ref=crt_ewc_title_dp_4?ie=UTF8&tag=web-desktop-forum-21&language=tr_TR&th=1&psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Geçen sene prime günlerinde 6k olan hoparlör 14k olmuş vay anam vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Geçen sene 8 lira olan dolar 19 lira, normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 (düzenlendi) https://www.amazon.com.tr/EVGA-GeForce-GAMING-24G-P5-3987-KR-Teknolojisi/dp/B08HGS1SXH 3090 24700 tl Ekim 11, 2022 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 amazon şerefsizlik yaptı bu sefer ya, ayakkabı siparişi vermiştim iptal edip zamlı fiyattan geri koydular stoğa. öyle ucuz bir şey de değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Tüketici mahkemesine gidersen direk haklı çıkarsın. Bence dene. Amazon tüketici mahkemesinin kararına itiraz davası açabilir, varsın ugrassınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 üçüncü parti satıcılarda direkt konuyu sallıyor amazon. bana da 1-2 kere oldu. satıcı iptal edip daha pahalıya koydu. amazon direkt bizi ilgilendirmiyor üçüncü partiler dedi. hepsiburada fln bana çok daha fazla yardımcı oldu üçüncü partilerde bu tarz durumlarda. (iptal edip pahalıya koyduğu fiyatta yanlış fiyat değildi. hepsiburadada fln daha uygunaydı ama amazon diye oradan almıştım. sonra daha ucuza aldım hepsiburada dan aynı ürünü.) direkt amazon satmadığı şeylerde asla amazondan almıyorum artık. türkiyede de çoğu ürün üçüncü parti olduğundan açıp bakmayı bile bıraktım valla son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 öyle çok net konularda artık hiç uğraşmıyorum, bıktım sitelerle uğraşmaktan. tüketici mahkemesine başvur geç, online başvuru yapabiliyorsun 5dk sürer max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 1 saat önce, roket adam dedi ki: amazon şerefsizlik yaptı bu sefer ya, ayakkabı siparişi vermiştim iptal edip zamlı fiyattan geri koydular stoğa. öyle ucuz bir şey de değildi. tamamen aynisi oldu. screenshotla gecmis siparis ve yeni fiyati koydum. reva mi bu dedim. siz tekrar alin oncelikli olarak yollayalim, gelince iade etmek istemezseniz aradaki farki size iade edelim dediler. geldikten sonra 3-5 gun sonra bu okdir bende kaliyor diyince farki karta iade ettiler. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 45 dakika önce, KHaRoN dedi ki: tamamen aynisi oldu. screenshotla gecmis siparis ve yeni fiyati koydum. reva mi bu dedim. siz tekrar alin oncelikli olarak yollayalim, gelince iade etmek istemezseniz aradaki farki size iade edelim dediler. geldikten sonra 3-5 gun sonra bu okdir bende kaliyor diyince farki karta iade ettiler. fyi Bana düzgün bir cevap dönmediler abi, işte önerilerinizi dikkate alıyoruz ıvır zıvır dediler geçtiler. Enteresan gerçekten. Bu arada ürünün satıcısı da amazon germany Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 yurtdisinda saticisi amazon germany olmayan birsey almayin abi. yanlis urun gonderdiler kirk takla attim zorla iade actirdilar, gonderdim nereden geldiyse geri geldi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar