Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 siberia lar açık kulaklıklar ve mic lerde noise cancel yok sıkıntılı aletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 açık derken? benim taktığım gayet yalıtımlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 barbu said: Ya para harcayasım var. ama ekran kartı aldım şimdi. mouse da beğenemedim. 2 tane ssd de var. NE ALSAM. logitect f710 logitech g933 ijust2 kendi wishlistimi yaptım alıcam yakındır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 barbu said: Ya para harcayasım var. ama ekran kartı aldım şimdi. mouse da beğenemedim. 2 tane ssd de var. NE ALSAM. işlemci-anakart-ram paranı çaputa harcama. ram us'den alabileceğin en ucuz parçalardan biri diğerleri tr ile neredeyse aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Lectre said: barbu said: Ya para harcayasım var. ama ekran kartı aldım şimdi. mouse da beğenemedim. 2 tane ssd de var. NE ALSAM. logitect f710 logitech g933 ijust2 kendi wishlistimi yaptım alıcam yakındır :p Gamepad im var. kulaklık da kraken pro. ikisi de meh yani linklerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Ya aslında bana güzel deri laptop çantası önerir misiniz? Var mı bildiğiniz. Çok aşırı lazım. Omzum yamuldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 ben aldım bir tane laptop çantası mı oluyor tam bilemedim http://www.amazon.com/gp/product/B006XYZMHS?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o02_s00 bu da baya güzel http://www.amazon.com/Visconti-Leather-Distressed-Messenger-Collection/dp/B0078WGYNA/ref=sr_1_1?s=apparel&ie=UTF8&qid=1448545356&sr=1-1&nodeID=7141123011&keywords=visconti+bag&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 off ilki harikaymış lan. pahalı ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 gerçek deri ucuza zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 HP DisplayPort Cable İndirimde diil ama yeni aldım, notum 10/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Abi ilki güzel de. sırt çantası gibi alıcam. Sırt ağrısından ölüyorum artık. Sürekli taşıdığımdan. Araba verseler şirketten seninkini alırdım ama. Şu nasıl sizce? http://www.amazon.com/SwissGear-ScanSmart-Computer-Backpack-Laptops/dp/B002SXMRO4/ref=zg_bs_335604011_18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 iş kiyafetiyle sırt çantası nasıl takıyorsun lan hayal edemedim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 barbu said: Abi ilki güzel de. sırt çantası gibi alıcam. Sırt ağrısından ölüyorum artık. Sürekli taşıdığımdan. Araba verseler şirketten seninkini alırdım ama. Şu nasıl sizce? http://www.amazon.com/SwissGear-ScanSmart-Computer-Backpack-Laptops/dp/B002SXMRO4/ref=zg_bs_335604011_18 o çantayı kullanan 1-2 kişi gördüm baya iyi diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Abi ben musteri toplantilarima bile kot gomlel gidebiliyorum. Bazen takim oluyor. Onda da elde tasirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Bu indirimler ne zaman kadar gecerli? 2 gun sonra kredi kartı hesap kesim tarihi, ancak o tarihten sonra alabilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Önümüzdeki sene için 4k biraz daha viable olacak sanırım. O yüzden gpu ve monitör idare edebilir, 970 ve Samsung 27950D ile. Ufaktan base'i kurayım diyorum. 2600k ve osuruk moboyu değiştirip yerlerine şu eklemeleri koyayım dedim. Priority shipping 15 dolar fark ediyor bu arada. basjokerbas.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 http://www.amazon.com/Logitech-Mechanical-Keyboard-Tactile-High-Speed/dp/B009C98NPY fiyatı biraz daha düşmüş sanki geçen güne göre. + olanı (brown switch) almaya değer mi 15 dolar fazla verip, ses dışında bir olayı var mı blue switch e göre bugun yarın sipariş vercem ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 970 gtx 10 dolar daha düşmüş lan, resmen taciz ediyor beni. 289 olmuş başka modelmiş ya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 site kafayı yedi, soldan türkiyeye yollanabilecek ürünleri seçiyorum, klavye cıkıyor, sepete atıyorum ürün yollanmıyor diyor :S baska logitech ürünü geliyor falan bir garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Herkese var sana yok demiş işte site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Logitech G303 25$ + shipping, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 applev0dka said: site kafayı yedi, soldan türkiyeye yollanabilecek ürünleri seçiyorum, klavye cıkıyor, sepete atıyorum ürün yollanmıyor diyor :S baska logitech ürünü geliyor falan bir garip Adreste Türkçe karakter kullandıysan aptallıyabiliyor, bir kontrol et istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 yok kullanmadım zaten kabul etmiyor. klavye de bir 50 dolar bir 90 dolar olup duruyor stok durumuna göre sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 satıcı değişiyor ondan öyle. dinamik olarak filtreye yansıtamıyor satıcının değişmiş olduğunu. yeni satıcı international shipping yapmıyor ama önceki satıcı yaptığı için listeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 applev0dka said: site kafayı yedi, soldan türkiyeye yollanabilecek ürünleri seçiyorum, klavye cıkıyor, sepete atıyorum ürün yollanmıyor diyor :S baska logitech ürünü geliyor falan bir garip Global eligible seçtin ve öyle mi dedi. Bana hiç olmadı galiba bugüne dek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar